Προς το περιεχόμενο

Υπογραφές , αβατάρ και αφιερώσεις

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 733
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παππου θα σου έδινα ένα μπαστούνι και ένα πιεσόμετρο γιατί αυτό το username δεν μπορώ να καταλάω που έιχες την εμπνευση και το εβαλες!

Δημοσ.
αχαχχαχααχχααχ

ωραίος ο πουλινός :P

πάρε 2 πακέτα πακοτίνια και 1 φουντούνια!

μια λυκαινα για συντροφια.( ελπιζω να ειναι αρσενικος αλλα και θηλυκια να ειναι μπορει να τα βρουνε ποιος ξερει).

Δημοσ.
Ένα κουτί γλυκά για να κεράσεις τα παιδιά που καλωσορίζεις στο αβατάρ... ;-)

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. τον πελατη πρεπει να τον κραταμε στην γλυκα μην τον χασουμε.

Δημοσ.

8α σου περνα ενα φυλλαδιο με τι χομπι μπορεις να εχεις περα απο το να ασχολεισαι με ομαδες.και λιγα μα8ηματα οτι οποιος ειναι α8εος δεν 8α εβαζε σημα που απαγορευει τον στρατο αλλα ενα σημα που 8α απαγορευες ολες της θρησκειες.

Δημοσ.
8α σου περνα ενα φυλλαδιο με τι χομπι μπορεις να εχεις περα απο το να ασχολεισαι με ομαδες.και λιγα μα8ηματα οτι οποιος ειναι α8εος δεν 8α εβαζε σημα που απαγορευει τον στρατο αλλα ενα σημα που 8α απαγορευες ολες της θρησκειες.

τι λες ρε μεγα διδασκαλε. προς τι η επιθεση? δεν θα τα παμε καλα εδω μεσα.

Δημοσ.

δεν ειναι επι8εση.λεμε τι 8α γραφαμε για την υπογραφη του αλλου.ξερεις τι εχω σπαστει εδωμεσα.οτι πραγματι οποιοσ εχει τη μυγα μυγιαζεται.πσο κομπλεξ πρεπει να πεφτει εδωμεσα που οτι και να πεις ο αλλος το περνει σαν οτι κανεις επι8εση οτι 8ες να του την πεις.καλα ειχαν πει οτι πλεον οταν κανεις αστειο πρεπει να το λες κιολας διοτι κανεις δεν το καταλαβενει.και μετα λεμε γιατι τα μισα τοπιψ γινονται flame topics.ε ρε δεν παμε κα8ολου καλα εδωμεσα.οτι και να πεις παρεξηγητε.λες και σου ιπαμε δεν ξερω τι.

dhladh αμα εμενα μου γραψει καποιος οτι 8α μου περνε και αλλα αρκουδακια να του πω να παει να μαμηθει?

Δημοσ.
δεν ειναι επι8εση.λεμε τι 8α γραφαμε για την υπογραφη του αλλου.ξερεις τι εχω σπαστει εδωμεσα.οτι πραγματι οποιοσ εχει τη μυγα μυγιαζεται.πσο κομπλεξ πρεπει να πεφτει εδωμεσα που οτι και να πεις ο αλλος το περνει σαν οτι κανεις επι8εση οτι 8ες να του την πεις.καλα ειχαν πει οτι πλεον οταν κανεις αστειο πρεπει να το λες κιολας διοτι κανεις δεν το καταλαβενει.και μετα λεμε γιατι τα μισα τοπιψ γινονται flame topics.ε ρε δεν παμε κα8ολου καλα εδωμεσα.οτι και να πεις παρεξηγητε.λες και σου ιπαμε δεν ξερω τι.

dhladh αμα εμενα μου γραψει καποιος οτι 8α μου περνε και αλλα αρκουδακια να του πω να παει να μαμηθει?

μαλιστα επειδη θες να μου κανεις μαθηματα για τα χομπι μου , και περι του συμβολου που βρηκα να βαλω στην υπογραφη μου με αποκαλεις κομπλεξικο. παρτο οπως θες παρτο οπως σε βολευει. αυτα. μπορουσες να το γραψεις πιο χιουμοριστικα. alea jacta est. ο τροπος που το εγραψες δεν βγαζει γελιο τι να σου πω ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα αμα το λες οντως χιουμοριστικα και το ενοεις και δεν εισαι κωλοτουμπας να το δεχτω.

Δημοσ.
μαλιστα επειδη θες να μου κανεις μαθηματα για τα χομπι μου , και περι του συμβολου που βρηκα να βαλω στην υπογραφη μου με αποκαλεις κομπλεξικο. παρτο οπως θες παρτο οπως σε βολευει. αυτα. μπορουσες να το γραψεις πιο χιουμοριστικα. alea jacta est. ο τροπος που το εγραψες δεν βγαζει γελιο τι να σου πω ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα αμα το λες οντως χιουμοριστικα και το ενοεις και δεν εισαι κωλοτουμπας να το δεχτω.

δεν μπενουμε στο forum gia να βρισουμε τους αλλους ουτε να κανουμε κυρηγμα.και ηταν να στην πω για την υπογραφη σου τοτε πολκυ απλα 8α στην ελεγα οπουδηποτ εκτος απο αυτο το τοπικ.ουτε καν παρατηρηση ηταν.απλα σχολιαζουμε ο ενας την υπογραφη του αλλου και εγω ειπα κατι για την υπογραφη και κατι για την εικονα.ουτε η λουκα ειμαι να στην πω ουτε κανεις αλλος για να σου κανω κυρηγμα.εσυ εισαι α8εος και καλα κανεις εγω την βρισκω με το 8ανατο και για αυτο η υπογραφη μου ηταν λιγο διαφορετικη τοσο καιρο.γουστα ειναι ολα αυτα και καλοπροεραιτα σχολια.ολα χιουμοριστικα τα λεω.ουτε μα8ημα 8α σου κανω.ο κα8ενας εχει δικα του χομπι.ηδη το 8εμα απο μονο του ειναι σαν να λεει πειτε οτι βλακεια 8ελετε ο ενας για τον αλλον για να γελασουμε.και οχι καντε παρατηρησεις.απλα ηταν και μια απορια δικια μου γιατι οταν καποιος ειναι α8εος λεει οτι δεν πιστευει στον χριστιανισμο και καποιοι πιστευουν πχ σε black magic ktl.σαν αστειο το ειπα μεταξυ γελιου και αποριας.σορρυ αν σου φανηκε καπως.και μενα καποιος 8α μπορουσε να με ρωτησει που κολλανε τα αρκουδακια με τα πακοτινια και το 8ανατο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...