pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Θα του χάριζα μια μαγική κλεψύδρα που να μην σταματάει να κυλάει η άμμος.
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Θα του χάριζα μια μαγική κλεψύδρα που να μην σταματάει να κυλάει η άμμος. Ένα έλκυθρο, τάρανδους, ξοτικά και μια κόκκινη στολή για να κάνεις εσύ τον Άγιο Βασίλη {προς τον επόμενο δεν θέλω να είμαι πλεονέκτης, αλλά θέλω πααααρα πολύ ένα διαρκείας για την ομάδα μου}
Puppet-Master Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 oooo παοκαρα εχω δεντρα στο βουνοοοο. δωρο απο εμενα μια αποκρυφη δασικη εκταση :twisted:
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 oooo παοκαρα εχω δεντρα στο βουνοοοο.δωρο απο εμενα μια αποκρυφη δασικη εκταση :twisted: δεν το ξέρεις καλά οοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω δέντρα μες το βουνόοοο μόνος μου τα πίνω μόνος τα καλλιεργώ μαστούρης ήρθα πάλι ΠΑΟΚΑΡΑ να σε δω πάρε έναν ματατζή να σε συλλάβει παλιοεπαναστάτη!!!! (που δεν μου δίνεις το διαρκείας μου)
Puppet-Master Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 δεν το ξέρεις καλά οοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω δέντρα μες το βουνόοοο μόνος μου τα πίνω μόνος τα καλλιεργώ μαστούρης ήρθα πάλι ΠΑΟΚΑΡΑ να σε δω πάρε έναν ματατζή να σε συλλάβει παλιοεπαναστάτη!!!! (που δεν μου δίνεις το διαρκείας μου) ασε κατω την επανασταση μου κ θα σου δωσω τον rivaldo...
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ασε κατω την επανασταση μου κ θα σου δωσω τον rivaldo... Ronaldinho, Messi kai Cannavaro επιθετικό δεν θέλω, έχω Torghelle Άντε πάρε κανα 2 κνήτες να σε βοηθήσουν και το βιβλίο του Στάλυν: Ο καλός επαναστάτοφ
Puppet-Master Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ronaldinho, Messi kai Cannavaro επιθετικό δεν θέλω, έχω Torghelle Άντε πάρε κανα 2 κνήτες να σε βοηθήσουν και το βιβλίο του Στάλυν: Ο καλός επαναστάτοφ bakounin θελω :mrgreen: κ θα σου δωσω buffon να θωρακισεις το τερμα.αντε κ ενα διαρκιας
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 bakounin θελω :mrgreen: κ θα σου δωσω buffon να θωρακισεις το τερμα.αντε κ ενα διαρκιας Τσιμπάς bakounin, Στάλυν, Μπρέζνιεφ (αν δεν κάνω λάθος) και όσους ακόμα σύντροφους χρειάζεσαι!!! Άντε και ενα παλεστινιακο μαντίλι να μην σε πιάνουν τα δακρυγόνα!!!
kostasSTi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ενα ζευγάρι μεγάλα ηχεία για να ξυπνάει κάθε μέρα με το "whole lotta love".
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Χαχα οκ, να διορθωσω τον User_32 (εκτος και αμα το εκανε επιτηδες Μουχαχααα!!), ενα Subaru Impreza τοτε λολ!!!
kostasSTi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Χαχα οκ, να διορθωσω τον User_32 (εκτος και αμα το εκανε επιτηδες Μουχαχααα!!), ενα Subaru Impreza τοτε λολ!!! Εδώ δεν προλαβαίνω να "κουνήσω" το ένα, φαντάσου να είχα και 2ο... :? επίτηδες το είπα Καθίκιιιιιιιιιιιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.