kostasSTi Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εντάξει... Και τι λέει όλο αυτό το πράμα??? :confused:
Thisamenis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 με έστειλες με το ποστ!!!! σου αφήνω το σπαθί μου για να είναι το "Go ahead ! Make my day !" πιο ουσιαστικό. Και μια που είναι και το πιο ψαγμένο που έχω ακούσει για μένα θα εγκαταλείψω αυτό το τόπικ με τις καλύτερες εντυπώσεις. H. la V. siempre....
χάπι Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Αυτό το... "πράμα" είναι ένα υπέροχο τραγούδι για τον Che Guevara, το οποίο, στην πορεία των χρόνων από τη δολοφονία του έγινε κάτι σαν ύμνος για τους Κουβανούς............... ελπίζω να καταλαβαίνεις Αγγλικά Until Always We learned to love you From the heights of history With the Sun of your bravery You laid siege to Death The deep (or beloved) transparency of your presence became clear here Commandante Che Guevara Your glorious and strong hand Fires at history When all of Santa Clara awakens to see you You come burning the winds With spring suns to plant your flag with the light of your smile your revolutionary love leads you to a new undertaking where they are awaiting the firmness of your liberating arm we will carry on as we did along with you And with Fidel we say to you : Until Always, Commandante
kostasSTi Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Αυτό το... "πράμα" Έλα μωρέ που παρεξηγήθηκες κιόλας! Δεν είναι και στη δημοφιλέστερη γλώσσα του κόσμου... Ωραίο είναι πάντως...
χάπι Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 σιγά μην παρεξηγήθηκα ! Εδώ δεν παρεξηγιέμαι με άλλα κι άλλα... Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν το γνωρίζεις. Είναι τόσο διάσημο παγκόσμια ! Στην Ελλάδα έχει γίνει ελεύθερη -για να μην πω ελευθεριάζουσα- απόδοση στίχων και τραγουδήθηκε από Παπακωνσταντίνου και Κατσιμιχαίους.
johnykim Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ενα Ελληνικό ορθογραφικό λεξικό! Έχω έχω μην ανησυχεις.Ανθρωποι είμαστε λαθη κάνουμε.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ένα ποδήλατο... (Keep walking , never stand still.)
Puppet-Master Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 θα του εδινα τα τηλεφωνα μερικων φιλων μου για να τους ταραξει στα spoiler. we all hate spoilers :mrgreen: δεν ειναι οτι πιο εκνευριστικο να σου λενε πως τελειωνει μια ταινια??? :evil:
MagicaDeSpell Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 αν δεν την εχεις μια συλλεκτικη εκδοση του the subliminal verses που μου περισευει
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ^^(sorry αλλά θα το πώ)...πρωτάθλημα ! ! ! ^κι άλλες γραμμές....για να μην χάνεσαι.εκτός αν είσαι στα μέρη σου (hell).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.