Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Κάποιον να σου κάνει παρέα κάτω απο το δέντρο. Η κάποια μάλλον.... Την Πάμελα.
Harkon Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 δε μαρεσει διόλου!! 8α την έδιωχνα να πάει στον... Μποράτ! σε σενα θα έδινα.. χμμμμ μια σκηνη για να ροκάρεις με την κιθάρα σου
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 LoooOOoOooooOooOooooooL κόκκινη?????????????? αααχαχαχχαχαα!!! ευχαριστώ !!! Σε σένα μια γρήγορη και αναιμακτη ολοκλήρωση των projects !!! μάκια!!!
χάπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ΟΧΙ κόκκινη !!! (είδαμε τα αποτελέσματα... :-P ) Μια που θα επαναφέρει το φυσικό σου χρώμα ! Ευχαριστώ αλλά, δεν υπάρχει αυτό ("γρήγορη κι αναίμακτη") !
Thisamenis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 τι είναι βρε χαπι-κατ.... να σου δώσω ένα κουβαράκι να παίζει η γατούλα σου
χάπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μου άρεσε ο παραλληλισμός (Λίβερπουλ / Χαραυγιακός) Το γατάκι μου κι εγώ σ' ευχαριστούμε ! Έχουμε πολλά αλλά, τα παιχνίδια ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετά... Κι εγώ θα σου χαρίσω ένα φωτόσπαθο γιατί ο κόσμος εξελίσσεται Θυσαμένη μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.