anthony_88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Eνα βασιλειο και ενα μπαμπα βασιλια για να γινεις πριγκηπισσα
paschalia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δυο μπουκαλια τεζα . Λυπαμαι για το δωρο καθοτι πριγκιπισσα αλλα δε παυεις να εισαι κουνουποπριγκιπισσα Εντιτ . φτου γμτ , παλι με προλαβανε ?
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δυο μπουκαλια τεζα . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Πραγματικά μ'έκανες και γέλασα!Thnx! Δώρο μια πασχαλίτσα σε σένα (χωρίς τέζα:-P)
mitsikas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Στην αρχη anthony_88 μου ειχες ευχηθει αυτο: Tην ενοποιηση ΗΠΑ και Καναδα... Απ' ο,τι καταλαβα εννοουσες αυτο: Στη paschalia τωρα της χαριζω ενα αρνι για ψησει στην πασχαλιατικη φωτια της. Στην MsquitoPrincess, αυτον τον Dali:
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο παει για τον MsquitoPrincess Υποτροφια στο παιδαγωγικο ρεθυμνου για να νοιωσεις "καλα"! mitsikas Οχι στα ναρκωτικα(δεν φτανουν για ολους!)!
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο παει για τον MsquitoPrincess off topic:γκόμενα είμαι και δεν γουστάρω γυναίκες :-P
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 off topic:γκόμενα είμαι και δεν γουστάρω γυναίκες :-P E τοτε υποτροφια σε καποιο Μαθηματικο της χωρας οπως αυτο που βρισκεται εδω στα γιαννενα(I know what I mean!)!
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 E στο TUC είμαι,ότι έχει ,έχει και δω...(τέρμα το off topic)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 E στο TUC είμαι,ότι έχει ,έχει και δω...(τέρμα το off topic) Πρεπει να δεχτεις καποιο δωρο μου για να τελειωσουν τα offtopic!
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σωστά...I do! Την γλώσσα των ξωτικών,να μιλάς και να μην καταλαβαίνει άνθρωπος.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Γκοργκο, είσαι στη Λιμνούπολη, Μοσκίτο στο Λιβυικό. Δεν έχει νόημα να φλερτάρετε, stop spreading the offtopic. /me κακός. Ένα δωμάτιο με εκατομμύρια στριμμένα πεντάφυλλα χωρίς αναπτήρα για την αποπάνω.
MagicaDeSpell Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 luci ασε τα παιδια υσηχα... παρε και μια καρτα απεριοριστων για παραδεισο απο εμενα...
kattistt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 μεταφορικη εταιρια μπας και αλλαξεις περιοχη διαμονης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.