Socratis_g Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ενα dvd γεμάτο WB cartoons offtopic: θα γράψω ότι διαφωνώ με την υπογραφή σου. Πχ: Νοσταλγώ το νησί που ήμουν το καλοκαίρι. Αυτό τι σήμενει? "ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο αφόρητα όσο φαίνονταν τότε"? Μα δεν μου φένονταν αφόρητα τότε στο νησι. Πέρναγα σούπερ.
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ενα dvd γεμάτο WB cartoons offtopic: θα γράψω ότι διαφωνώ με την υπογραφή σου. Πχ: Νοσταλγώ το νησί που ήμουν το καλοκαίρι. Αυτό τι σήμενει? "ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο αφόρητα όσο φαίνονταν τότε"? Μα δεν μου φένονταν αφόρητα τότε στο νησι. Πέρναγα σούπερ. η υπογραφή αναφέρεται στις ερωτικές σχέσεις ;-) paschalia εσένα θα σου έδινα,ένα ξύλο..
KWSN_Men Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Κυρία, κυρία, ο Lucifer χαλάει το παχνίδι! Ένα καινούργιο μενταγιόν.
paschalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ενα ξυλο ? τι ξυλο ? οπως λεμε ''ενα χερι ξυλο'' που υποννοει το αποπανω* (δε βριζω , ο νοων νοειτο) ... ή ενα ξυλο για θρεψη της φωτιας ? * οπου αποπανω = μοντερεητορ
Steven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D:D (Στο ξύλο δεν πήγαινε? ή γελάω μόνος μου??:D) Edit: Σωστά γελάω!! Lucifer youre the man!!
paschalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το 7 . Θα σου κοπει η λαιμαργια μια κ καλη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.