Προς το περιεχόμενο

About ATI X1600 Pro 512MB

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.....για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τι χρονισμούς έχει η X1650pro στις μνήμες. Πρόσφατα αγόρασε ένας φίλος μου αυτήν την κάρτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174052&product=912182 και ενώ έχω δει σε διάφορα site ότι η Χ1650 έχei memory clock 1400 MHz, μέσα από το system information στα ATI Tray Tools του βγάζει ότι η κάρτα έχει μόνο 300!

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχουν 2 εκδοχές: 1) Να ειναι 2x300=600 (λογω DDR), που και πάλι λιγο ειναι, αλλά να δουλευει τοσο στα 2dmode

2) Να ειναι ενα από τα άπειρα προβληματα του Ati tray tools στην σωστη αναγνωριση των κλοκς... Παντως να ειναι 300 δεν παιζει... :)

Δημοσ.
Γιατί GS??? Η GT ειπαμε ειναι πολυ καλη!!

Ιεραρχικά παει Χ1650ΧΤ>7600GT>X1650Pro>7600GS>X1600XT>X1600pro.

Βεβαια για τα λεφτα της η 7600GS ειναι κορυφαια επιλογη, αλλά με +20? παιρνεις 7600GT που ειναι μακραααααν καλυτερη!!

Στο πλαισιο την 7600GS την ειχαν 109ευρω ενω την GT 169ευρω για αυτο πηρα την GS.

Δημοσ.

GeorgeMan ευχαριστώ για την απάντηση :-), δυστυχώς την ίδια τιμή βγάζει και στο control center της ΑΤΙ... για την ακρίβεια 297..... :neutral:

Δημοσ.
Εγω εδώ βλεπω GS με 96 και GT με 120...

Και μια αλλη ερωτηση. Αν κανω overclocking στην καρτα θα χασει την εγγυηση της(3 χρονια)? Αν κανω πως μπορουν να το δουν αυτοι που θα την ελεγξουν αν π.χ. καει ?

• Moderators
Δημοσ.

Eγω πάλι μιλουσα για PCI-e...

Αληθεια, που αναφερθηκε σε αυτο το τοπικ για agp...??

Παντως χίλια συγνωμη φίλε... Οι τιμες ειναι για pci-x από e-shop. :)

Τα ιδια ισχυουνε και για το agp από επιδοσεις, ωστοσο, από τιμες δεν γνωριζω πλεον για agp.... :(

Δημοσ.

Δικο μου λαθος ειναι φιλε GeorgeMan. Επρεπε να το ειχα αναφερει. Θα κανω edit το πρωτο post για να μην ξαναμπερδευτουμε. Ετσι και αλλιως εσεις με βοηθησατε να παρω την Nvidia. Ακομα δεν ξερω ποιος με επεισε να παρω ATI αφου εδω και 5 χρονια Nvidia εχω. Τι να πω, τελοσπαντων. Και κατι αλλο κοιταξτε το post #21 και απαντηστε μου.

• Moderators
Δημοσ.

sotosko, εγω πάω εναλλάξ :P χαχα!

Ειχα nvidia FX5200->μετά Ati 9600pro->μετά Nvidia 6600GT->μετά 6800Le@gt->και μετά Ati X1800XT, στην οποια εχω μεινει και τοσο καιρο. :)

Οι ati αξιζουν, απλά οι συγκεκριμένες (X1600) ειναι ψιλο μάπα...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...