Προς το περιεχόμενο

katerelos.gr Εντυπωσεις κανεις????

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ από εκεί τη Nikon μου.

Μια χαρά εξυπηρέτηση - και όταν μου έβγαλε ένα πολύ μικρό πρόβλημα ακόμη πιο εξυπηρετικοί και πρόθυμοι.

Δημοσ.

Απο τα καλυτερα μαγαζια στη πιατσα.

Εχω παρει ολο το φωτογραφικο και βιντεο εξοπλισμο μου.

Πολυ καλες τιμες και αν πας απο κοντα μπορεις να παιξεις με οποιο μοντελο εχει.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ, έχει αγοράσει κανείς με πιστωτική ? Η φόρμα του δεν φαίνεται πολύ ασφαλή...

Έχω ψωνίσει και εγώ από εκεί και όπως όλοι έχω να πω μόνο καλά λόγια. :-)

Ψώνισα την πρώτη φορά με πιστωτική αφού ήταν μεγαλούτσικο το ποσό και το έβαλα σε δόσεις. Κανένα απολύτος πρόβλημα. ;)

Ας ελπίσουμε να μην eshopοιηθεί και αυτό σιγά σιγά , τουλάχιστον να έχουμε και ένα μαγαζί της προκοπής. :lol:

Δημοσ.

btw έστειλα mail στο e-shop πριν μερικές μέρες και ακόμα περιμένω...

και εγώ έστειλα δυο φορές το ίδιο mail στο τμήμα πωλήσεων και με έγραψαν στα @@ τους..

Δημοσ.

Δεν απαντάει σε mail λόγω μάλλον φόρτου εργασίας, κατά τα άλλα τρομερές τιμές , μακράν οι καλύτερες στην Ελληνική αγορά, άψογη εξυπηρέτηση, ταχεία παράδοση και ανταπόκριση σε κάθε είδους πρόβλημα που θα προκύψει !! Μόνο πρόβλημα ότι δεν έχει πάντα ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα !

Δημοσ.

ο κατερελος(αν και δεν εχω ψωνισει απο το site) ειναι απο τα γνωστα ονοματα στη φωτογραφια και ενημερομενος.αν πας απο εκει και του πεις τι περιπου θελεις και τι περιπου ψαχνεις θα σε βοηθησει και να βρεις αυτο που θες.

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τον φοβασαι.για μενα αφοσον προκειται για ελληνικο e-shop τσεκαρω παντα και τηλεφωνικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...