nikos678 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 παιδια κλτ, συγνωμη που ανοιγω καινουργιο τοπικ , καπου εχω δει οτι εχετε γραψει αλλα δεν το βρισκω ! θα ηθελα να παρακαλεσω καποιον/α :( να μου απαντησει στο εξης : ξερετε εχω το sims2 οχι το αυθεντικ , και οπως ειδα και αλλοι ειχαν το προβλημα δεν λειτουργει το build mode δεν μπορω να κτισω σπιτι :( υπαρχει λυση ? να κανω download καποιο αρχειο απο καπου ? κατι ? η μονο στο αυθεντικο παιζει και 60 ευρω, ειναι τρελοι οι ανθρωποι!!!:evil: thank you !! υγ.ειδα οτι απαογορευται να γραψετε δημοσια , δηλαδη αν υπαρχει λυση , στειλτε την μου και με pm!
S2Katana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Φιλε μου δυστυχως κανεις δημοσια δεν μπορει να σου δωσει λυση, καθως απαγορευεται.Παντως υπαρχει λυση, απλα δε μπορω να θυμηθω που ειναι το αρχειακι. Και ναι, ειναι τρελοι οι ανθρωποι με τα 60 ευρω!Λογω expansions, προφανως.Παντως εγω το βρηκα αυθεντικο με 20 ευρω καινουριο, απο ebay.
Silihok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ξερετε εχω το sims2 οχι το αυθεντικ , και οπως ειδα και αλλοι ειχαν το προβλημα δεν λειτουργει το build mode δεν μπορω να κτισω σπιτι :( κοιτα να δεις που δεν ειμαι ο μονος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.