g1annis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω αυξομείωση του μεγέθους στους υπότιτλους που παίζει το mPlayer? Μιλάω για υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο. Το έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά μερικές πατέντες σε άλλους πιάνουν και σε άλλους όχι, επίσης μερικές από αυτές πιάνουν για srt και όχι για sub και διάφορα άλλα τέτοια. Εσείς έχετε βρει καμια μέθοδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 μήπως υπάρχει και μέσα στο αρχείο των υποτίτλων η πληροφορία για το μέγεθος των υποτίτλων? Δηλαδή είναι δυνατόν σκαλίζοντας κάτι στο srt ή sub ας πούμε file να επιρρεάσουμε τον τρόπο που το αναγνωρίζει το player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 thimame oti o mplayer sta settings exei ena tab gia tous ypotitlous apo ekei eixa rithmisei to encoding tou file (gia na do ellhnika) den psaxneis mhpos exei kai kana font size? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχει το @$#$^& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δε ξέρω πως αλλάζει το μέγεθος των υπότιτλων, αυτό που έχει είναι μια χαρά, αλλα στην αρχή όταν ψαχνόμουν με τα fonts και τους υπότιτλους το κάθε font που δοκίμαζα είχε και διαφορετικό μέγεθος... αν αλλάξεις κανα font με λίγη τύχη θα βρεις αυτο που θες. Εγώ έχω το verdana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα 4 στους 5 υπότιτλους που κατεβάζω είναι τόσο κακο-γραμμένοι (ή τόσο μεγάλη η γραμματοσειρά) που μου εμφανίζονται σε 3 ή τέσσερις γραμμές. Όχι όλοι οι διάλογοι ας πούμε αλλά οι μισοί σίγουρα. Άσε που σχεδόν όλοι έχουν κωδικοποίηση windows-1253 και χρειάζονται πριν τους δω να κάνω recode. Αλήθεια, μόνο εγώ τα αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=954719&postcount=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εναλλακτικά, το ρυθμίζεις από το gui του mplayer: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό νομίζω πως είναι για το κείμενο του OSD Κάνω λάθος? Κάτσε να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Απίστευτο. Μιλάμε για κοσμοϊστορική βλακεία... Το είχα δει αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν για το μέγεθος των υποτίτλων... Ρόμπα. Πάντως είναι και λίγο παραπλανητικό. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο ggolge θα βρεις σε διάφορα fora διάφορους τύπους (σαν κι εμένα χαχαχα) να προσπαθούν να βάλουν μερικές γραμμές στο .configuration μπας και βγάλουν άκρη... Τέλος πάντων σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.