Προς το περιεχόμενο

Διαφορά σε οθόνη.

tom-f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλει ένας γνωστός μου να πάρει laptop και προβληματίζεται στην επιλογή του γιατι είναι ανάμεσα σε 2 τα οποία έχουν την ίδια τιμή,μάρκα,επιδόσεις αλλά έχουν διαφορετικό μέγεθος και ποιότητα οθόνης.Το ένα είναι 14'' και το άλλο 15'' BrightView.Απο τη μια θέλει το 14αρι για ικανοποιητικότερη φορητότητα και απο την άλλη το 15αρι είναι BrightView.Εσείς τι πιστεύετε η διαφορά μιας απλής με μια BrightView οθόνη είναι τόσο μεγάλη που να τον οδηγήσει στην αποφαση της 15αρας;

Προσωπικα για μια ιντσα διαφορα δεν θα "επαιζα" με τα ματια μου

το καλλυτερο που εχει να κανει ο φιλος σου ειναι να τα βαλει διπλα διπλα και να ασχολιθει λιγο μαζι τους ,οτι τον βολευει στο ματι αυτο να αγορασει,

να σημειωσεις οτι οι οθωνες brightView δεν βολευουν απολυτα στο φως του περιβαλοντος,ενωω τον ηλιο

Δημοσ.

Den paizeis me ta matia sou me 14ara othoni gia na kaneis douleia sou (ontos douleia sou?). Alla paizeis me tin upomoni sou na kouvalas kati pou einai varu. Episis, ksanalao to varos tou foritou = [laptop]kg + [adapter]kg

Δημοσ.

Στα λεγα ρε φίλε στο τέλος θα κατέληγες εκει που γούσταρες και με βάση τις ανάγκες σου.

Οι απόψες μας ήταν άχρηστες γιατί έπρεπε μόνος σου να καταλήξεις.

Επιβεβαιώθηκα απόλυτα σε ότι και αν σου είπα παρά τη δική σου αντίδραση.

1ον. Δεν πήρες ξεκάθαρες απαντήσεις γιατί αυτό δεν γινόταν, έπρεπε μόνος να ζυγίσεις τις καταστάσεις.

2ον. Κατέληξες (και έτσι όπως είναι και το σωστό βέβαια) εκεί που γουστάρεις χωρίς να έχεις επηρεαστεί στο ελάχιστο από μας.Απλά έψαξες λίγο και βρήκες αυτό που σε βολεύει.

Α!Όσο για το μηχάνημα που διάλεξες δε θα στο συνέστηνα επειδή:

1ον. είναι Acer και από πάρα μα πάρα πολλούς πελατες έχουν ακουστεί τα χειρότερα λόγια.(σε όλους τους τομείς)

2ον. είναι ένα πάρα πολύ φθηνό μοντέλο της acer πράγμα που θα έπρεπε να σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν θα πιάσουν τόπο τα 500 ευρώ

3ον. αυτό το μοντέλο (αντίθετα με τα λεγόμενα σου) δεν συνδυάζει τίποτα γιατί σε όλους τους τομείς είναι υποβαθμισμένο.παιχνίδια δεν παίζει, ταινίες με το ζόρι μιας και είναι 14 ιντσών, για προγράμματα καλά κτλ ουτε εκει θα τα καταφέρει τέλεια με 512 ΜΒ Ram επεξεργαστή μεσαιωνικό και ανεπαρκή σκληρό δίσκο(40 gb) που μερικά προγραμματάκια και κνα τραγούδι να βάλλεις τον έχεις γεμίσει.

Η άποψη μου είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο δεν αξίζει να το αποκτήσει κανείς για τους λόγους που προανέφερα και σε περίπτωση που έχεις εργαστεί σε desktop ή σεκάποιο άλλο laptop καλύτερης ποιότητας θα το σιχαθείς.Θα βαριέσαι να το ανοίγεις γιατί πολύ απλά θα είναι σχεδόν άχρηστο(σε πάρα πολλές εφαρμογές).Το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να μπαίνει στο διαδίκτυο και άντε και κανα word.τίποτα άλλο.

Αυτά απο μένα...

Δημοσ.

Φίλος κατέληξα μόνος μου γιατί απλά βρήκα κάτι που να συνδιάζει τα 2 χαρακτηριστικά για τα οποία δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε μιας και τα 2 τα θεωρούσαμε εξίσου σημαντικά.Οταν δεν γέρνει η ζυγαριά της σκέψης δεν μπορείς να καταλήξεις και περιμένεις μήπως κάτι σε πάει προς την μία πλευρά(γι'αυτο το λόγο postάρεις).Στην προκειμένη περίπτωση βρέθηκε κάτι που να συνδιάζει τα 2 θέματα που ζύγιζα.Τα 500 euro μου φαίνονται λίγα για τα χαρακτηριστικά του παραπάνω laptop εκτός αν χαλάσει απο τη δεύτερη ημέρα.Πιστεύω οτι το απαξιώνεις παραπάνω απο οτι πρέπει(παραλίγο να πεις οτι ειναι χρήσιμο μόνα για calculator).Αν του προσθέσεις 1 gb ram ακόμα θα είναι ένα ικανοποιητικό laptopι το οποίο θα καλύπτει τον φίλο μου για τις δουλειές που το θέλει.

Δημοσ.
Φίλος κατέληξα μόνος μου γιατί απλά βρήκα κάτι που να συνδιάζει τα 2 χαρακτηριστικά για τα οποία δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε μιας και τα 2 τα θεωρούσαμε εξίσου σημαντικά

Όχι δεν είναι εξίσου σημαντικά για όλους.Για μένα πχ δεν είναι καθόλου σημαντική η φορητότητα.Για άλλους μπορεί.Μη λες πράγματα που δεν ισχύουν.Το ότι δε πηρες απάντηση δεν οφείλεται στη σημαντικότητα των θεμάτων αλλα στην ακαταλληλότητα γιατί κανείς δεν μπορούσε να σου απαντήσειΜην αλλάζεις τα δεδομένα.

Στην προκειμένη περίπτωση βρέθηκε κάτι που να συνδιάζει τα 2 θέματα που ζύγιζα.

Δε θα το έλεγα...Νομίζεις ότι τα συνδυάζει αλλα το μόνο που σου προσφέρει το συγκεκριμένο είναι φορητότητα.Δεν έπαιρνες κανα κινητο ή κανά palmtop?

Τα 500 euro μου φαίνονται λίγα για τα χαρακτηριστικά του παραπάνω laptop εκτός αν χαλάσει απο τη δεύτερη ημέρα.

Σου φαίνονται λίγα????Για ποιά χαρακτηριστικά ρε φίλε δεν κατάλαβα?Είναι δυνατόν?Για δες ξανα τα χαρακτηριστικά του.Όλα είναι μεσαιωνικά.Τέτοιο σύστημα κυριολεκτικά-μα κυριολεκτικά είχα πριν απο 8 χρόνια το οποίο μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου για να μάθω Η/Υ.Σοβαρα στο λέω αυτό.Α και ηταν και 1.7 gh και ο σκληρός του ήταν 50 gb.Κάρτα γραφικών ισάξια, ram ίση κτλ.Και φαντάσου πριν 8 ολόκληρα χρόνια.Το συγκεκριμένο πάει για απόσυρση.

Απλά άλλοι επενδύουν στο μέλλον εσυ επενδύεις στο παρελθόν...

Πιστεύω οτι το απαξιώνεις παραπάνω απο οτι πρέπει(παραλίγο να πεις οτι ειναι χρήσιμο μόνα για calculator)

Ε κάπως έτσι ρε φίλε τι νομίζεις?Τι?Πιστεύεις ότι θα παίζει παιχνίδια?Γελασμένος.Θα βλέπει ταινία της προκοπής?Γελασμένος.

Το μόνο που σου είπα είναι :Word,Excell,Internet,Calculator, άντε να βλέπεις και καμια φωτογραφία.

Αν του προσθέσεις 1 gb ram ακόμα θα είναι ένα ικανοποιητικό laptopι το οποίο θα καλύπτει τον φίλο μου για τις δουλειές που το θέλει.

Ααα... Μην μας τα αλλάζεις τώρα.Είπαμε η τιμή είναι 500 με αυτή τη μνήμη.Αν βάλλεις αλλο ενα gb τότε πανε κανα 200άρι πάνω.Τότε φίλε μου το παίρνεις 700 ευρώ!

Δεν νομίζω ένα απλό calculator να αξίζει 500 ή 700 ευρώ...

Τέλος πάντων η Acer γιαυτό έχει και τόσες πωλήσεις.Πουλάει υπολογιστές-calculator σε τίμές που δεν αρμόζουν σε ένα laptop και επειδή οι πωλήσεις της φτάνουν τις πωλήσεις μιας εταιρείας calculator νομίζει ότι είναι πετυχημένη...Κάτι σαν τα Κινέζικα προιόντα.

Δημοσ.

Αρχηγέ γράφεις πολλά και πραγματικά δεν βοήθησες καθόλου.Ο στόχος σου περισσότερο είναι να κάνεις αντίλογο.Υπήρξαν άτομα που απάντησαν με δυο γραμμές είπαν την αποψή τους και κυρίως δεν κούρασαν τον κάθε αναγνώστη.Λυπάμαι για τον εαυτό μου που τον συνέλαβα να σου απαντάει.

Δημοσ.

Όχι έχεις άδικο εξέφρασα την άποψη μου στην αρχή.Και έχεις δίκιο στο ότι είμαι εδώ για αντίλογο αφού δεν συμφωνώ με αυτά που είπες και έκανες.Όντως λέω πολλά έχεις δίκιο αλλά τώρα να κουράζονται οι αναγνώστες το βρίσκω ψιλοάσχετο.

Τι είναι αγώνας αντοχής να κουράζονται?Όποις θέλει και όποιος θεωρεί ότι δεν τον ενδιαφέουν ή είναι βαρετά μπορεί να μην τα διαβάσει..Τα περι κούρασης άστα...

Τώρα για το ότι ''συνέλαβες'' τον εαυτό σου να απαντάει και ντρέπεσαι γιαυτό ένα σου λέω:

Απορώ πως βρίσκεσαι εδώ και μιλάς με τόσο χαμηλού επιπέδου ανθρώπους όπως εγώ.Εσύ είσαι στην high society οπως λέμε ομιλείς μόνο με σοβαρούς και για σοβαρά θέματα.Δεν σαρέσουν οι έριδες και είσαι άνθρωπος από καλή οικογένεια.

Απορώ πως δέχεσαι να μιλάς με μας τους υπάνθρωπους που το μόνο που κάνουμε είναι να κουράζουμε τον κόσμο και μετα από την πολλή κούραση μπορεί να αισθάνονται και καμια αδιαθεσία.Σε πιο βαριές περιπτώσεις μπορεί να παν και σε γιατρό.

Αλλά...τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν.Το θέμα είναι πως ένα διαμάντι σαν εσένα πως ένα χαρισματικό άτομο σαν εσένα καταδέχεται να συνομιλεί με αυτούς.

Όντως καλά κάνεις και ντρέπεσαι ήταν μεγάλη προσβολή για σένα και για την εικόνα σου.Εδώ κ εγώ αισθάνομαι άσχημα που ένας τέτοιος άνρωπος υποχρεώθηκε να ακούει όλα αυτά τα κοινά.Απο δω και πέρα τέρμα αυτά.Να συνεχίσεις την επιβλητική πορεία σου.Μη δίνεις σε κανένα δικαίωμα να σε αμφισβητεί.

Αυτές ήταν οι συμβουλές μου προς έναν αδίκως προσβεβλημένο άνθρωπο ο οποίος ''συνέλαβε'' τον εαυτό του να κάνει το σφάλμα να μιλάει με έναν κοινο και επιθετικό υπάνθρωπο.

Δημοσ.

Είσαι απλά ένας αστείος σεναριογράφος.Ελπίζω να ψυχαγωγήθηκαν αρκετά απο τα μέλη του forum με όλο μας το διάλογο και ειδικά με το τελευταίο κομμάτι, γιατι δεν νομίζω να προσφέραμε κάτι πιο ουσιαστικό σε κανέναν με αυτά που υπόθηκαν και απο τους δύο.Καληνύχτα.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...