Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio FE31H, HP DV6187ea και Τoshiba Α100 906

Nitrous18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Επειδη μεσα στη βδομαδα πρεπει οπωσδηποε να παρω Laptop θελω την συμβουλή σας!!Είμαι ανάμεσα σε Sony Vaio FE31H, HP DV6187ea και Τoshiba Α100 906!Οι τιμές είναι παραπλήσιες.Κυρίως οι δυο πρώτοι με ενδιαφέρουν, ο Sony γιατι..είναι Sony και ο ΗΡ λόγω σχεδίασης!Από επιδόσεις ο ΗΡ και ο Toshiba είναι καλύτεροι!ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?????ΗΕLPPPP!!!Θέλω πολλές γνώμες!!!!!!!PLZ!

Δημοσ.

Εγώ θα έριχνα κλήρο ανάμεσα στα 2 πρώτα αφου οι διαφορές ειναι όντως μικρές ακόμα και στην τιμή.Ακόμα και στην εμφάνιση δεν ξέρεις ποιό να διαλέξεις.Με πολύ μικρή διαφορά θα δώσω μια ψήφο στον hp επειδή τέτοιο μόνο έχω δοκιμάσει και είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

o Sony pou...einai Sony "kai telos", thn trith mera poy ton phre kollhth mou den anave. mhn kollate sto onoma. einai kai pio akriva! apo design vevaia skizoun...gia hp den exw kamia gnwmh, den eixa pote kai den kserw, kai kalytera na mhn krinw apo ta ypoloipa proionta ths (kyriws syskeyes imaging) prwton giati tha ginw emprhstikos kai poios tous akouei tous hp-freaks, kai deyteron giati aploustata mporei ontws na einai kalyteroi. pshfizw toshiba giati ws twra to sygkekrimeno montelo den mou'xei vgalei tpt (ektos apo pollh douleia). des omws kai ton eperxomeno antikatastath tou edw http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=123865 an mporeis na to perimeneis ligo...

Δημοσ.

1. 6187 (έχει καλύτερο επεξεργαστή)

2. Α100-906 (εχει καλύτερη κάρτα γραφικών)

3. Sony FE31H (δεν έχει τίποτα, απορώ γιατί είναι μέσα στις επιλογές..)

Επιλέγεις λοιπόν με βάση τις ανάγκες σου.. δηλαδή αν παίζεις παιχνίδια πας στο 2, ενώ αν δεν παίζεις πας στο 1.

Δημοσ.

3.no way fujitsu

cheers

Αηδία έχει καταντήσει αυτή η καραμέλα πια. Μήπως θέλεις να μας αναφέρεις και τους λόγους που δεν προτείνεις FSC;

Δημοσ.

Το ότι μου ζητήσανε 700? + φπα για αλλαγή motherboard σε λαπτοπ 1 χρόνου που έχει 2 χρόνια εγγύησης και είναι ανένδοτοι ίσως;

+1 για τοσίμπα.

Δημοσ.

Δεκτόν υπό όρους: δεν μπορούμε να κατηγορούμε τα προϊόντα μιας εταιρείας επειδή απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε την ανάλογη υποστήριξη με το εξωτερικό.

Δημοσ.

tkarakoulias mpes an thes sto skroutz.gr kai pliktrologise ta onomata twn laptop!tha sou bgalei selides me magazia me ta texnika xaraktiristika twn laptop kai to kiriotero pou tha ta breis poio ftina!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...