gap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ήθελα να μου προτείνετε ταινίες σχετικές με φυλακές ... έχω στο νου μου "το πείραμα" "το εξπες του μεσονυχτίου" και τη σειρά "preason break" ακούω προτάσεις... ευχαριστώ..
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Das Experiment Shawshank Redemption Escape from Alcatraz Lock Up American History X (εν μέρει) The Green Mile Bound by Honor (επίσης εν μέρει, αλλά είναι καλή ταινία) Αν θυμηθώ κι άλλες θα επανέλθω...
kx5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103194&highlight=%F6%F5%EB%E1%EA%DD%F2
gap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Das ExperimentShawshank Redemption Escape from Alcatraz Lock Up American History X (εν μέρει) The Green Mile Bound by Honor (επίσης εν μέρει, αλλά είναι καλή ταινία) Αν θυμηθώ κι άλλες θα επανέλθω... ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση.. να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος.. θέλω να είναι όλη η υπόθεση σχετική. είτε με τη ζωή των κρατουμένων, είτε με αποδράσεις... δεν ξέρω αν με πιάνεται.. και ακόμα μήπως έχει κανείς υπ όψη του στυλ ντοκυμαντέρ με πραγματικές γαλλικές φυλακές ?? τώρα είδα τις απαντήσεις.. έχετε γράψει τα πάντα.. ευχαριστώ!! kx5 ωραίος!! μένει να τις βρώ κίολας!!
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση.. να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος.. θέλω να είναι όλη η υπόθεση σχετική. είτε με τη ζωή των κρατουμένων, είτε με αποδράσεις... δεν ξέρω αν με πιάνεται.. και ακόμα μήπως έχει κανείς υπ όψη του στυλ ντοκυμαντέρ με πραγματικές γαλλικές φυλακές ?? Τότε, από αυτές που πρότεινα, σου κάνουν σίγουρα οι: Shawshank Redemption Escape from Alcatraz Lock Up Επίσης, αξίζει σίγουρα να δεις και το Das Experiment - πρόκειται για πολύ καλή ταινία, αν και όχι ακριβώς στις προδιαγραφές που θέτεις. (ουπς, μόλις τώρα είδα ότι το "Πείραμα" το αναφέρεις ήδη)
Rising1980 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αρκετά καλή και αυτή: Brubaker Με Robert Redford.
Voodooman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 The last castle. Ρόμπερτ Ρέντφορντ,Τζέιμς Γκαντολφίνι. Όχι και τίποτε σπουδαίο, αλλά το έργο αξίζει κυρίως για την ερμηνεία του τελευταίου. Έχει να κάνει με στρατιωτικές φυλακές. Αν με υποχρέωναν να βλέπω κάθε μέρα οπωσδήποτε μία ταινία του Σταλόνε (φριχτό βασανιστήριο), μάλλον το LockUp θα διάλεγα συνέχεια!
antreas18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Prwta apola des to Shawshank Redemption
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αν με υποχρέωναν να βλέπω κάθε μέρα οπωσδήποτε μία ταινία του Σταλόνε (φριχτό βασανιστήριο), μάλλον το LockUp θα διάλεγα συνέχεια! Συμφωνώ σχεδόν με κάθε λέξη :mrgreen: Ατού της ταινίας ο Ντόναλντ Σάδερλαντ στο ρόλο του κακού διευθυντή...
zenso Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Να και μερικες πιο παλιες,καλες ταινιες με φυλακες Cool Hand Luke (1967) Birdman of Alcatraz (1962) The Great Escape (1963) Papillon (1973) - εξαιρετικό! Midnight Express (1978 ) Dead Man Walking (1995) Murder In The First (1995) α,και The Count Of Monte Cristo, 2002
Panathinaikara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 όχι ακριβώς αποκλειστικά με φυλακές, αλλά είναι απίστευτη ταινία δες το Hurricane. Μιλάει για έναν μποξέρ που παγιδεύεται λόγω ρατσιστικής διάθεσης, φυλακίζεται και με τη βοήθεια δικηγόρων από έξω-συλλογή στοιχείων προσπαθού ν να τον βγάλουν. Αξίζει είναι στις αγαπημένες μου ταινίες. Λέγεται ότι είναι και αληθινή ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.