Dark-Shadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Για σας παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!!! Προχθές αγόρασα αυτό το mouse πολύ ωραίο και πολύ καλο αλλα έχει ένα προβληματάκι όταν το συνδέω σε usb θήρα δουλεύει μια χαρά ενώ αν το βάλω με PS/2 τον convertora δεν δουλεύει. Δοκίμασα να δω αν είναι χαλασμένη η θήρα του ποντικιού με άλλο mouse αλλα το άλλο mouse έπαιζε κανονικά!!! Μήπως ξέρετε τι φταίει???
madsc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δεν δουλεύουν όλα τα usb ποντίκια με ps2 adaptor. /sc
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Eμενα ενα ασυρματο laser της Trust ειχε ΜΕΣΑ τον κοβερτορα, και δεν δουλευε... Μονο με USB... αλλά δεν με κοφτει κιολας... αφου drivers δεν χρειαζονται..
Dark-Shadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Οκ παίδες μου έφυγε το άγχος!!! Και επίσης δεν κατάλαβα τι είναι το Gaming Toggle και το Precision Booster! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Υποτίθεται οτι για να τα αγορασες, εψαξες και λιγο τι προσφερουν. Εγω θα σου ελεγα αμα ηξερα...
The_Judas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 http://www.microsoft.com/hardware/discover/lm6000.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.