nikos_thes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Τις τελευταίες μέρες μετά από 3 συνέχη χρόνια λειτουργίας χωρίς πρόβλημα η κάρτα γραφικών μου άρχισε να κάνει κατά την εκκίνηση του συστήματος ένα περιέργο θόρυβο (σαν το ανεμιστηράκι να βρίσκει σε κάποιο εμπόδιο), που σταματάει λίγο μετά την είσοδο στα Windows. Αφού την αποσύνδεσα και την καθάρισα από οποιαδήποτε σκόνη που είχε μαζευτεί και έλεγξα ότι το ανεμιστηράκι γυρίζει χωρίς εμπόδιο και χωρίς να ακούγεται θόρυβος, το πρόβλημα συνεχίζεται κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μετά από ώρα (Αν κάνω αμέσως επανεκκίνηση ο θόρυβος δεν ακούγεται). Τι, μπορέι να φταίει? Τι πρέπει να κάνω?
nikos_thes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Τι πρέπει να πάρω για να λαδώσω το ανεμιστηράκι? Υπάρχει ειδικό λάδι έχεις να μου προτείνεις κάτι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Αυτο το εχει και ο υπολογιστης του ξαδελφου μου. Ειναι από σκονη/ελλειψη λαδωματος σε ανεμιστηρι, και γινεται μονο μεχρι να επιταχυνει καποιο ανεμιστηρι. Αυτου ομως η καρτα δεν ειναι ουτε ενος ετους, αρα μαλλον το κανει το τροφοδοτικο ή καποιο άλλο ανεμιστηρι. Σιγουρα ο θορυβος προερχεται από την 5200...?
ppetr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Στον Athlon που είχα, έβαζα ένα σπρέι της PHILIPS, contact cleaner έγραφε απέξω, σε κόκκινη φιάλη. Ρίξε στο τύλιγμα του μοτέρ και γύρνα τον ανεμιστήρα να πάει παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.