Προς το περιεχόμενο

Boi8ia philips dvp630 player firmware

gianis2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
a re gianni ki egw firmwire psaxnw alla tzifos kaneis den apanta kalh synexeia kai se sena (den to vlepw)

exeis dikio file mou talepore apo oti blepo 8a to pouliso to DVD mono o zablakas mporei na kanei kati.....

Δημοσ.
Μετά από 5 min στο google....

Η ιστοσελίδα του δημιοργού:

http://www.alec999.tk/ -->(αυτή τη στιγμή όμως βγάζει error)

Το messageboard του δημιουργού:

http://alec999.proboards25.com/index.cgi --> (λειτουργεί)

Euxaristo file Cartman gia ton xrono pou die8eses

sto messageboard den mporesa na difotisto

an exei kapios to firmware ezadnik/Alec999/index

as to anebasi edo tha itan poly xrisimo gia polous.

Δημοσ.

Πριν ενα λεπτο που δοκιμασα η σελιδα ανοιξε κανονικα.Οταν κατεβασεις το αρχειο ακολουθα τις οδηγιες που εχει η ιστοσελιδα για το πως να το γραψεις και να το περασεις .Προσοχη γιατι αν κατι παει στραβα θα καταστρεψεις το μηχανημα!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Geia xara se olous!

Exo to idio player (philips dvp630) kai exo valei to firmware tou alec999. Ti xreiazete na exo sto diskaki gia na vlepo ipotitlous? To avi kai to arxeio se ipotitlous se srt? Giati afto dokimasa, alla xoris apotelesma... :(

An mporei re paidia kaneis na me voiithisei tha imoun poli efgnomon.

Δημοσ.

To vrika! H lisi einai poli apli: Anti na dialekseis to avi kai na patiseis play, dialegeis prota to arxeio me tous ipotitlous kai patas to antistoixo koumpi.

Den mporo na to pistepso pos itan kati toso aplo!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φίλε aplynik δέν μας το κάνεις πιό λιανά τί πρέπει να κάνουμε γιατί καί εγώ έχω πρόβλημα

δηλαδή ποιό είναι το αντίστοιχο κουμπί?

Δημοσ.

τελικά τα κατάφερα και εγώ!!!!!!ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν.να κάνω μερικές παρατηρήσεις για τους επόμενους.μετά την αναβάθμιση το dvd μάλλον υποστηρίζει μόνο srt υπότιτλους.επίσης όπως λέει και ο aplynik στο cd menu μαρκάρεις πρώτα τον υπότιτλο πού θέλεις μετά πατάς το κουμπί subtitle, πού βρίσκεται κάτω από το stop,γιά να τούς φορτώσεις καί μετά play στο divx.enjoy!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...