Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω θα κλάψω....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon telika irthe ena texnikos dokimase me to router tou kai to forito tou kanei login vlepei 2048/256 paei na katevasei apo to ftp tis otenet 55 me to zwri. Ksanavazw to diko moy vlepei 960/256 56 me to zwri.

Pame ekso apo to spiti kai leei tha ftene ta kalodia apo ton ote pou einai xima anevenei pano ta kovei ta ksanakanei me monotiki vazei kai mia sakoula pano pou tou edosa ksanadokimazoume ta idia kai apo taxitita kai apo thorivo grammis kai eipe tha me ksanaparei aurio an exei tpt neotero.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i taxitita mporei na ofiletai se pita dslam alla skopos ine na klidonei kai i grammi sou sta kanonika noumera gia na min exeis crc errors ktl.giati esena ama kjlidonei ekei sigoura den tha paei grigora akoma kai na ginei anbathmisi

Δημοσ.

to speedtouch pou dokimase o texnikos ta idia ping kai speed eixe mono omastika eixe 2048/256 me auto apla moy eipe oti o jetspeed einai pio evestito stous thorivous kai klidose ekei pou mporouse.

twra katevazw me 60 ftp.otenet.gr

Local Line Atten.: 31.0 dB

Remote Line Atten.: 54.5 dB

Local SNR Margin: 8.0 dB

Remote SNR Margin: 15.0 dB

Δημοσ.

δλδ λες να πάρω αλλο ρουτερ ασχετα που οι ταχητες ειναι @@ απο τον οτε? και αν ναι μεχρι 200 ευρο ποιο router-moden με phone line out για vo-ip και wire-wireless να πάρω;

Γιατι αν ειναι να μπούμε στο τριπακι να το κρατησουμε χρονια

Δημοσ.

katarxin prin pareis allo router dokimase me ena daniko.isos na einai kati allo.apla na baleis ena modem i ena router pano na deis ti attenutation margin exeis.mexri 200 euro iparxei linksys kai zyxel kai fritz me auta pou thes i think

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...