Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω θα κλάψω....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν είπα να βρίσεις τον τεχνικό.

Ο τεχνικός είπε στο φίλο μας να τους ξαναπάρει σε 15μέρες αν δε φτιάξει και να τους ξεχέσει...

Και ρωτησα εγω. Γιατί ζητάει ο τεχνικός να τους βρίσει ο χρήστης και δε δηλώνει ο τεχνικός το πρόβλημα στους αρμοδίους...

Εγώ αυτό θα απαιτούσα απ΄ τον τεχνικό. Δεν είπα ότι θα τον έβριζα.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να σας πω ρε παιδια . ΤΟ μπαχαλο ... τελοςπαντων κανω λιγο ακομα υπομονη . Μηπως να κανουμε καποια κινηση ΟΛΟΙ μαζι μιας και που μας δινετε η ευκαιρια μεσω του insomnia να δουμε τι θα καταφερουμε ?

Δημοσ.

Παιδιά, το φαινόμενο μάλλον είναι γενικευμένο. Με 768 γραμμή, είχα άκρως ικανοποιητικές ταχύτητες προ εορτών, αλλά μετά τις αρχές Ιανουαρίου που επέστρεψα έπαιζε στα 20-35 όλη μέρα, εκτός τα ξημερώματα που έπιανα κάτι 60άρια.

Εδώ να σημειώσω το πόσο ικανοποιημένος είμαι από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Τellas. Τους πήρα Τρίτη πρωι τηλέφωνο και τους εξήγησα το πρόβλημα. Μου λέν "θα σας δηλώσουμε στον ΟΤΕ ως χαμηλό bitrate". Την μεθεπόμενη παίρνει τηλέφωνο μια τύπισσα απ' τον ΟΤΕ να απολογηθεί για την κατάσταση (ναι, παραδέχθηκε ότι έχουν πρόβλημα εδώ στην πόλη μου - αφού βέβαια της την είπα όταν αρχικά πήγε να ρωτήσει αν έχω ανοιχτό το modem), και στο καπάκι η Tellas να με ρωτήσει αν έλεγξα σήμερα αν βελτιωθηκε η κατάσταση. Το απόγευμα που επέστρεψα σπίτι, οι ταχύτητες μου είχαν επιστρέψει ξανα σχεδόν στα φυσιολογικα...

Δημοσ.

πηρα τηλέφωνο παλι 121 και μου ειπαν κατι για συνεργιο...Σημερα απο το ftp της Otenet είχα 30ping 100kb/s download, αλλα ακομα το ρουτερ μου είναι locked στα 960 αντι 2048.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ και με το πιλοτικό επιανα 80άρια(768 ) τώρα έχει κατέβει στα 55- με 62..Ο τεχνικός που ήρθε να ελέγξει τη γραμμή για disconnects με άλλαξε με άλλο ζεύγος (ενος αλλου δρόμου) και ενώ disconnects τέλος (ελπίζω δλδ) η ταχύτητα πτώση.Εκτός και αν γέμισε το dsllam .Τι να πω:confused: Η πλακα ειναι ότι με 60άρια δε θα το δεχτούν και ως βλάβη ε?

οσο για τα καλώδια επειδή ήταν εξωτερικά (30 χρόναι και) μου ειπε ότι οι τύποι που το βαλαν εκαναν λαλκία γιατί τέτοια καλώδια δεν ενδεικνυνται για εξωτερική χρήση οπότε τα μονωσε με σιλικόνη.βέβια επε η ζημια μπορεί να έχει μπει μέσα οπότε ίδωμεν.Επίσης ειπε μια που ειανι εξωτερικά να φέρω κανά ηλεκτρολόγο να τα βάλει σε κουτάκι

Δημοσ.

malon gemato dslam.to oti allaxe to kalodio den simenei oti tha ftiaxei i taxitita.to omnislash malon proerxtai apo final fintasy 7 na ipotheso.me 60 oute kata diania gia blabi.kai 60 pou exeis na euxaristeis giati eini poli kalo.aloi den bgazoun 60 me 2048

Δημοσ.

Χαλαρα, εγω μένω 200 μετρα απο τον ΟΤΕ (φτου εξ' απο 'δω!), για Μυτιληνη μιλαω, κι εγω στα 2048 αλλα με otenet!! ε και το 40Kbs ειναι με το ζορι, εκτως αν μπω κατα της 3 τα ξημερωματα που βλεπω ταχυτητες, μεχρι 8 το πρωι. Τουλαχιστον αν ειναι να μην εχω ταχυτητα ας μη τα πληρωνω κιολας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...