Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω θα κλάψω....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den xero mipos fteei o router giati exo dei router na exei provlima alla i grammi sou exei ta maura xalia.attenuation me orio to 50 exeis 55 sxedon kai exeis 55 tora pou klidonei sta 960 .sta 2048 den tha klidone me tipota.margin me orio to 9 esi exeis pali kato apo ta oria diladi exeis 5.oso pio xamila to margin toso pio xalia.i to kalodio pou paei ston toixo fteei i kapoia siskeui i to router.dokimase me allo til kalodio kaixoris til kai dokimase ena reset sta default ton router na deis ti ginetai.giati na exei xalasei i grammi tou ote toso grigora mou fenetia paraxeno.tora katalaves giati sournesai?apla tha itan megali apostasi an apo palia pigenes xalia .alla pou na thimase ti noumera ixes palia tora.

Δημοσ.

πήρα παλι στο 121 και μου είπαν ότι εντος τις ημέρας θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος της γραμμης μου.

ελπίζω να μήν φταίνε τα δικά μου καλώδια που δεν είναι σε κουτι αλλα μόνο μονομένα.

Δημοσ.

opote malon kati apexo.entaxei exei ilio tha doume ti tha ginei.mporeis na peis kai ston ote auto ite san vlavi adsl ite san til oti xafnika meta tin broxi egine auto.to poli na sou poun perimene na stegnosei :P

Δημοσ.

μολις ηρθαν απο τον πΟΤΕ σπιτι μου για να δουνεγιατι η γραμμη μου Σταυρουπολη Θεσσαλονικης κατεβαζει με 2.86 kbps ενω ειναι 2048 . Η απαντηση του τεχνικου ηταν οτι ειναι καθαρη η γραμμη μου και φταιει ο ΟΤΕ που δεν μπορει να ανταπεξελθει . Να κανω υπομονη 15 μερες ακομα και αν συνεχιστει η ιδια κατασταση να παρω σε ενα τηλεφωνο που μου εδωσε και να τους ΧΕΣΩ .... κατα λεξη .......

Δημοσ.

μωρε δεν φταίνε αυτοι ουτε έχουν όρεξη να ακούνε τα βρισήδια μας το θεμα είναι ότι αυτοι απλα δουλεύουν εκεί. Αλλα αν δεν μπορούν να φτιάξουν την κατάσταση μην διαμαρτηρονται για τιν ιδιοτικοποίηση του ΟΤΕ και βάζουν πανο γιατι απο ότι φαινεται το δημοσιο ειναι απλα για να ξεπλενονται $$.

Δημοσ.

GaGaS_Thess δηλαδή η δουλειά του τεχνικού ποιά ήταν δεν κατάλαβα?

Να σου κάνει εθιμοτυπική επίσκεψη και τον "καλό"?

Τί θα πει "Παρ' τους σε 15μέρες να τους χέσεις"? Να χέσεις ποιόν? Τον συνάδελφό του τον τεχνικό?

Γιατί δεν τον έχεσε αυτός σήμερα ως τεχνικός?

Δηλαδή να πάρεις σε 15μέρες (για να σε ξεφορτωθεί) και να λες πάλι τα ίδια προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας?

Αφού ήρθε τεχνικός και διαπίστωσε τη βλάβη έπρεπε τουλάχιστον να το δηλώσει ο ίδιος στον ΟΤΕ και να σε αποζημιώσουν χρονικά.

Κράτησε τη βλάβη ανοιχτή ή την έκλεισε? Γιατί αν την έκλεισε θα πάρεις τα τέτοια σου και καμία χρονική αποζημείωση...

Δημοσ.

doc1000 to na briseis ton texniko gia kati pou den fteei den exei noima.isa pou ama ton briseis tha se grapsei sta @@ tou.eno mporeis apla na tou peis pou mporeis na apeuthintheis.me to na ton briseis apla sigoura den tha allaxei tipota apla tha iremiseis ta neura sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...