Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδεια καταρχάς μένω μυτιλήνη και έχω connx 2048 και μετα τα χριστούγεννα είχα και εγω πτώση στις ταχύτητες απο 190-220kbps στο download πήγα 25-45kbps και έβλεπα ότι ακόμα και στο rooter λέει 940download. Λέω αυτοι το έχουν παρα χέσει οπότε πέρνω τηλέφωνο 8011135555 μου λένε να πάρω 1242 απο εκει μου λένε 121 τα κλασικα μετα απο 3 μέρες με πέρνουν τηλεφώνο και μου λένε τι προβλημα έχετε λέω το και το. Και αρχίζει και μου λέει αυτος οι ταχύτητες ειναι ικανοποιητικές και ότι φταιει ότι μένω 5 χιλίομετρα μακρια απο τον οτε(και του λεω καλα τα τοσο καιρο πως ειμουν μια χαρα) και λεει εχουν γινει περισσοτεροι οι χρηστες και η ταχυτητα ειναι αντιστροφος αναλογη της αποστασης(τους λεω εγω ότι εχω 2 φιλους με την ιδια συνδεση διπλα στο οτε και αυτοι τα ιδια) και συνεχισε να λεει @@ριες και ότι δεν γινεται να αναβαθμισουμε το δικτυο για σας και τα λοιπα. Οποτε εγω καταλαβα απο την φωνη οτι προκειτε για παιδακι και τον έχουν εκπαιδευση να μας λεει @@ριες, οτι μας έχουν στον οτε για @@κες το ηξερα αλλα για τόσο; Και βλέπω εξω απο τον οτε οχι στην ιδιοτικοποιηση του οτε και τα λοιπα να καθονται ολη μερα και να πληρονονται οι κομπογιανητες. Sorry για το τρόπο που εγραφα αλλα εντάξει ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
asxetoula Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς, πάντως τον Οκτώβρη που είχα πρόβλημα ταχύτητας με ΟΤΕΝΕΤ ONdsl kit, προσπάθησαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν. Δεν ξέρω τελικά τι έφταιγε, αλλά το διόρθωσαν άμεσα. Έχεις κανένα γνωστό με 2048 αλλά με άλλο ISP που να μένει κοντά; Για να δεις αν φταίει καθαρά το δίκτυο του ΟΤΕ ή μήπως και ο πάροχος. Τηλεφώνησε ξανά στην ΟΤΕΝΕΤ (της ΟΤΕΝΕΤ δεν είναι το Connx; Πάντως το 8011135555 είναι σίγουρα της ΟΤΕΝΕΤ) μήπως και πετύχεις κάποιον πιο φιλότιμο υπάλληλο, κάνε το speedtest καθημερινά (θα στο στείλουν με e-mail) και στέλνε τους τα αποτελέσματα. Πες στους φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Δουλειά τους είναι να διορθώσουν το πρόβλημα, για αυτό πληρώνονται άλλωστε... Αν μετά από όλα αυτά δεν γίνει τίποτα, ρίξε την ταχύτητα στα 1024, άλλωστε εκεί περίπου συγχρονίζει το router σου, τουλάχιστον να μην πληρώνεις άδικα.
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Έχω έναν φιλο που μένει 500 μέτρα απο τον οτε connx2048 και αυτος τα ιδια, και έναν αλλον που μενει ποιο μακρια με 1024 και εχει 20-30 download και 110ping. Καποτε λέγαμε εντάξει κανουν αναβάθμιση αλλα πλέον μας έχουν ξεχασμένους και έχουν το θράσος να λένε ότι είναι φυσιολογικό. Κατι πρέπει να κάνουμε επιτέλους και εμεις στις περιφέρεια να διαμαρτηρηθούμε στα κανάλια, όχι αλλη κοροΐδια τοσα λεφτα τους δινουμε λιγο φιλοτιμο δεν έχουν.
mikeharitakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Pedia ola einai thema DSLAM kai oti exoun TINGAREI...kai egw tis teleutaies 15-20 meres i taxitita m epese kata to imisi pros ta katw etsi ksafnika...meta apo poli ipomoni pernw to 1242 kanoume ena test panw apo 40kb/s den pigene..m leei klasiko problima taxititas (swpa lew apo mesa mou to brikes) pare to 121..pernw to 121 tou eksigw ti exei ginei kai m kanei tha doume tin grami sou..koitaei tin grami kai kanei "hm....apo oti blepw o kombos sas einai epibarimenos" (ELA RE FILE ESENA PERIMENAME NA MAS TO PEIS) me perisi psixraimia ton rotaw diladi i grami m einai entaksei apla to DSLAM einai gemato etsi?m apantaei to profanes nai..kai ton rwtaw to profanes..pote tha ginei anabatmisi? " eee....se ligo kairo tha ginei kai stis perioxis sas (nomos xaniwn) apla argei ligo giati ginete mesw athinas, se merikes meres pisteuw tha eiste ok"...auta ta legomena tous...oso kai na skouzoume oti kai na kanoume den fteei kamia grammi i isp ola einai kathara oti exoune GEMISEI ta DSLAM kai den mporoun na antapokrithoun..
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Κοιτατε εδω για να καταλαβετε τι συμβαινει (τροπος του λεγειν) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170396
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ωραια και τι κάνουμε τωρα υπομονη;
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ta xalia sou den katalava pou ine.blepo oti i grammi den klidonei sta 1024 kai klidonei ligo pio kato.ta test einai ola unknown afou den exeis patisei to submit gia na kanei ta test.
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 λολ καταλαβες ότι έχω 2048 και μετα τις γιορτες κατεβάζω το πολυ με 35;
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 miso leptaki.an exeis 2048 giati i grammi klidonei sta 1024 kai ligotero?ti margin kai attenuation exeis?
Strategos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 απο που στο ροοτερ μπορω να το δω αυτο;
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 stin kartela wan einai alla den thimame pouakrivos tora apexo.
jimpro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνώ οτι ειναι θέμα υπαλληλου της Otenet ή υπαλλήλων του τοπικού ΟΤΕ. Εμένα κι αν δεν σερνότανε (750b/sec)!!!!! Αλλά χωρίς να γκρινιάξω ιδιαίτερα (με ένα τηλεφώνημα στο 801.....μου είπαν ότι θα ενημέρωναν τον ΟΤΕ) μου το διορθώσανε σε μια εργασιμη μέρα και πρωί-πρωί μάλιστα. Όλα τα άλλα περί απόστασης είναι @@ριές...
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 an klidonei i grammi se ligotero tha mporouse na ine thema apsotasis alla i apostasi den allazei sta kala kathoumena.an sou ftiaxe i taxitita tote malon kati bisma eixes.xixi.kalos irthes sto forum jimpro. CRC moy leei 87, HEC moy leei 22 margin attenuation.auta pou mou ipes einai ta crc errors.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.