Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με υπότιτλους...!

chrisrov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχήν καλώς ήρθα στο site, μια και είναι η πρώτη μου δημοσίευση! Δεν μ' αρέσει να ξεκινάω με πρόβλημα και να ζητάω βοήθεια, αλλά....

Mόλις πέρασα στον σκληρό μια σειρά σε avi. Τα αρχεία είναι χωρίς υπότιτλους, τους οποίους έχω χωριστά σε srt. Οι υπότιτλοι όλων των επεισοδίων ανοίγουν στον media player με το DirectVobSub. Εκτός από ένα επεισόδιο! Όταν το ανοίγω με τον media player χωρίς να έχω αρχείο srt με το ίδιο όνομα παίζει κανονικά χωρίς υπότιτλους. Όταν μετονομάσω το srt για να ανοίξουν μαζί δεν παίζει καθόλου όλο το avi. Δεν ξεκινάει καν! Δοκίμασα και με powerdvd, τα ίδια... Δεν μου έχει ξανασυμβεί και γίνεται με ένα συγκεκριμένο επεισόδιο, όλα τα άλλα παίζουν κανονικά.

Ο media player δεν φταίει αφού το ίδιο γίνεται και με το powerdvd. Αν έφταιγε το αρχείο δεν θα έπαιζε ούτε χωρίς υπότιτλους. Αν έφταιγε το DirectVobSub πάλι δεν θα έπαιζε κανένα επεισόδιο... Τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι όλα τα επεισόδια έχουν εικόνα 624x352 εκτός από το προβληματικό που έχει 608x336... Φταίει αυτό? Και αν ναι τι να κάνω?

Δημοσ.
Παρατήρησα ότι όλα τα επεισόδια έχουν εικόνα 624x352 εκτός από το προβληματικό που έχει 608x336... Φταίει αυτό? Και αν ναι τι να κάνω?

Κατέβασε άλλο αρχείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...