spartacus Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πολυ ενδιαφερον game.Ομορφη ατμοσφαιρα, ωραιο soundtrack και πολυ ευκολος χειρισμος.Τα γραφικα ειναι καλα, αν και θα ηθελα καλυτερη αλληλεπιδραση με το περιβαλλον και λιγο περισσοτερο gore. Παντως με εχει κολλησει σαν παιχνιδι.Δεν χανετε τιποτα με το να το δοκιμασετε. Υ.Γ:Εχω κολλησει στο πρωτο mission, εκει που εχεις σαν mission objective να πας στο cable rails και σκοτωνεις ενα μοναχο και σου δινει μια καρτα!Ειναι σε ενα σημειο που εχει γυρω γυρω πορτες και στη μεση ενα φορτηγακι.Δεν μπορω να βρω ποια πορτα πρεπει να ξεκλειδωθει! είμαι στην αρχή, πως στο καλό θα μπω στο κάστρο; εκεί που χιονίζει.
trojan21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 tha pas piso apo to spiti ,den thimame pio kai yha anevis mia skala psaxto den ine diskolo
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 είμαι στην αρχή, πως στο καλό θα μπω στο κάστρο; εκεί που χιονίζει. Θα μπείς από τον ναό. Εκεί που συναντάς τον παππού, θα ανεβείς τη σκάλα θα μπείς στο σπίτι και θα ανοίξεις την πόρτα μέσα στο ναό, μέσω του pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.