Προς το περιεχόμενο

Infernal

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι mate σε αυτό το σημείο καθώς δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Όποιος το έχει παίξει πιο πρόσφατα ας help-άρει λίγο.

Αν όμως δεν κάνω λάθος,όταν κλείνεις την βαλβίδα κάποιες φλόγες σβήνουν που υπήρχαν σε κάποιο σημείο. Εκεί πέρα υπάρχει μια κλειστή πόρτα και από πίσω της ένας διακόπτης ο οποίος την ανοίγει. Χρησιμοποιώντας την τηλεμεταφορά που σου έχει δοθεί,στοχεύεις στον διακόπτη πίσω από την πόρτα και τηλεμεταφέρεσαι,μόλις τηλεμεταφερθείς πατάς το κουμπί αλληλεπίδρασης στον διακόπτη και μετά ανοίγει η πόρτα που δεν άνοιγε

Δημοσ.

Εγώ πάλι, έχω κολήσει στο σημείο που βγαίνεις στο υπαίθριο του ναού και έχει 2 κανόνια (αριστερά και δεξιά). Νομίζω είναι το δεύτερο boss. Πως βγαίνει αυτή η πίστα;

Sam.

Δημοσ.

Ρε παιδια, εβαλα νεα Win XP και ενω πεταω στο φακελο του παιχνιδιου τα παλια saves μου, μεσα στο παιχνιδι δεν τα διαβαζει και μολις βγω απο το παιχνιδι, για καποιο λογο τα εχει διαγραψει!

Δημοσ.
Sam purovola ta varelia...sta deixnei sto cutscene,einai kato apo tous light side monks.;)

Ευχαριστώ για το tip. Τα είχα δει στο cutscene αλλά νόμιζα ότι αυτά έπρεπε να τα προσέχω. :razz:

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...