-htf-viper151 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 υπαρχουν guide?:ο καθε μερα ψαχνω στον γουγλη... σε αυτο το σημειο
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δεν θυμάμαι mate σε αυτό το σημείο καθώς δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Όποιος το έχει παίξει πιο πρόσφατα ας help-άρει λίγο. Αν όμως δεν κάνω λάθος,όταν κλείνεις την βαλβίδα κάποιες φλόγες σβήνουν που υπήρχαν σε κάποιο σημείο. Εκεί πέρα υπάρχει μια κλειστή πόρτα και από πίσω της ένας διακόπτης ο οποίος την ανοίγει. Χρησιμοποιώντας την τηλεμεταφορά που σου έχει δοθεί,στοχεύεις στον διακόπτη πίσω από την πόρτα και τηλεμεταφέρεσαι,μόλις τηλεμεταφερθείς πατάς το κουμπί αλληλεπίδρασης στον διακόπτη και μετά ανοίγει η πόρτα που δεν άνοιγε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Nai thimame...loipon ekei pou kanei teleport gia na anoikseis to diakopti, pane pidontas kai meta piase ton solina ala Splinter Cell...elpizo na katalaves...etsi opos koita o xaraktiras sou pano...
Sam235 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Εγώ πάλι, έχω κολήσει στο σημείο που βγαίνεις στο υπαίθριο του ναού και έχει 2 κανόνια (αριστερά και δεξιά). Νομίζω είναι το δεύτερο boss. Πως βγαίνει αυτή η πίστα; Sam.
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ρε παιδια, εβαλα νεα Win XP και ενω πεταω στο φακελο του παιχνιδιου τα παλια saves μου, μεσα στο παιχνιδι δεν τα διαβαζει και μολις βγω απο το παιχνιδι, για καποιο λογο τα εχει διαγραψει!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Sam purovola ta varelia...sta deixnei sto cutscene,einai kato apo tous light side monks.
Sam235 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Sam purovola ta varelia...sta deixnei sto cutscene,einai kato apo tous light side monks. Ευχαριστώ για το tip. Τα είχα δει στο cutscene αλλά νόμιζα ότι αυτά έπρεπε να τα προσέχω. :razz: Sam.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Wrea fenetai kalo eipate elafry alla dn xerw.Se p4 3.2 1 gb ram kai ati x600 pro 128 mb 8a paiksw xwris kollhmata me aksiopreph fps?
Mariosxaniaomg Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Poia einai ta requirments toy paixnidioy.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Padia phga na to trexw kai moy bgazei ena error.
Wintermute23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Loipon Marie an krinw apo ena paromoio mhnuma pou ebgaine ston 3aderfo mou paliotera prepei na pas sto http://www.microsoft.com/directx kai na katebaseis thn pio teleutaia ekdosh tou DirectX 9.0c. Na 3ereis pws pera apo tis genikes ekdoseis,9.0-9.0b-9.0c ktl,uparxoun kai dior8wtikes-sumplhrwmatikes ekdoseis pou bgainoun sxedon ka8e mhna!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.