Προς το περιεχόμενο

Infernal

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως τον περνανε ρε παιδια αυτον τον βλακα τον Wolf?Αφου σπασω εκεινα τα κιτρινα και μετακινησω τις μπαλες,το μηχανημα παιρνει φωτια αλλα ακομα τροφοδοτει την ασπιδα του βλακα ο οποιος κοβει βολτες με μια π@π@ρια οχημα που πεταει και μου ριχνει laser.Εκει εχω κολλησει

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τούμπες πηγαίνεις πίσω από το όχημα που είναι στον αέρα και με το hell weapon βαράς το πίσω μέρος του σκάφους-Wolf μέχρι να τα τεζάρει.

Δημοσ.

Πρέπει να πας στα monitors και να ενεργοποιήσεις το καθένα. Εν συνεχεία σε μια μπάλα ψηλά εμφανίζεται μια πλατφόρμα στην οποία απενεργοποιείς κάτι. Σκοπός σου είναι όχι να σκοτώσεις τον διάολο αλλά να αχρηστέψεις την μπάλα ;)

Δημοσ.

Poli kalo dialleima ontos!

Alla tpt perissotero!Me meso oro 56% vathmologia apo ola ta reviews sto net den mporei na kanei kati perisoterro!

Pigi gamerankings!

Sinithos gia na kolliso me kapio game thelo 75% kai pano meso oro!

Δημοσ.

Eνταξει, δεν ειναι αψογο, απλα ειναι ενα πολυ ευχαριστο διαλειμμα.Ωραια μουσικα, καλουτσικα γραφικα και ενδιαφερον gameplay.

Δημοσ.

πλζ μια βοηθεια κ απο εδω john...μετα την αποστολη με την εκκλησια πηγα σε ενα εργοστασιο σωστα?ε κολλησα σε ενα μερος οπου κατω απο ενα υποστεγο ειναι ενας ανθρωπος κ ανοιξε μια βαλβιδα κ αρχισαν 4 σωληνες να βγαζουν αερα μια βοηθεια για το πως να προχωρησω??ειμαι πολυ χαζος που δεν σκεφτηκα κατι??Το στορυ ειναι φανταστικο κ ειδικα ο 1ος boss μου αρεσε πολυ..ηταν εξυπνο το πως επρεπε να τον νικησεις

Δημοσ.

Είναι τέσσερα monitors εκεί πέρα στην μέση του δωματίου. Ενεργοποιήσε και τα 4 προτού πεθάνεις και όλα κομπλέ ;)

Δημοσ.

ποιανου δωματιου? :/ σε εναν υπαιθριο χωρο ειμαι

ειναι 4 βαλβιδες στην σειρα κ κλεινω απλα τον διακοπτη κ δεν πεθαινω..μετα ομως τι κανω?τα καγκελα δεν μπορω να τα ανεβω στα βαρελια ανεβαινω αλλα δεν κανω τπτ

διπλα απο τις 4 σωληνες με τις βαλβιδες που ανοιξαν υπαρχει μια πορτα..

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο είσαι,για βγάλε κάνα screenshot καλού κακού ή αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση κοίταξε σε κάνα guide του παιχνιδιού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...