Galis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 πως τον περνανε ρε παιδια αυτον τον βλακα τον Wolf?Αφου σπασω εκεινα τα κιτρινα και μετακινησω τις μπαλες,το μηχανημα παιρνει φωτια αλλα ακομα τροφοδοτει την ασπιδα του βλακα ο οποιος κοβει βολτες με μια π@π@ρια οχημα που πεταει και μου ριχνει laser.Εκει εχω κολλησει
john2gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Με τούμπες πηγαίνεις πίσω από το όχημα που είναι στον αέρα και με το hell weapon βαράς το πίσω μέρος του σκάφους-Wolf μέχρι να τα τεζάρει.
Galis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Tο τελευταιο boss το διαολι πως το περνανε?Του χτυπαω την κεφαλα και σκυβει,μετα τι κανω?
john2gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Πρέπει να πας στα monitors και να ενεργοποιήσεις το καθένα. Εν συνεχεία σε μια μπάλα ψηλά εμφανίζεται μια πλατφόρμα στην οποία απενεργοποιείς κάτι. Σκοπός σου είναι όχι να σκοτώσεις τον διάολο αλλά να αχρηστέψεις την μπάλα
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 thanks.Μαματο το παιχνιδι.Κολλησα Μια απο τα ιδια!Μου αρεσει ιδιαιτερως το soundtrack.
panos--26-- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Poli kalo dialleima ontos! Alla tpt perissotero!Me meso oro 56% vathmologia apo ola ta reviews sto net den mporei na kanei kati perisoterro! Pigi gamerankings! Sinithos gia na kolliso me kapio game thelo 75% kai pano meso oro!
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Eνταξει, δεν ειναι αψογο, απλα ειναι ενα πολυ ευχαριστο διαλειμμα.Ωραια μουσικα, καλουτσικα γραφικα και ενδιαφερον gameplay.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ego palu pera apo ekpliktika graphs den mporesa na to pekso...mou tin dinei pou ola ta NPCs exoun 99% accuracy...moufa...kai trexoun kai kata pano sou...
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Οντως εχουν καλη ευστοχια!Αλλα μετα το STALKER μου φαινεται παραδεισος το ΑΙ!
-htf-viper151 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 πλζ μια βοηθεια κ απο εδω john...μετα την αποστολη με την εκκλησια πηγα σε ενα εργοστασιο σωστα?ε κολλησα σε ενα μερος οπου κατω απο ενα υποστεγο ειναι ενας ανθρωπος κ ανοιξε μια βαλβιδα κ αρχισαν 4 σωληνες να βγαζουν αερα μια βοηθεια για το πως να προχωρησω??ειμαι πολυ χαζος που δεν σκεφτηκα κατι??Το στορυ ειναι φανταστικο κ ειδικα ο 1ος boss μου αρεσε πολυ..ηταν εξυπνο το πως επρεπε να τον νικησεις
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Είναι τέσσερα monitors εκεί πέρα στην μέση του δωματίου. Ενεργοποιήσε και τα 4 προτού πεθάνεις και όλα κομπλέ
-htf-viper151 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 ποιανου δωματιου? :/ σε εναν υπαιθριο χωρο ειμαι ειναι 4 βαλβιδες στην σειρα κ κλεινω απλα τον διακοπτη κ δεν πεθαινω..μετα ομως τι κανω?τα καγκελα δεν μπορω να τα ανεβω στα βαρελια ανεβαινω αλλα δεν κανω τπτ διπλα απο τις 4 σωληνες με τις βαλβιδες που ανοιξαν υπαρχει μια πορτα..
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο είσαι,για βγάλε κάνα screenshot καλού κακού ή αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση κοίταξε σε κάνα guide του παιχνιδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.