john2gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 To euirogamer tou edwse 5/10 Edit έκανα μωρέ εκείνη την στιγμή,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Κάποιο site του έδωσε 8/10 και νόμιζα ότι ήταν το Eurogamer,θα το ψάξω να το βρω . Γερμανικό site ήταν τελικά και παίζει φάση να είναι άλλος ΠΙΩΜΕΝΟΣ από εκεί.....successful acoustic output λέει,μα ότι να' ναι. Πάλι καλά που δεν του έδωσε και κάνα 9.5/10 : http://www.gbase.ch/pc/reviews/2616/2658.html 8.0/10 PRO: + Bombasti engagements + cool hell forces + successful acoustic output + exciting story + mad diagram + many Bossgegner + numerous mini mysteries CON: - corpse search time-consuming - easy shortening - Ragdoll with explosions unsatisfactorily - Redundant one, disturbing covering function Edit: Έχω παίξει 3 ώρες (χθες το βράδυ) κι έχω πάει στην 2η αποστολή. Σαφώς αν έχεις δίπλα σου έναν οδηγό στρατηγικής θα τερματίσεις γρήγορα το παιχνίδι. Υπήρχε ένα σημείο στον καθεδρικό ναό στο οποίο έφαγα τουλάχιστον μισή ώρα παιχνιδιού γιατί δεν ήξερα τι να κάνω και μετά το βρήκα. Όχι το παιχνίδι δεν διαρκεί 5 ώρες και γι αυτό ας το παίξετε και σε κάνα hard mode,να έχουν και ενδιαφέρον οι μάχες
privateer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 johnhgr mhn sygkrineis ayth thn patata me to GoW. Einai ierosylia. Epeidh prepei na fygw kai gia ton agwna to mono pou exw na pw einai oti gia emena ayth thn stigmh sto pc kai sto xbox exw poly kalytera games gia na asxolh8w apo thn moufa pou legetai infernal
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Epeksa kai go tin 1st pista apo to demo kai mporo na po oti einai arketa endiaferon...eidika ean ontos sto retail den erxonte oi exthroi epano sou...ligo to shooting me to ksilo troei kapio kollima, opos kai to wall cover alla kata ta alla not bad at all...entometaksi san to rayn reynolts sto Blade Trinity miazei o typas...pantos privat33r moufa den einai alla oxi kai na sugrithei me GOW(asxeta pou i hate GOW apo apopsi eleipsis save game option anytime i want godammit).
PCM Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 guys kserei kaneis pos pernietai to 1o boss ekei me tous monaxous ston nao?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Apla kill the lights...to fos sou apotrepei ta "powers"...
thief7710 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 paidia to brike enas theios mou to paixnidi alla mou eipe oti einai 1,55GB.Einai toso mikro to paixnidi i tha mou ferei lathos paixnidi..o theios mou?
Dreamchaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 paidia to brike enas theios mou to paixnidi alla mou eipe oti einai 1,55GB.Einai toso mikro to paixnidi i tha mou ferei lathos paixnidi..o theios mou? kala sou ta leei o theios....
user-64 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 παντως παιδια εγω που το επαιξα δεν με συγκινησε και ιδιαιτερως ενταξει τα γραφικα καλα οι δυναμεις καλες αλλα το game play ειναι χαλια αν ηταν πρωτου προσώπου(π.χ FEAR) πιστευω οτι θα αξιζε περισσοτερο εσεις τι λετε?
ThrowDOWN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 wraio paixnidaki , eyxaristo einai gia na perasei h wra alla den einai kai tpt to idiaitero
metmat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το έπαιξα κι εγώ το παιχνιδάκι και νομίζω ότι είναι απλώς καλό. Μου άρεσε το γεγονός ότι ενώ έχει αρκετά καλά γραφικά, είναι πολύ ελαφρύ σαν παιχνίδι και δεν έχει μεγάλες απιτήσεις συστήματος για να τρέξει καλά ακόμα και με τα video settings στο very high.
john2gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μερικές ακόμα εικόνες από το level που είμαι . Overall μου αρέσει,δεν είναι κάτι το επαναστατικό αλλά δεν είναι και πατάτα. Μπράβο στην Metropolis Software (που δεν είναι πρωτοκλασσάτο studio)
S2Katana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Πολυ ενδιαφερον game.Ομορφη ατμοσφαιρα, ωραιο soundtrack και πολυ ευκολος χειρισμος.Τα γραφικα ειναι καλα, αν και θα ηθελα καλυτερη αλληλεπιδραση με το περιβαλλον και λιγο περισσοτερο gore. Παντως με εχει κολλησει σαν παιχνιδι.Δεν χανετε τιποτα με το να το δοκιμασετε. Υ.Γ:Εχω κολλησει στο πρωτο mission, εκει που εχεις σαν mission objective να πας στο cable rails και σκοτωνεις ενα μοναχο και σου δινει μια καρτα!Ειναι σε ενα σημειο που εχει γυρω γυρω πορτες και στη μεση ενα φορτηγακι.Δεν μπορω να βρω ποια πορτα πρεπει να ξεκλειδωθει!
john2gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Αν θυμάμαι καλά είσαι σε έναν όροφο πάνω και από κάτω είναι το φορτηγάκι. Είναι τέρμα στα δεξιά,μπαίνε μέσα στα δωμάτια και κούνα όλες τις κουρτίνες. Ακριβώς που είναι δεν θυμάμαι όμως
S2Katana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Nαι ειμαι στον 1ο οροφο και απο κατω ειναι το φορτηγακι.Θα το ψαξω.Tnx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.