Προς το περιεχόμενο

Infernal

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To euirogamer tou edwse 5/10 :P

Edit έκανα μωρέ εκείνη την στιγμή,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Κάποιο site του έδωσε 8/10 και νόμιζα ότι ήταν το Eurogamer,θα το ψάξω να το βρω :mrgreen: . Γερμανικό site ήταν τελικά και παίζει φάση να είναι άλλος ΠΙΩΜΕΝΟΣ από εκεί.....successful acoustic output λέει,μα ότι να' ναι. Πάλι καλά που δεν του έδωσε και κάνα 9.5/10 :P :

http://www.gbase.ch/pc/reviews/2616/2658.html

8.0/10

PRO:

+ Bombasti engagements

+ cool hell forces

+ successful acoustic output

+ exciting story

+ mad diagram

+ many Bossgegner

+ numerous mini mysteries

CON:

- corpse search time-consuming

- easy shortening

- Ragdoll with explosions unsatisfactorily

- Redundant one, disturbing covering function

Edit: Έχω παίξει 3 ώρες (χθες το βράδυ) κι έχω πάει στην 2η αποστολή. Σαφώς αν έχεις δίπλα σου έναν οδηγό στρατηγικής θα τερματίσεις γρήγορα το παιχνίδι. Υπήρχε ένα σημείο στον καθεδρικό ναό στο οποίο έφαγα τουλάχιστον μισή ώρα παιχνιδιού γιατί δεν ήξερα τι να κάνω και μετά το βρήκα. Όχι το παιχνίδι δεν διαρκεί 5 ώρες και γι αυτό ας το παίξετε και σε κάνα hard mode,να έχουν και ενδιαφέρον οι μάχες :P

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

johnhgr mhn sygkrineis ayth thn patata me to GoW. Einai ierosylia.

Epeidh prepei na fygw kai gia ton agwna :P to mono pou exw na pw einai oti gia emena ayth thn stigmh sto pc kai sto xbox exw poly kalytera games gia na asxolh8w apo thn moufa pou legetai infernal :mrgreen:

Δημοσ.

Epeksa kai go tin 1st pista apo to demo kai mporo na po oti einai arketa endiaferon...eidika ean ontos sto retail den erxonte oi exthroi epano sou...ligo to shooting me to ksilo troei kapio kollima, opos kai to wall cover alla kata ta alla not bad at all...entometaksi san to rayn reynolts sto Blade Trinity miazei o typas...pantos privat33r moufa den einai alla oxi kai na sugrithei me GOW(asxeta pou i hate GOW apo apopsi eleipsis save game option anytime i want godammit).

Δημοσ.

παντως παιδια εγω που το επαιξα δεν με συγκινησε και ιδιαιτερως

ενταξει τα γραφικα καλα

οι δυναμεις καλες

αλλα το game play ειναι χαλια

αν ηταν πρωτου προσώπου(π.χ FEAR) πιστευω οτι θα αξιζε περισσοτερο

εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Το έπαιξα κι εγώ το παιχνιδάκι και νομίζω ότι είναι απλώς καλό. Μου άρεσε το γεγονός ότι ενώ έχει αρκετά καλά γραφικά, είναι πολύ ελαφρύ σαν παιχνίδι και δεν έχει μεγάλες απιτήσεις συστήματος για να τρέξει καλά ακόμα και με τα video settings στο very high.

Δημοσ.

Μερικές ακόμα εικόνες από το level που είμαι :D. Overall μου αρέσει,δεν είναι κάτι το επαναστατικό αλλά δεν είναι και πατάτα. Μπράβο στην Metropolis Software (που δεν είναι πρωτοκλασσάτο studio)

infernal4ah1.jpg

infernal5py2.jpg

infernal6dj0.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερον game.Ομορφη ατμοσφαιρα, ωραιο soundtrack και πολυ ευκολος χειρισμος.Τα γραφικα ειναι καλα, αν και θα ηθελα καλυτερη αλληλεπιδραση με το περιβαλλον και λιγο περισσοτερο gore.

Παντως με εχει κολλησει σαν παιχνιδι.Δεν χανετε τιποτα με το να το δοκιμασετε.

Υ.Γ:Εχω κολλησει στο πρωτο mission, εκει που εχεις σαν mission objective να πας στο cable rails και σκοτωνεις ενα μοναχο και σου δινει μια καρτα!Ειναι σε ενα σημειο που εχει γυρω γυρω πορτες και στη μεση ενα φορτηγακι.Δεν μπορω να βρω ποια πορτα πρεπει να ξεκλειδωθει!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είσαι σε έναν όροφο πάνω και από κάτω είναι το φορτηγάκι. Είναι τέρμα στα δεξιά,μπαίνε μέσα στα δωμάτια και κούνα όλες τις κουρτίνες. Ακριβώς που είναι δεν θυμάμαι όμως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...