Dr_Slump Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ετοιμάζομαι για νέο iMac αλλά επειδή δεν θέλω απρόοπτα... γνωρίζετε την πολιτική της Rainbow στο συγκεκριμένο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει η rainbow αλλά ξέρω τι λέει η Apple στην Αμερική: Acceptable Number of Subpixel Anomalies: Bright Up to 3 Dark Up to 5 Combination Up to 7 If the number of subpixel anomalies exceeds the acceptable number listed in the above chart, replace the display panel assembly meaning Bright 4 or more Dark 6 or more Combination 8 or more If the number of subpixel anomalies is acceptable, explain to the customer that the pixel anomalies are within specifications, and no repair is necessary. Αυτά μάλιστα είναι από έγγραφο της Apple προς τους υπαλλήλους της μεταξύ άλλων λέγοντας να μην ενημερώνουν τους πελάτες για την πολιτική των pixel αλλά μόνο να τους λένε ότι φτιάχνεται ή όχι όταν παραπονεθούν. Γι'αυτό και δε θα δεις καμία επίσημη αναφορά της Apple στο θέμα. ΥΓ: Τα σχετικά έγγραφα που λέγαν αυτά τα θέματα είχαν διαρρεύσει σε κάποια site αλλά αποσύρθηκαν μετά από παρέμβαση του νομικού τμήματος της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_csd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 wraia etairia me sebasmo panw apo ola stous pelates ths ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 wraia etairia me sebasmo panw apo ola stous pelates ths ... Για το 2005: http://www.computerworld.com/hardwaretopics/hardware/story/0,10801,103959,00.html Για το δεύτερο τετράμηνο του 2006: http://www.theacsi.org/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=64 Και συγκεντρωτικά για την Apple: http://www.theacsi.org/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=157&c=Apple+Computer%2C+Inc. Μερικές φορές, καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Καλά, το γεγονός αυτό δεν αλλάζει το κακό της κίνησης. Είναι σα να κρίνουμε τα κόμματα με βάση τις δημοσκοπήσεις και όχι τα γεγονότα που βλέπουμε! Πάντως, η "κακή" πολιτική της apple στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον απορρέει από το γεγονός ότι πολλά computer της έχουν ενσωματωμένες οθόνες και κατά συνέπεια η πολιτική των pixel είναι πιο πολύπλοκη από ότι αν είχε μόνο σκέτες οθόνες. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι πολύ κακό ότι σκόπιμα κρύβει αυτή την πολιτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Περίεργο: εμένα στο Apple Center του Πειραιά μού είχαν πει ότι, έστω και ένα καμμένο πίξελ να έχει το προϊόν, θα μού το άλλαζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Περίεργο: εμένα στο Apple Center του Πειραιά μού είχαν πει ότι, έστω και ένα καμμένο πίξελ να έχει το προϊόν, θα μού το άλλαζαν. το ίδιο μου είχα πει στο multirama. μάλιστα μου είχαν προτείνει να το ανοίξω και να το δω επιτόπου αν θέλω. τελικά πήρα το imac από fnac λόγο τιμής (αγγλική έκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 http://www.rainbow.gr/apple/tech_info/pixels.html :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocketiar Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 genikotera i rainbow parexei apo ta xeirotera support kai tis xeiroteres upiresies.en antithesi me tin apple pou diakrinetai gia tin upostirixi tis.se tetoio vathmo pou skeftetai na papsei na sunergazetai me tin rainbow stin ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.