k_m_n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εχω ενα hp pavilion zv5000 κ την τελευταια βδομαδα οταν ζοριζεται αλλα κ οταν δεν τον ζοριζω παγωνει κ πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι!Δεν εχω πολυ καλη σχεση με τους υπολογιστες κ σκεφτηκα οτι εσεις ισως μπορεσετε να με βοηθησετε!Αυτο που με ανυσηχει πιο πολυ ειναι οτι το κανει πολλες φορες κατα την διαρκεια της ημερας κ εχει καταντησει ανυποφορο!Τι μπορει να φταιει?
ekeinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 πολλα μπορει να φταινε.Ισως να οφειλεται σε καποιο προγραμμα που του εβαλες προσφατα και διμιουργει την ανωμαλια.Ισως να εχεις αρπαξει κανενα ιο.ισως να εφτασε ο καιρος για ενα φορματ.
africa_twin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μήπως τον βάζεις πάνω σε κρεβάτι, καναπέ και κλεινεις τους ανεμιστήρες; Τους ακούς να δουλεύουν; Κάνε scan με antivirus και antispy
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε το ative virus shield που ειναι η δωρεαν εκδοση του karpesky και επισης κοιταξε τις θερμοκρασιες με ενα προγραμμα οπως το pc wizard 2006.
k_m_n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Format ekana prin ena mina k to pc den to xrisimopoihsa ekeinh thn periodo.oi anemisthres douleuoun tous akouw k ton exw panta panw sto grafeio mou!exw kapoia programmata k ta evala na kanoun scan alla den vrikan tipota!
ekeinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 αφου φορματ εκανες,και δεν ειναι θεμα καποιου ιου,χωρις να θελω να σκεφτω οτι υπαρχει προβλημα στο λαπτοπ,και θα πρεπει να συμβουλευτεις την εταιρεια του,Το πρωτο που ερχεται στο μυαλο μου ειναι η ασυμβατοτητα καποιων προγραμματων που χρησιμοποιεις.Πιθανον ενα firewall με <καποια προγραμματα που εκαναν scan>...πχ,,adware,spybot,panda......me zonealarm.κατα μεγαλη περιπτωση πρεπει να οφειλεται σε software.
Filos19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως ο τίτλος ''βοήθεια είμαι άσχετη'' είναι όλα τα λεφτά.Κορυφαίο!Μπράβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.