Προς το περιεχόμενο

bluetooth 1.1 ή 2.0

james@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαίρεται!!Βασικά θέλω να πάρω ένα usb bluetooth για το PC και θέλω να μου πει όποιoς γνωρίζει εάν το κινητο μου που έχει bluetooth v. 1.1 θα είναι συμβατό με usb bluetooth v.2.0 :-D

Δημοσ.

Γεία σας,βασικά εχω ξαναγράψει αυτό το θέμα σε αλλο forum αλλα δε πήρα απάντηση και είπα να προσπαθήσω και εδώ.Θέλω να μου πείτε αν αγοράσω ένα usb stick bluetooth v 2.0 θα είναι συμβατό με το κινητό μου που έχει bluetooth v 1.1????please help!Ευχαριστώ!!:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεία σας,βασικά εχω ξαναγράψει αυτό το θέμα σε αλλο forum αλλα δε πήρα απάντηση και είπα να προσπαθήσω και εδώ.Θέλω να μου πείτε αν αγοράσω ένα usb stick bluetooth v 2.0 θα είναι συμβατό με το κινητό μου που έχει bluetooth v 1.1????please help!Ευχαριστώ!!:confused:

Αν πήγαινες στο σχετικό άρθρο της Wikipedia, θα έβλεπες ότι η έκδοση 2.0 είναι συμβατή με την έκδοση 1.1.

Δημοσ.

Σίγουρα θα είναι συμαβατά! Απλώς, θα έχεις τις ταχύτητες που αναλογούν σε 1.1 bluetooth, και όχι σε 2.0 bluetooth.

Ένα παράδειγμα, ειναι αυτό με τις θύρες usb. Δηλαδή, αν έχεις έναβ υπολογιστή με usb 1.1, μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκεύή που είναι 2.0, αλλά φυσικά, με κάποια απώλεια στις ταχύτητες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις ένα καλώδιο usb, που εκτός από το ότι είναι και πιο φτηνό, έχει και πιο καλές ταχύτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...