james@ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Xαίρεται!!Βασικά θέλω να πάρω ένα usb bluetooth για το PC και θέλω να μου πει όποιoς γνωρίζει εάν το κινητο μου που έχει bluetooth v. 1.1 θα είναι συμβατό με usb bluetooth v.2.0
james@ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Γεία σας,βασικά εχω ξαναγράψει αυτό το θέμα σε αλλο forum αλλα δε πήρα απάντηση και είπα να προσπαθήσω και εδώ.Θέλω να μου πείτε αν αγοράσω ένα usb stick bluetooth v 2.0 θα είναι συμβατό με το κινητό μου που έχει bluetooth v 1.1????please help!Ευχαριστώ!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Γεία σας,βασικά εχω ξαναγράψει αυτό το θέμα σε αλλο forum αλλα δε πήρα απάντηση και είπα να προσπαθήσω και εδώ.Θέλω να μου πείτε αν αγοράσω ένα usb stick bluetooth v 2.0 θα είναι συμβατό με το κινητό μου που έχει bluetooth v 1.1????please help!Ευχαριστώ!! Αν πήγαινες στο σχετικό άρθρο της Wikipedia, θα έβλεπες ότι η έκδοση 2.0 είναι συμβατή με την έκδοση 1.1.
savvvas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Σίγουρα θα είναι συμαβατά! Απλώς, θα έχεις τις ταχύτητες που αναλογούν σε 1.1 bluetooth, και όχι σε 2.0 bluetooth. Ένα παράδειγμα, ειναι αυτό με τις θύρες usb. Δηλαδή, αν έχεις έναβ υπολογιστή με usb 1.1, μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκεύή που είναι 2.0, αλλά φυσικά, με κάποια απώλεια στις ταχύτητες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις ένα καλώδιο usb, που εκτός από το ότι είναι και πιο φτηνό, έχει και πιο καλές ταχύτητες.
james@ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ναι,το είδα αλλά ήθελα και τη γνώμη ενός που πιθανόν να το ξέρει από προσωπική εμπειρία
james@ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ!!!Εχω usb αλλά θέλω να συνδέσω και άλλες συσκευές,όπως και κάποια άλλα κινητά ας πούμε!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Τα δύο όμοια thread ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.