firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασα να κάνω Edit Post / New post κ.τ.λ. και πάντα αφού κάνω τις αλλαγές είτε από το απλό Edit ή από τον Επεξεργαστή Κειμένου όταν πατάω Υποβολή οδηγούμε στο παρακάτω λάθος. > Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache Server at www.insomnia.gr Port 80 Αναφέρομαι σε post αυτού του μεγέθους. Δοκίμασα με 4 brοwser σβήνοντας την cache αρκετές φορές. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται το πρόβλημα.
apoikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δε φταίει το μέγεθος των post, αλλά το περιεχόμενο. Μετά την επίθεση εγκαταστάθηκε και το mod_security στον apache, το οποίο ελέγχει τα περιεχόμενα των requests για γνωστά attacks. Θέλει απλά λίγη ρύθμιση τις προσεχείς μέρες για να μειωθούν τα false positives. Αν θες προσπάθησε να απομονώσεις το κομμάτι του post που δημιουργεί πρόβλημα και πες μας τι είναι.
accipio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Προσπαθώ να δώσω μια γρήγορη απάντηση σε ένα θέμα στο Software και δεν μπορώ. Όταν πατάω υποβολή δε γίνεται τίποτα, βγαίνει η κλεψύδρα και μένει κολλημένη η σελίδα εκεί. Αν πάω στον Επεξεργαστή κειμένου, βγαίνει το παραπάνω σφάλμα που αναφέρει ο firewalker (Internal Server Error). Δοκίμασα τρεις διαφορετικούς browsers αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι να κάνω; Είναι κάτι για το οποίο φταίω εγώ; Το περιεχόμενο της απάντησής μου είναι μάλλον... αθώο (υπόδειξη για ένα πρόγραμμα και η σχετική ιστοσελίδα).
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Να το αναφέρω εδώ για να μην ανοίγω νέο topic. Μετά την επίθεση, όταν από την αρχική σελίδα επιλέγω "forum posts" δεν με βγάζει στα φόρουμ αλλά στη σελίδα λάθους που λεει "Πολύ σύντομα το site θα βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία" edit: άκυρο, μάλλον ήθελε καθάρισμα η cache του firefox.
apoikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 @gsarig: Καθάρισε την cache του browser σου ;-)
accipio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καμιά λύση για το δικό μου πρόβλημα; Καθάρισα την cache του IE αλλά δε βοήθησε. (Τώρα πώς γίνεται και εδώ μπορώ να ποστάρω δεν ξέρω).
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Οχι, δεν σημαινει πως δεν θα μπορεις να ποσταρεις, απλα η κεντρικη σελιδα προβαλλεται λαθως
accipio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα πότε δημιουργείται το πρόβλημα: όταν στην απάντησή μου γράφω κάποιο λινκ που παραπέμπει σε ιστοσελίδα. Προσπάθησα βάζοντας το λινκ σε quote και αφαιρώντας το hyperlink να το διορθώσω αλλά δεν έπιασε. Τι μπορώ να κάνω, ξέρει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.