Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα αρκετά μεγάλα post.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω Edit Post / New post κ.τ.λ. και πάντα αφού κάνω τις αλλαγές είτε από το απλό Edit ή από τον Επεξεργαστή Κειμένου όταν πατάω Υποβολή οδηγούμε στο παρακάτω λάθος.

>
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache Server at www.insomnia.gr Port 80

Αναφέρομαι σε post αυτού του μεγέθους.

Δοκίμασα με 4 brοwser σβήνοντας την cache αρκετές φορές.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δε φταίει το μέγεθος των post, αλλά το περιεχόμενο. Μετά την επίθεση εγκαταστάθηκε και το mod_security στον apache, το οποίο ελέγχει τα περιεχόμενα των requests για γνωστά attacks. Θέλει απλά λίγη ρύθμιση τις προσεχείς μέρες για να μειωθούν τα false positives. Αν θες προσπάθησε να απομονώσεις το κομμάτι του post που δημιουργεί πρόβλημα και πες μας τι είναι.

Δημοσ.

Προσπαθώ να δώσω μια γρήγορη απάντηση σε ένα θέμα στο Software και δεν μπορώ. Όταν πατάω υποβολή δε γίνεται τίποτα, βγαίνει η κλεψύδρα και μένει κολλημένη η σελίδα εκεί. Αν πάω στον Επεξεργαστή κειμένου, βγαίνει το παραπάνω σφάλμα που αναφέρει ο firewalker (Internal Server Error). Δοκίμασα τρεις διαφορετικούς browsers αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τι να κάνω; Είναι κάτι για το οποίο φταίω εγώ; Το περιεχόμενο της απάντησής μου είναι μάλλον... αθώο (υπόδειξη για ένα πρόγραμμα και η σχετική ιστοσελίδα).

• Members
Δημοσ.

Να το αναφέρω εδώ για να μην ανοίγω νέο topic. Μετά την επίθεση, όταν από την αρχική σελίδα επιλέγω "forum posts" δεν με βγάζει στα φόρουμ αλλά στη σελίδα λάθους που λεει "Πολύ σύντομα το site θα βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία"

edit: άκυρο, μάλλον ήθελε καθάρισμα η cache του firefox.

Δημοσ.

Καμιά λύση για το δικό μου πρόβλημα; Καθάρισα την cache του IE αλλά δε βοήθησε. (Τώρα πώς γίνεται και εδώ μπορώ να ποστάρω δεν ξέρω).

Δημοσ.

Βρήκα πότε δημιουργείται το πρόβλημα: όταν στην απάντησή μου γράφω κάποιο λινκ που παραπέμπει σε ιστοσελίδα. Προσπάθησα βάζοντας το λινκ σε quote και αφαιρώντας το hyperlink να το διορθώσω αλλά δεν έπιασε. Τι μπορώ να κάνω, ξέρει κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...