Dark-Shadow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Για σας παιδιά έχω το εξής προβληματάκι!!! Όταν είμαι σε bg και πριν μπώ στο bg πια δεν βγάζει το box που είναι διπλα από το minimap ούτε μέσα στο bg έτσι ώστε να κάνω exit από bg!!! Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μήπως λέτε να φταίνε τα addon που έχω μέσα? Έχω τα εξής: Trinity Bars, vBagnon, Titan Panel και επίσης το MetaMap!!!
saxon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Palia eixa paromoio provlhma kai eftaige ena addon tou titan. Apenergopoihse oti titan exeis pou na sxetizete me bgs h me honor kai ksanadokimase edit: se periptosh pou den mporeis na vreis ti ftaiei, mporeis na pareis backup tous fakelous "wtf" kai "interface" katopin na tous svhseis kai na ksanapernas ena-ena ta addons
Dark-Shadow Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Λες να φταίει δηλαδή το Titan Panel e???
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Για σας παιδιά έχω το εξής προβληματάκι!!! Όταν είμαι σε bg και πριν μπώ στο bg πια δεν βγάζει το box που είναι διπλα από το minimap ούτε μέσα στο bg έτσι ώστε να κάνω exit από bg!!! Μήπως ξέρετε τι φταίει? Μήπως λέτε να φταίνε τα addon που έχω μέσα? Έχω τα εξής: Trinity Bars, vBagnon, Titan Panel και επίσης το MetaMap!!! Καλησπερα . Για το να κανεις exit απο το BG μπορεις να γραψεις και /afk . Τωρα για το προβλημα που σου παρουσιαζει ειναι κατα 99 % το Titan Honor οποτε σβησε μονο αυτο και θα σου λυθει . Σε εμενα τουλαχιστον ηταν αυτο με παρομοιο προβλημα . Επισης αν θελεις να δεις τι γινετε στο BG μπορεις να πατησεις SHIFT + SPACE για να σου βγαλει την λιστα με τους παιχτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.