Προς το περιεχόμενο

Γινεται να συνδεσω το Κ750 με καλωδιο usb στον H/Y χωρις να φορτιζει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To K750 έχει καλύτερη ποιότητα πλαστικών και κυρίως καλύτερη συναρμολόγηση. Τριξίματα μηδέν.

Το Κ700 που ειχα ετριζε μονο το καπακι της μπαταριας σε ενα σημειο αν το πιεζα. Το Κ750 σχεδον οπου και να το πιεσω τριζει (πχ αν το πιεσω στο πλαστικο γυρω απο τη οθονη ή στο πλαστικο γυρω απο τα πληκτρα).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Κ750 σχεδον οπου και να το πιεσω τριζει (πχ αν το πιεσω στο πλαστικο γυρω απο τη οθονη ή στο πλαστικο γυρω απο τα πληκτρα).

Πόσες φορές σου χει πέσει κάτω;:razz:

Δημοσ.
Καμια. Το αγορασα πριν 20 μερες.

Τότε έχεις πρόβλημα.

Το δικό μου δεν τρίζει πουθενά και γενικά είναι πολύ στιβαρό. Ακόμη και το καπάκι της κάμερας είναι σταθερό.

Δημοσ.
Τότε έχεις πρόβλημα.

Το δικό μου δεν τρίζει πουθενά και γενικά είναι πολύ στιβαρό. Ακόμη και το καπάκι της κάμερας είναι σταθερό.

Ποσο καιρο το εχεις; Το δικο μου δεν παρουσιασε κανενα προβλημα και το καπακι της καμερας ειναι σταθερο. Απλως τριζουν τα πλαστικα απο το πλαι.

Δημοσ.

7 μέρες.

Ναι όντως τρίζουν τα πλαϊνά πλαστικά αλλά μόνο αν τα πιέσω αρκετά. Δεν είναι κάτι που θα προσέξεις εύκολα.

Δημοσ.

Μάλλον έχεις "πρόβλημα". Δεν είναι φυσιολογικό να τρίζουν. Ούτε καν το καπάκι της κάμερας.

Νταξει οχι οτι σημαίνει και τίποτα όλο αυτό. Μπορεί αυτό που τρίζει να κρατήσει όσο όλα τα άλλα μαζί. Δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείται κανείς με κάτι τέτοιο.

Πάντως το δικό μου είναι πλεον 3 μηνών και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα του. Τα μπινελίκια μάλλον θα πέσουν μόλις αρχίσει [που σίγουρα θα αρχίσει..] το Joystick να κάνει νερά.

Δημοσ.

Σημασια εχει να λειτουργει χωρις προβληματα. Παντως απο το Κ700 που το εχω 2 χρονια + ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν παρουσιασε το παραμικρο προβλημα και το joystick αθανατο! Μακαρι να βγει ετσι και το Κ750. Αυτο που με παραξενεψε στο Κ750 ειναι οτι η συσκευασια ειχε καρτα μνημης και ανταπτορα sandisk αντι sony.

Δημοσ.

Φαίνεται η τελευταία φουρνιά είναι γτπ...

Κι εμένα αγορασμένο πριν 3 βδομάδες, τρίζει ελεινά το καπάκι της μπαταρίας αλλά και όταν το πιέζεις γύρω από την οθόνη.

Δημοσ.
Μου κατέβηκε μια περίεργη ιδέα. Αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει με τον εξής τρόπο:

Αν σε μια USB θύρα από αυτές που έχει το κουτί σου (και όχι αυτές της μητρικής - δε γίνεται) αποσυνδέσεις το καλωδιάκι των +5Volt ή αλλιώς +V και συνδέσεις το κινητό θα υπάρχει μεν επικοινωνία αλλά η USB δεν θα παρέχει τάση τροφοδοσίας, οπότε δεν θα έχουμε φόρτιση. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα ανταποκριθεί το κινητό σε μια τέτοια σύνδεση οπότε τις δοκιμές τις αφήνω στους πιο θαρραλέους :mrgreen:

για να υπαρξει μεταφορα δεδομενων δεν πρεπει να υπαρχει και ρευμα?επισης η γειωση (GND) δεν πρεπει να αφαιρεθει στη περιπτωση που αναφερεις?γνωριζω ελαχιστα πραγματα απο ρευμα κλπ,ας μας διαφωτισει καποιος πιο ειδικος παρακαλω...

Δημοσ.

Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του... (επίκαιρο απόφθεγμα).

Αν δείτε το desktopάκι να γίνεται φλαμπέ, μη φοβηθείτε, είναι η νέα σπεσιαλιτέ που κυκλοφορεί στα gourmet restaurant του δικτύου...

Δημοσ.
Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του... (επίκαιρο απόφθεγμα).

Αν δείτε το desktopάκι να γίνεται φλαμπέ, μη φοβηθείτε, είναι η νέα σπεσιαλιτέ που κυκλοφορεί στα gourmet restaurant του δικτύου...

λιγο πιο επιστημονικα παρακαλω......

Δημοσ.
Σημασια εχει να λειτουργει χωρις προβληματα. Παντως απο το Κ700 που το εχω 2 χρονια + ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν παρουσιασε το παραμικρο προβλημα και το joystick αθανατο! Μακαρι να βγει ετσι και το Κ750.

Πρίν το k750 είχα για ενάμιση-δύο χρόνια το f500i το οπιόκαι δουλεύει ακόμα μια χαρά. Ελαφρώς ταλαιπωρημένο το Joystick αλλα λειτουργεί μια χαρά. Ελπίζω σε κάτι αντίστοιχο για το 750 μου. :-D

...Αυτο που με παραξενεψε στο Κ750 ειναι οτι η συσκευασια ειχε καρτα μνημης και ανταπτορα sandisk αντι sony.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα κι εγώ. Όντως πολύ παράξενο. Αρχικά νόμιζα οτι έκαναν καμια πατάτα στο μαγαζί που το αγόρασα.

Δημοσ.
για να υπαρξει μεταφορα δεδομενων δεν πρεπει να υπαρχει και ρευμα?επισης η γειωση (GND) δεν πρεπει να αφαιρεθει στη περιπτωση που αναφερεις?γνωριζω ελαχιστα πραγματα απο ρευμα κλπ,ας μας διαφωτισει καποιος πιο ειδικος παρακαλω...

Λογικά για τη μεταφορά δεδομένων δεν είναι απαραίτητα τα 5volt. Η γείωση ΔΕΝ πρέπει να αφαιρεθεί.

Όπως είπα και παραπάνω το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσει το κινητό.

(με βάζεις σε πειρασμό να το δοκιμάσω στο δικό μου....... :mrgreen: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...