Προς το περιεχόμενο

Γινεται να συνδεσω το Κ750 με καλωδιο usb στον H/Y χωρις να φορτιζει;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν συνδεω το sony ericsson K750 με καλωδιο usb στον Η/Υ το κινητο φορτιζει. Υπαρχει τροπος να κανω κατι για να μη φορτιζει αλλα να μπορω να το χρησιμοποιω για μεταφορα δεδομενων;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι απο οσο ξερω αλλα γιατι σε ενοχλει?Ισα ισα η φορτισει μεσο Η/Υ ειναι καλυτερη γιατι ειναι πιο αργη απο τον φορτιστη που εχεις γιατι ειναι ταχυφορτιστης

Δημοσ.
Οχι απο οσο ξερω αλλα γιατι σε ενοχλει?Ισα ισα η φορτισει μεσο Η/Υ ειναι καλυτερη γιατι ειναι πιο αργη απο τον φορτιστη που εχεις γιατι ειναι ταχυφορτιστης

Συνδεω το Κ750 με τον Η/Υ για μεταφορα αρχειων. Δεν μπορω ομως να περιμενω μεχρι να φορτισει το κινητο και οταν το αποσυνδεω σταματαει η φορτιση χωρις να εχει ολοκληρωθει, κατι που δεν ειναι καλο για την μπαταρια.

Δημοσ.

Αν είναι λιθίου δεν έχει πρόβλημα. Αν παρόλα αυτά σε ενοχλεί, πάρε ένα bluetooth. Θα το χρησιμοποιήσεις σε όλα τα επόμενα κινητά σου.

Δημοσ.
Αν είναι λιθίου δεν έχει πρόβλημα. Αν παρόλα αυτά σε ενοχλεί, πάρε ένα bluetooth. Θα το χρησιμοποιήσεις σε όλα τα επόμενα κινητά σου.
Σωστος και στα 2 ο ppetr ;-)
Δημοσ.

Η μπαταρια ειναι λιθιου (Li-Pol). Εχω bluetooth αλλα το καλωδιο ειναι πολυ πιο γρηγορο. Για μικρα αρχεια το bluetooth ειναι πολυ καλο αλλα για μεγαλα αρχεια το καλωδιο ειναι οτι πρεπει.

Δημοσ.

Τους έχω χρησιμοποιήσει και τους 3 τρόπους. Το CardReader όντως είναι το καλύτερο όλων.

Τώρα αν θέλεις να κάνεις οτδήποτε άλλο πέραν του να περάσεις αρχεία στο MS τότε δοκίμασε μήπως σε εξυπηρετεί το BT.

Τώρα γι αυτό που ζητάς στo Cable:

Δεν πρέπει να γίνεται αυτό , πάντα θα φορτίζει. το γαμώτο της υπόθεσης είναι οτι ποτέ δεν φορτίζει μέχρι το 100%, αλλα φτάνει μέχρι το 80% max, και μάλιστα για να φτάσει εκεί θέλει και 5-6 ώρες. Δεν αξίζει.

Δημοσ.
Δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία σου. Πιο γρήγορα θα χαλάσει το τηλέφωνο παρά η μπαταρία...

Τοσο ευπαθη ειναι το Κ750; Παντως σε σχεση με το Κ700 που ειχα μου φαινεται πιο ψευτικη κατασκευη.

Για πολύ μεγάλα αρχεία -> card-reader

Το εχω δοκιμασει, εχει ενσωματωμενο card reader ο εκτυπωτης μου και πραγματι ειναι παρα πολυ γρηγορο! Το σπαστικο ειναι βαλε-βγαλε την καρτα καθε φορα.

Δημοσ.
Οταν συνδεω το sony ericsson K750 με καλωδιο usb στον Η/Υ το κινητο φορτιζει. Υπαρχει τροπος να κανω κατι για να μη φορτιζει αλλα να μπορω να το χρησιμοποιω για μεταφορα δεδομενων;

Στο Κ800i που έχω, μπαίνεις στο service menu

πληκτρολογώντας > * < < * < * έπειτα στο service settings,

εκει αλλάζεις την επιλογή charging on σε off.

Υποθέτω οτι κάποια αντίστοιχη επιλογή θα υπάρχει και για το K750

Δημοσ.
Τοσο ευπαθη ειναι το Κ750; Παντως σε σχεση με το Κ700 που ειχα μου φαινεται πιο ψευτικη κατασκευη.

To K750 έχει καλύτερη ποιότητα πλαστικών και κυρίως καλύτερη συναρμολόγηση. Τριξίματα μηδέν.

Δημοσ.

Μου κατέβηκε μια περίεργη ιδέα. Αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει με τον εξής τρόπο:

Αν σε μια USB θύρα από αυτές που έχει το κουτί σου (και όχι αυτές της μητρικής - δε γίνεται) αποσυνδέσεις το καλωδιάκι των +5Volt ή αλλιώς +V και συνδέσεις το κινητό θα υπάρχει μεν επικοινωνία αλλά η USB δεν θα παρέχει τάση τροφοδοσίας, οπότε δεν θα έχουμε φόρτιση. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα ανταποκριθεί το κινητό σε μια τέτοια σύνδεση οπότε τις δοκιμές τις αφήνω στους πιο θαρραλέους :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...