thanos182 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Εγω μολις εβαλα DSL και θα κανω απειρο download... Εχω AMD Athlon 64x 3800+ 1 GB ram 667Mhz 160 IDE hard disk DVD-RW και δεν ξερω τι καρτα γραφικων να παρω! Γυρω στα 120 Ε Επισης το τροφοδοτικο μου ειναι NO NAME 400 Watt παιζει να καει τιποτα αφου εχω σκοπο να τον εχω ολη μερα ανοιχτο?!? Τι κινδυνους εχω???? Γιατι χρειαζεται καλο τροφοδοτικο???? Επισης για καρτα γραφικων τι λετε?????
seminole Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχην ευχομαι να μην ειμαστε στο ιδιο dslam... LoL .Αν απογοητευτεις απο τις ταχυτητες της adsl γενικως join the club !!! στο θεμα μας τωρα : Tο τροφοδοτικο ειναι κατα την γνωμη μου το πιο βασικο κομματι hardware του υπολογιστη. Αν τυχον καει θα εισαι πολυ τυχερος αν δεν παρει μαζι του αλλο hardware. Περισσοτερα εδω Οσο για την καρτα γραφικων στη τιμη που θελεις προτεινω αυτη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 H καρτα που σου προτεινει ο φίλος seminole ειναι νταν! Πιστεψε με δεν θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη. Οσο για το τροφοδοτικο, τα σηκωνει όλα αυτα... Αλλα για ολα μερα ανοιχτο δεν το βλεπω να αντεχει πανω από 1-2χρονάκια... Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ξερεις... Γιαυτο κι ενα καλο τροφοδοτικο (χωρις υπερβολες ομως) θα ηταν ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις.
@topos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Θα συμφωνησω απολυτα με τους προλλαλησαντες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.