savvvas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Γεια! θέλω να παρω μία καλή σύνδεση. το πρόβλημά μου όμως, δεν είναι και τόσο οικονομικό, αλλά η περιοχή που είμαι! Βασικά, μένω στα Δωδεκάνησα. Τί μου προτείνεται? (θέλω από 2ΜΒΙΤS, και πάνω) ΕΥχαριστώ!
asxetoula Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Γεια!θέλω να παρω μία καλή σύνδεση. το πρόβλημά μου όμως, δεν είναι και τόσο οικονομικό, αλλά η περιοχή που είμαι! Βασικά, μένω στα Δωδεκάνησα. Τί μου προτείνεται? (θέλω από 2ΜΒΙΤS, και πάνω) ΕΥχαριστώ! Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, έχεις ρωτήσει αν υπάρχει διαθεσιμότητα για 2Mbps και πάνω; Προφανώς κάποιο ιδιόκτητο δίκτυο δε θα σε καλύπτει, οπότε τηλεφώνησε στον ΟΤΕ να βεβαιωθείς πως υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω του δικτύου του για 2Mbps και μετά η επιλογή του παρόχου είναι το μόνο εύκολο!
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 xlomo se mikro nisi na breis pano apo 2 mbps.opote gia arxi pare 2 mbps kai meta blepeis.exoume melllon akoma.
savvvas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 xlomo se mikro nisi na breis pano apo 2 mbps.opote gia arxi pare 2 mbps kai meta blepeis.exoume melllon akoma. ΣΤην αρχή, πήγαινα για ΗΟL, στα 2ΜΒΙΤ, που με την υπηρεσία 4Χ, θα ειχα 8ΜΒΙΤ! Όμως, υποστηρίζει μόνο 2ΜΒΙΤ. Επίσης, είμα μεταξύ και του ΟΤΕ στα 2ΜΒΙΤ. Για να ανακεφαλαιώσω, ποιο λέτε πως είναι καλύτερο? ΟΤΕ, ή HOL?? Για την HOL, έχω ακούσει πως δίνει ψεύτικες ταχύτητες, ενώ για τον ΟΤΕ, έχω ακούσει διαφορα μικροπροβλήματα. ΠΟιο να προτιμήσω?
asxetoula Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Είχα HOL και έχω τώρα ΟΤΕΝΕΤ(προσωρινά): Μετά από προβλήματα τους πρώτους μήνες της σύνδεσης και στις δύο εταιρείες, η σύνδεση μπορώ να πω πως έστρωσε. Ταχύτητα: ---Στην OTENET πιάνω το πολύ ταχύτητα = max download -20, δηλαδή στη 1024 κατεβάζω με 108kb/sec το πολύ. ---Στη ΗΟL με 768 έπιανα άνετα 90kb/sec. Τμήμα τεχνικής υποστήριξης: ---Στην OTENET το τμήμα τεχνικής υποστήριξης φαίνεται να ενδιαφέρεται: όταν αρχικά είχα προβλήματα ταχύτητας επικοινώνησαν πολλές φορές μαζί μου και διόρθωσαν άμεσα το πρόβλημα. ---Στη HOL το τμήμα τεχνικής υποστήριξης με είχε γραμμένη!! Είχα τρομερά συχνές αποσυνδέσεις, άλλαξα όλα τα καλώδια, ζήτησα έλεγχο της γραμμής κι ενώ εκείνοι επέμεναν πως είναι φορτωμένο το DSLAM(ενώ ήμουν σίγουρη πως δεν ήταν, ο τύπος στο διπλανό διαμέρισμα έπιανε τρελές ταχύτητες) και πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αποδείχτηκε πως το router που μου έδωσαν ήταν για τα μπάζα. Μικροπρόβλημα, αλλά δείχνει την πολιτική αδιαφορίας της εταιρείας. Ποιότητα σύνδεσης: ---Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά θεωρώ πως η ΗΟL έχει σταθερότερη σύνδεση, με την ΟΤΕΝΕΤ έχω ακόμα αρκετές αποσυνδέσεις, μερικές φορές δε σύγχρονίζει... Διαδικασία καταγγελίας σύμβασης: ---Στην ΟΤΕΝΕΤ η διακοπή της σύνδεσης γίνετα την τελευταία ημέρα του μήνα που θα στείλεις το φαξ για τη διακοπή. ---Στη HOL, σε προπληρωμένο πακέτο, ανανεώνεται αυτόματα για 1 χρόνο με ό,τι τιμή τους καπνίσει εκτός αν στείλεις φαξ δύο μήνες νωρίτερα...και προσοχή: μερικές φορές τα φαξ χάνονται. Προσωπική εμπειρία, μπορεί γενικότερα να μην είναι έτσι, δε διαδημίζω ούτε δυσφημίζω κάποια από τις δύο εταιρείες, σε γενικές γραμμές είναι από τις καλύτερες θεωρώ(ειδικά συγκριτικά με κάτι άλλες!)...
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 ego den xero alla apo tin mia tha protimosua otenet.b.asxetoula mia diorthosi gia ena apo ta parapano.Ποιότητα σύνδεσης: ---Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά θεωρώ πως η ΗΟL έχει σταθερότερη σύνδεση, με την ΟΤΕΝΕΤ έχω ακόμα αρκετές αποσυνδέσεις, μερικές φορές δε σύγχρονίζει... edo mia diorthosi.se mia normal grammi den tha exeis aposindeseis me kanenan isp dioti o isp den exei logo na aposindesei mono esena.episis to thema sigxronismou den exei na kanei se kamia periptosi me ti isp exeis kai exei na kanei mono me to dslam tou ote.isos tin proti fora na etixes se provlimatiki karta tou ote kai otan energopoiithike meta apo hol na epeses se alli karta.autin tin mikri diorthosi apla.o isp ama kanei aposindeseis tha kanei se olous kai oxi se enan kai tha to paroun xampari grigora.
asxetoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 edo mia diorthosi.se mia normal grammi den tha exeis aposindeseis me kanenan isp dioti o isp den exei logo na aposindesei mono esena.episis to thema sigxronismou den exei na kanei se kamia periptosi me ti isp exeis kai exei na kanei mono me to dslam tou ote.isos tin proti fora na etixes se provlimatiki karta tou ote kai otan energopoiithike meta apo hol na epeses se alli karta.autin tin mikri diorthosi apla.o isp ama kanei aposindeseis tha kanei se olous kai oxi se enan kai tha to paroun xampari grigora. Ναι όντως, απλά η HOL είναι καλύτερη γιατί μου βρήκε καλύτερη κάρτα στο dslam!!! :mrgreen: :mrgreen: (Πλάκα κάνω!). Έχω αλλάξει όλα τα καλώδια, τα φίλτρα, το splitter, το router, μέχρι format έκανα στο pc και κατέβασα καινούριους drivers, αλλά εξακολουθούν οι αποσυνδέσεις τώρα με OTENET(άρα δεν φταίει το εσωτερικό κύκλωμα), θα τους πάρω σήμερα τηλ. να δω τι παίζει...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 an fteei kati auto ine i grammi.pantos an exeis modem make urself a favor and get a router.
savvvas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά εγώ το θέλω, για να κάνω download. οπότε ΟΤΕ είναι καλύτερα?
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 i otenet i forthnet ego tha pigena.malon forthnet dioti otenet den tha ithela oxi logo provlimaton alla logo oti exei sxesi me ote.
PETROS13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 forthnet είναι πολύ καλή .. έχω βάλει το φοιτητικό 768 και πάει 75 -80 χαλαρά. ένας φίλος μου έχει οτενετ 768 και κατεβάζει με 60 - 70 . αν θέλεις κάτι για λίγο καιρό και γρήγορα, ίσως καλή λύση είναι η vivodi.
savvvas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 το έψαξα για forthnet. και μάλιστα, ή διαφήμηση τους στην τηλεόραση, λέει πως είναι διαθέσιμο σε όλη την ελλάδα! όταν πηγαίνω όμως στην ιστοσελίδα της,και βάζω το τηλέφωνό μου, μου λεέι πως δεν υπάρχει κάλυψη!!! Μήπως να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, ή να πάρω ΟΤΕ?
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 an les gia to broadband to double play pou lene ginetai pantou stin ellada alla se merikes PERIOXES EXEI DIKA TIS DSLAM gia na pareis 4 mbit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.