Προς το περιεχόμενο

New shows 2007-Mid-season madness

Konnosgeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχετε να πείτε για τις νέες σειρές που ξεκίνησαν μέση της χρονιάς.

Για αρχή να πω να τσεκάρετε το The Knights Of Prosperity.Κωμωδία στην οποία 6 τίποτες, 2 καθαριστές-1 σερβιτόρα-ένας ταρίφας-ένασ σεκιουριτάς(είναι θεός,είναι θεός ο μαύρος ο χοντρός)και ένας ακόμα, βάζουν μπρός σχέδιο να κλέψουν τον Mick Jagger(εμφανίζεται στη σειρά και νομίζω είναι και παραγωγός) έτσι ώστε να αλλάξουν τη ζωή τους.

Δημοσ.

eida to 1to kai to brhka aparadekta tragiko, kako, kakisto, xalia, ixnos humour, mhden, xarakthres, mhden, story, mhden.....toso ekso epesa??? den ekana ton kopo na psakso allo epeisodio, isos ftiaxnei meta, exoun ginei kai alla thaumata

Δημοσ.

Εγώ είδα καπάκι τα 4 πρώτα μαζί και δεν με χάλασε καθόλου.Δε λέω ότι είναι κατι το ιδιαίτερο αλλά όχι και χάλια.

Μόνο και μόνο που κάποις κάνει σειρά στην οποία προσπαθούν να κλεψουν τον Jagger του έδωσα μια ευκαιρία.

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά γιατί το τι περιμένουμε ακόμα να αρχίσει.Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-Drive (CBS): Έχει να κάνει απο ότι κατάλαβα με παράνομους αγώνες αυτοκινήτων.Μόν που παίζει ο Nathan Fillion , Captain Mal Reynolds του Firefly, θα το τσεκάρω.

-Τhe Black Donellys (NBC):Τέσσερα αδέλφια που μπλέκουν στον υπόκοσμο τις Νέας Υόρκης. Είδα trailer στο nbc.com και μού φάνηκε ενδιαφέρον.Τώρα απο σενάριο τι θα λέει,είδωμεν.

-Raines (NBC):Ένας ντετεκτιβ των ανθρωποκτονιών που βλέπει τα φαντάσματα των θυμάτων και λύνει τις υποθέσεις.Παίζει ο Jeff Goldblum .

Το Dirt το έχει τσεκάρει κανείς?

Όσο για το sci-fi έχω να δω τώρα τα 2 πρώτα του Dresden Files.Θα ενημερώσω

Δημοσ.

an sas arese to Welcome to Collinwood tha sas aresei kai afto

einai mia parea apo merokamatiarides pou tous irthe san idea na klepsoune ton mick jagger.

exei arketi plaka imo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...