kinitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 to prob ksekinise apo ligo kairo evaza kapia prog kai ksafnika molis ebena sta xp ekne reset oyte me safe mode kai apegatastasi olon ton teleytaion prog den diorthothike oyte me restore para mono me epanegatastasi litoyrgikoy apo pano kai ola ok. kano mia anavathmisi kai alazo motherboard se asus a7n266 kai athlon xp 1800 san proo disko vazo ton western 40gb kai deytero to maxtor 40gb win xp pro kai creative gf3ti500 kai apo tote mou kani kolpa pola game den trexoyn i meta apo ligo kolai to sistima i kani reset. alaksa to disko to proto me to deytero epanegatestisa ta xp kai vazo kati titloys kai pali moy fenete periergo na min trexoyn pola game idika. otan leo game as einai kai mi idieteron apaitiseon opos to lococomotion. akoma otan eixa ton western gia proto otan ekana turn off to lampaki toy moyse(optical)emene anameno tora me ton maxtor svini kanonika. kai den kolai to sistima diladi prin kolagan i skliri kai eprepe na sviso apo to koympi to pc oyte me restart den mporoyse na vri toys diskoys itan sinexia anameni. apo to plaisio ipan oti mpori na ftei o western?? kamia idea ti mpori na simvaini?moy erxete na valo ta 98 gia dokimi an kai tora den prolavaino ala kati prepi na kano giati skeftomai mipos kani kolpa to mobo opote na to alakso me kana alo opos to asus a7v266e.ti lete?<p>[ 16-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kinitos ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.