savvvas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το πολυαναμενόμενο δεύτεο μέρος, στο φοβερό θέμα που είχα ανοίξει λίγες μέρες πιο πριν. :mrgreen: . Ιδού οι απορίες μου: -Που πηγε το προηγούμενο θέμα με τίτλο "X-files στο Insomnia.gr"? Εξαφανίστηκε και αυτό? Νομίζω πως δεν έπρεπε να το πειράξετε(καθώς δεν είχε τίποτα ιδαίτερα περίεργο), ενώ στην χειρότερη περίπτωση, μπορούσατε να το κλειδώσετε, και όχι να το σβήσετε. Ποιος το έκανε όμως? [σημ. επειδή σβήστηκε το πρώτο θέμα, έφτιαξα και αυτό] -Είχα φτιάξει ένα topic στην "κινητή τηλεφωνία", με θέμα ένα Ν73 που έχω, και πήγα να του κάνω update, αλλά τα βρήκα σκούρα, και επειδή υπήρχε κίνδυνος να καταστρέψω το κινητό μου, άνοιξα έτσι, αυτό το θέμα. Ποιος το έσβησε και αυτό? Στην χειρότερη περίπτωση(που είναι υπερβολικά δύσκολο για να γίνει) να μου το κλειδώνατε! Τί έγινε όμως? -Πήγα σήμερα στην κατηγορία Internet, και υπάχρουν μόνο μία σελίδα!!! Τί γίνανε οι υπολοιπες??? Δεν νομίζω πως είχατε προβλήματα χώρου στον server, καθώς θα μπορούσατε να είχατε σβήσει από την κατηγορία "Μπλα-Μπλα", που έχει 220+ σελίδες!!! Και οι πιο πολλές, είναι άχρηστες! Τί γίνεται επιτέλους?
Vagos_46 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1453338&postcount=1
savvvas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1453338&postcount=1 Να το!!! Και σας το έλεγα!!! Αλλά δεν με πίστευε κανείς σας!!! Όταν σας λέω πως υπάρχει x-file στο insomnia.gr, πρέπει να με ακούτε!!! Και για να φανταστείτε, δεν έχω δει όλα τα επεισόδια του x-files!! Λέτε να στείλω e-mail στο hollywood, μπας και ενδιααφερθούν να φτιάξουν νέο επεισόδιο? Για να βγάλω κανένα φράγκο το λέω! Βασικά, θα τους φτιάξω το σενάριο, και θα τους το πουλήσω κανένα εκατομύριο ευρώ! Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα PM, και αν έχει καλές ιδέες, θα πάρει και ποσοστό!
savvvas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 savvas τι πίνεις? συνήθως Κόκα-κόλα. ¨οταν όμως θα πάρω το εκατομυριάκη, θα πίνω σαμπάνια, και θα κάνω κάθε μέρα μπάνιο, στην πισίνα που θα φτιάξω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.