placid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 re paidia den prepei na meinoume etsi.. kati prepei na kanoume.. eixa kanei kai paromoio post sto parelthon kai oloi elegan nai na kanoume kati omos kanenas den elege ti.. loipon egw tha synnenohthw me ton panagioti me ton opoio tha ftiaxw ena neo site paromoio ths insomnia.. kai me forum.. de thelo na pisteypsete oti ekmetalleyopmai to gegonos toy akatanomastou gia na prowthhsw to site mou.. exw arxisei idi na to ftiaxnw.. omos thelo onomata p.x. san insomnia na proteinete. egw brhka ena "rapid".Ti lete?? oloi exoume katsei me ta moutra kato.. emeis hmastan oi insomniacs kai me th synergasia mas kanenas de mas nikouse.. oute h microsoft me to kleisimo twn links me ta whistler .. oute h norton me ta antivirus kai ta utilities .. oute h Adobe me ton Photoshop.. oute kanenas kanenas..oti kai an thelame to brhkame sthn insomnia..kai tha kollhosume twra me kapia leptomeria h opoia diorthwnete?? sto neo site niwthw ypoxrewsh mou na dwsw to dikaioma toy administrator ston Hal9000 kai den to kanw giati de thelo na mplexw me to nomo.. an nomizei etsi na mpw egw .. den me peirazei kai katholou malista.. to neo site ginete kai epekteinetai synexos me ton Dreamweaver Ultra Dev. o panagiotihs eixe prosfer8ei sena prohgoumeno post mou na ftiaxei to forum kai twra to anaptyssei.. opoios 8elei as me boh8hsei eite me to sxediasmo kapiou link eite na mou proteinei kapia software pou na balw mesa..email me sto [email protected]<BR>Filika,<BR>mAjOr_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.