Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ AGP Καρτας...HEEEELP!!!!!

m@trix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα........

Εχω ενα σχετικα παλιο μηχανημα κ θελω να αναβαθμισω την AGP καρτα γραφικων μου!

Eπεξεργαστης:PENTIUM 2.4Ghz

Μητρικη:QDI PLATINIX(ψιλομαπα....)

Ram:1,5G 400mhz

Hard drive:Ενας 40g maxtor και ενας 250g maxtor

Monitor:LG 17΄

Καρτα γραφικων:MSI GEForce4 ti4200..!

Ποια καρτα πιστευτε πως θα ηταν η ιδανικη για το συστημα μου?Ετσι ωστε να μπορω να παιζω τα παιχνιδια αξιοπρεπως σε αναλυση ας πουμε 1024/768 με ωραια γραφικα και χωρις κολληματα?

Κατι σε λογικη τιμη και με καλη αποδοση.

Σκεφτομουν κατι σε αti x1650 pro 256mb.....Ειναι καλη?

Η΄ μηπως να δωσω κατι παραπανω για κατι πιο δυνατο?θα αξιζει?κ το σημαντικοτερο, θα μπορει να αποδωσει τα μεγιστα στο συστημα μου?μια x1950pro προφανως δε λεει...

PLEASE..HELP ME!!!!

Ευχαριστω......

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κατ αρχας, αμα εχεις την QDI platinix 2PE800 ή 2PE800 Pro μονο μαπα δεν ειναι...

Εγω πιστευω οτι με μια 7600GT θα δεις τα μεγιστα ή και με μια 7600GS Που λεει ο φιλος lithros.

Ακομα, αμα βρει καμια Χ1650ΧΤ ή Χ1600ΧΤ ειναι και αυτες καλες επιλογες.

Πες μας τι τροφοδοτικο εχεις...

Δημοσ.

Η platinix-8 πρεπει να ειναι φιλε μου.Παντως σιγουρα δεν ειναι απο αυτες που εγραψες.Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα q-tec 500w.πιστευω να αντεχει ε?οσο για τις χτ τις ατι εχω ψαξει αλλα τζιφος δε βρηκα τιποτα.Δηλαδη προτιμοτερη μια 7600gs απο μια 1650προ λετε ε?H GT ξεφευγει λιγακι..αλλα αν η διαφορα επιδωσεων ειναι αισθητη σε σχεση με την gs τοτε τα 30 περιπου ευρω παραπανω ισως και να αξιζουν.

Δημοσ.

Δεν θα προτεινω 1950prο ειπειδη θα σε κοβει ο cpu.... Οποτε πάμε πιο κατω και συνανταμε δυο πολύ καλες καρτες γραφικων... Την 7600GT και την νεα ati 1650XT με την δευτερη να ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την πρωτη.. Πιο κατω δεν πάω γιατι μιλαμε για αρκετα αδυναμες κάρτες - 1650προ και 7600gs (με τιποτα).

Εγω προτεινω 100% 1650ΧΤ...!

Δημοσ.

an vreis kai kamoia x850 256 metaxeirismenh den 8a se xalasei peistevw kanena 80ari exei nomizw e3w twra... einai peripou san thn 1650 alla den yposthrizei PixelShaders3...

• Moderators
Δημοσ.

ΟΧΙ Χ850, δεν εχουν shader model 3 υποστηριξη...

Επισης, η Χ1600pro ειναι πατατα τελειως, σε αντιθεση με την Χ1650ΧΤ και την Χ1600ΧΤ (και την Χ1650pro, που ειναι πιο κατω).

Η 7600GS για τα λεφτα της ειναι αρκετα καλή, αλλά καλυτερη ολων (για τα λεφτα της) ειναι η 7600GT. (από επιδοσεις λιγο κατω από Χ1650ΧΤ).

Δημοσ.

Καταρχην, ευχαριστω παιδια για τις ιδεες σας.

Απο διαφορα συγκριτικα που εχει παρει το ματι μου η 7600gs ειναι, αν κ εχει αρκετα μικροτερο bandwidth και clocks, καλυτερη απο την χ1650pro.Εξαιτιας κυριως των 12 texture units.Η ατι εχει 4..

Οσο για την φοβερη x1650xt δεν υπαρχει πουθενα.Μηπως γνωριζει κανεις στα ποσο περιπου βγαινει?

Περιμενω τωρα απο το e-shop να ξαναβγαλει καμια φθηνη 7600gs(ειχε μια της asus καποτε με ανεμιστιρακι γυρω στα 130) η' αν κανω μερικες οικονομιες παραπανω να τσιμπισω την xfx 7600gt που σπερνει κ εχει κ ωραιο look!!

Δημοσ.

Απο διαφορα συγκριτικα που εχει παρει το ματι μου η 7600gs ειναι, αν κ εχει αρκετα μικροτερο bandwidth και clocks, καλυτερη απο την χ1650pro.Εξαιτιας κυριως των 12 texture units.Η ατι εχει 4..

- File mou, epeidi ta exoume sizitisei ola afta tis teleftaies meres [an kai meta to attack xathikan polla :( ] deixe mou se parakalo se poia sygkritika anaferesai?

Prosopikia den exo vrei sygkritiko pou i 7600GS na kerdizei -synolika- tin 1650pro.... To antitheto omos nai!

Οσο για την φοβερη x1650xt δεν υπαρχει πουθενα.Μηπως γνωριζει κανεις στα ποσο περιπου βγαινει?

Ma, i foveri 1650xt se PCIX einai i idia me tin 1650pro AGP :mrgreen: Opote?

Ektos & ennoeis mia 1650XTAGP opos afti edo pou einai o/ced:

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36816

By the way, gia tin (metaxeirismeni) X850 symfono apolyta!

Δημοσ.

Φιλε μου delirium τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?Εγω δεν μιλησα για pcix.

Αλλη η χ1650xt AGP και αλλη η x1650pro AGP.H μερα με τη νυχτα νομιζω.

Ριξε μια ματια εδω.Εχει πληροφοριες για ολες τις καρτες:

http://www.gpureview.com/

Kοιτα να δεις και γω για x1650pro πηγαινα αλλα επειτα απο τις προτασεις των φιλων παραπανω μπερδευτικα καπως..

Ειδου κ ενα συγκριτικο:

http://www.techspot.com/reviews-videocards.shtml

Δημοσ.

Φιλε μου delirium τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?Εγω δεν μιλησα για pcix

- H sxesi einai profanis: H 1650pro AGP einai i idia [gia tin akriveia ligo kalyteri akomi :mrgreen: ] apo tin PCIX 1650pro.

Etsi exoume ena "metro sygkrisis" me tin 7600GS, toso se pcix oso kai se agp!

Prosopika -oso to exo psaxei diladi- i 1650pro topotheteitai anamesa stis 7600GS kai 7600GT, se agp panta.

Pantos sto vathmo pou einai kai ftinoteri apo tin 7600GS (akomi kai i 512mb version, oxi pos tin proteino...),

i 1650pro apotelei tin kalyteri sxesi apodosis/timis, toulaxiston afti tin stigmi :)

Alloste kai i istoselida pou paratheteis afto peripou mas leei, etsi?

Apo kei & pera, an aneveis katigoria gkafron, pigaineis men soubitos stin 7600GT, alla parapano yparxei kai i proklisi tis 1950pro na dagkonei gera :twisted:

Sta ligotera apo 100e pali, i kalyteri lysi einai mia metaxeirismeni X850 i X800XT.

Epeidi omos ta exo xiliotragoudisei afta, den mporo na ta xanagrafo... alloste mpainei panta mesa & to ypokeimeniko stoixeio tis epilogis kathe xristi :-D

- - - - - - - - -

P.S.

Dedomenou oti vgainei 1950XT AGP -to an tha erthei stin Ellada einai ena allo thena!- isos na sympiesei/rixei tis times se 1950Pro kai 7600GT.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...