Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει το πακέτο 768 της Οτενέτ(PSTN). Έκανα αίτηση για φοιτητικό και κάποια στιγμή με πήραν να μου πουν όνομα χρήστη και κωδικό. Δοκίμασα να συνδεθώ και μου έβγαζε σφάλμα 721.Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δε με αναγνωρίζει το δίκτυο και μου είπαν ότι θα το διορθώσουν. Με πήραν τηλέφωνο μετά από κάποιες μέρες και μου είπαν ότι το διόρθωσαν, όταν πήγα να συνδεθώ δεν υπήρξε πρόβλημα,αλλά όταν πήγα να ανοίξω το browser, ενώ μου έδειχνε ότι ήταν online, δεν εμφανιζόταν τπτ.Πήγα να ανοίξω limewire και πάλι τπτ...Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι με βλέπουν πίσω από firewall.Παρ' όλα αυτά είχα απενεργοποιήσει όλα τα firewall!!!Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει???

Δημοσ.

to 721 ine oti sigxronizei alla den pernei ip.kai linete apo ton ote opos kai lithike.tora gia to deutero dokimase gia na deis peripou ti ginetai na bgeis se parathiro msdos kai na doseis ping 194.219.227.2 kai na deis an perneis reply.klise oti firewall exeis kai episis dokimase se allo pc an mporeis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...