NUKE2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι οπως ειπα μερικοι εχουν λαπτοπ οπως εγω.Οποτε το να πρεπει να συνδεθει με ρευμα μερικες φορες ειναι βλακεια.Θα μου πειτε σιγα το τρομερο αλλα...
dalton85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Efoson uparxei idi to post giat na ftiaksw allo Loipon pws sas faineta afto to kouti. Mou xalase to akasha pou eixa kai o texnikos mou eipe oti ama valei skliro panw tou paizei na xalase ton skliro opote paw gia kainourgio. Ara: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806186 Zitaw gnwmes.
MasterX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλό φαίνεται.. Αν δεν έχεις προβλημα με την τιμή του.. Ειναι καλό που έχει και Firewire πάνω..
prigipa_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Koita ton WD 500GB 7200 16MB sta 175-185Euro..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Αυτόν το 320άρι τον seagate τον έβαλα σε κουτί,δεν δούλεψε καθόλου,μάλιστα ο δίσκος βγήκε off και στο Πλαίσιο μου είπαν ότι τα κουτιά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με τόσο μεγάλους δίσκους!
blackstar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 soy eipe to giath? h mono oti den pezoun? oxi oti eimai prokatilimenos me toys texnikoys toy plaisioy (eimai), meriki einai asteria, treno toys les, freno akoyn.
Members gsarig Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Αυτόν το 320άρι τον seagate τον έβαλα σε κουτί,δεν δούλεψε καθόλου,μάλιστα ο δίσκος βγήκε off και στο Πλαίσιο μου είπαν ότι τα κουτιά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με τόσο μεγάλους δίσκους! Κι εμένα μου το είπαν αυτό στο πλαίσιο - ότι οι θήκες τους δεν παίρνουν πάνω από 250GB (για SATA μιλάμε πάντα) γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να χαλάσει ο δίσκος. Τελικά πήρα το innovator akasa από το e-shop και δούλεψε κανονικά με τον WD 320 που είχα.
dalton85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλό φαίνεται.. Αν δεν έχεις προβλημα με την τιμή του.. Ειναι καλό που έχει και Firewire πάνω.. Gia auto to dialeksa kiolas elpizw h ependush apo panw na einai metaliki giati den eksakrivwnei. Alla den leei ama exei kai kana anemistiraki panw
prigipa_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ti lete re paidia???Poios sas ta pe auta???Ola paizoun komple!!!
blackstar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ti lete re paidia???Poios sas ta pe auta???Ola paizoun komple!!! Ayto prospa8o na ma8o kai egw, kai opos eipa, h polites sto plaisio einai sini8os ston kosmo toys, den 3ero an ftain h wres poy doyleyoyn, h to gegonos oti den 3eroyn kai pola, pantos kati to diaforetiko yparxei stoys polites toy plaisioy.
prigipa_m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Mia xara douleuei..Tha epeses se periptosi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.