Προς το περιεχόμενο

Αγορα Εξωτερικου Σκληρου

NUKE2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι οπως ειπα μερικοι εχουν λαπτοπ οπως εγω.Οποτε το να πρεπει να συνδεθει με ρευμα μερικες φορες ειναι βλακεια.Θα μου πειτε σιγα το τρομερο αλλα...

Δημοσ.

Αυτόν το 320άρι τον seagate τον έβαλα σε κουτί,δεν δούλεψε καθόλου,μάλιστα ο δίσκος βγήκε off και στο Πλαίσιο μου είπαν ότι τα κουτιά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με τόσο μεγάλους δίσκους!

• Members
Δημοσ.
Αυτόν το 320άρι τον seagate τον έβαλα σε κουτί,δεν δούλεψε καθόλου,μάλιστα ο δίσκος βγήκε off και στο Πλαίσιο μου είπαν ότι τα κουτιά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με τόσο μεγάλους δίσκους!

Κι εμένα μου το είπαν αυτό στο πλαίσιο - ότι οι θήκες τους δεν παίρνουν πάνω από 250GB (για SATA μιλάμε πάντα) γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να χαλάσει ο δίσκος. Τελικά πήρα το innovator akasa από το e-shop και δούλεψε κανονικά με τον WD 320 που είχα.

Δημοσ.
Καλό φαίνεται.. Αν δεν έχεις προβλημα με την τιμή του.. Ειναι καλό που έχει και Firewire πάνω..

Gia auto to dialeksa kiolas elpizw h ependush apo panw na einai metaliki giati den

eksakrivwnei. Alla den leei ama exei kai kana anemistiraki panw

Δημοσ.
Ti lete re paidia???Poios sas ta pe auta???Ola paizoun komple!!! :)

Ayto prospa8o na ma8o kai egw, kai opos eipa, h polites sto plaisio einai sini8os ston kosmo toys, den 3ero an ftain h wres poy doyleyoyn, h to gegonos oti den 3eroyn kai pola, pantos kati to diaforetiko yparxei stoys polites toy plaisioy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...