Προς το περιεχόμενο

ti trofodotiko gia sklira ergazomeno katevastiri ??

ΑΝΤΩΝΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
GeorgeMan επειδή με προκαλείς και βάζεις στο στόμα μου πράγματα που ΔΕΝ είπα: Toυ είπα εγώ να πάρει noname 300αρι? Εκτός αν θεωρείς το seasonic noname...

Kαι πώς τεκμηριώνεις δηλαδή τα επιχειρήματά σου δηλαδή δεν κατάλαβα... Με το "του προτεινα τι θεωρω ΕΓΩ καλυτερο."?...

Εγώ δεν είδα το συγκεκριμένο 365αρι στη λίστα τροφοδοτικών της Enermax με 80+ efficiency.

Αντίθετα βλέπω ότι εσύ έχεις το 485αρι που ναι είναι στη λίστα.

http://www.80plus.org/manu/psu/enermax.htm

Κι εγώ έχω το 500αρι Liberty. Δεν είμαι κατά της Enermax που τη θεωρώ κορυφαία εταιρεία.

Δε λέω όμως τί θεωρώ ΕΓΩ καλύτερο (ποιός είμαι άλλωστε να έχω άποψη?) Δείχνω τη λίστα με τα 80+efficient που προτείνουν ειδικοί που έχουν συγκρινει και μετρήσει 10αδες.

Και το συγκεκριμένο 365αρι ΔΕΝ είναι μέσα... Πώς να το κάνουμε δηλαδή?...

Και αντί να κάτσει να τη δει ο φίλος μας ο Αντώνης σου λεει: "Δε βαριεσαι, θα πάρω αυτό που προτείνει ο "μήτσος" o ειδικός...

---------------------

ρε παιδια χαλαρωστε , μην κοψουμε κιολας για ενα τροφοδοτικο !!!

την κοιταξα τη λιστα φιλε μου - και σε ευχαριστω για το λινκ - αλλα αν καταλαβα καλα η λιστα ειναι απο τις αρχες του 2006 και το εν λόγω τροφοδοτικο ειναι εντελως καινουργιο ... και οντως η τιμη του ειναι πολυ καλη & τα 3 χρονια εγγυηση !! δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω ... αλλωστε οι λογαριασμοι ρευματος που μου ερχονται δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλοι με το υπαρχον τροφοδοτικο , που ' ναι της πλακας ...

Δημοσ.

by the way ...κοιταξα στο λινκ που με παρεπεμψε ο seminole για την καταναλωση ρευματος και μου βγαζει 208 watt se 85% cpu load ...

νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να το ψαχνουμε περισσοτερο...

στα 3 χρονια μετα την αγορα παμε για αλλο αν υπαρξει προβλημα !!!

{ και δεν με ενδιαφερει ο τυχον θορυβος καθως κοιμαμαι σε αλλο δωματιο .. }

το πι σι αλλωστε συνηθως δουλευει στο 5 - 10 % cpu load με θερμοκρασια 40 - 44 με μαμισια ψυκτρα και βεβαια καλυπτεται απο πολυπριζο ασφαλειας και UPS ....

Δημοσ.

και τελος το συγκεκριμενο πι σι ειναι εξειδικευμενης χρησης ως κατεβαστηρι , δεν παιζει παιχνιδια , δεν ασχολειται με βαριες και πολλαπλες εφαρμογες { για αυτο εχω το αλλο με enermax liberty 500 watt }το μονο που θα κανει ειναι να παιξει κανα dvd ή κανενα τραγουδακι που και που !! that's all !!

δηλ. μιλαμε για καταναλωση και φορτιο ασημαντο! ..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...