kanenas_allos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από μια σύντομη σύγκριση, το SnagIt έχει απλώς περισσότερες επιλογές στην επεξεργασία της εικόνας (τίτλοι, εφέ κ.λπ.) Οι βασικές επιλογές capturing είναι λίγο-πολύ οι ίδιες.
Members gsarig Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά, τo SnagIt πρέπει επίσης να έχει την δυνατότητα capturing κινούμενης εικόνας (βίντεο, κινήσεις ποντικιού κλπ) - κάτι που στο faststone δεν το βρήκα (τουλάχιστον όχι στην portable έκδοσή του που δοκίμασα). edit: το SnagIt πρέπει να είναι ο "μικρός αδερφός" του Camtasia, που από ότι έχω ακούσει, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, είναι η πλέον επαγγελματική λύση στον συγκεκριμένο τομέα.
kanenas_allos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Όντως το SnagIt μπορεί να συλλάβει και βίντεο. Για να καταλάβεις όλες τις λειτουργίες παραθέτω και την εικόνα των επιλογών του.
xpapias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 +1 για το FastStone Capture Απλό, γρήγορο, με πολλές δυνατότητες
gruslo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Για capture κινούμενης εικόνας υπάρχουν σε free το Camstudio (κάτι σαν freeware Camtasia, πολύ αξιόπιστο όσο το έχω δοκιμάσει, ώστε να απεγκαταστήσω το Camtasia) και το φανταστικό Wink (Νο 1 freeware λύση για video tutorials).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.