Προς το περιεχόμενο

Nekrwnei otan to anoigo!

icebox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera!!

Exw re paidia ena problimataki me to pc mou.

Loipon, otan to pc einai kleisto kai paw na to anoiksw, arxizei na kanei enan dinato 8oribo , opios apoti exw katalabei einai apo tin motherboard.

Autos o ixos krataei 2-3 lepta.Loipon otan kanei auton to ixo, kai paw na mpw sta windows meta to loading screen to pc kleinei teleiws kai otan paw na to ksana anoiksw den anoigei.Giafto kleinw to koumpaki pou exei to trofodotiko mou kai to afeinw gia 30 sec etsi, meta me to pou to anoigo to pc anoigei kanonika.A na pw oti an to afisw ligotero kleisto apo to trofodotiko apo 30 sec peripou ,to pc den anoigei...de kanei kamia kinisi.

Kai epeisis na pros8esw oti kanontas auto me to trofodotiko kai to pc anoigei, sto turn on den iparxei autos o 8oribos kai tote anigei kanonika.

Gia auto to logo epeidi exw 2 windows sto pc, stin epilogi to afinw gia 2-3 lepta ekei xwris na dialeksw windows.perimenw na stamatisei o ixos kai meta mpenw sta windows.

Twra kamia fora to pc klinei kai stin epilogi twn windows.Kai epeisis kamia fora an mou klisei sto loading screen twn xp kai kanw tin parapano diadikasia ksana kleinei stin epomeni ekinisi.Etsi prepei na ksana kanw auto me to trofodotiko kai anoigei kanonika.

Epeisis otan kanw restart i grigora turn off kai turn on to pc de kanei ton 8oribo auton kai ara de kleinei.

Me liga logia otan anoigw to pc kai arxizei kai o 8oribos autos to pc kleinei prin mpei sta windows kai mpenei monaxa an den iparxei o 8oribos autos.

To pc mesa einai ka8aro apo skoni kai tetoia.

To mono pou exw kanei einai, oti stin motherboard exei mia plaketa kai eixe ena anemistiraki mikro panw tis.Auto kapia stigmi xalase kai to antikatestisa me ena idio ekswterika anemistiraki pou eixe panw tis mia palia voodoo mou.To anemistiraki doulebei 100%.

Tou pernaei kanenos apo to mualo ti paizei?

I motherboard einai mia Albatron k700 pro.

CPU: amd 2400+

ram: 512

karta grafikwn. Ati Radeon 9550 sta 256 mb.

Thanks!!!

Δημοσ.

Όταν λες οτι κάνει θόρυβο, εννοείς σαν μοτέρ που δουλεύει; Για να το πω αλλιώς, σαν μηχανή που μαρσάρει; Αν ναι, τότε κάποιος ανεμιστήρας που υπάρχει σε σημαντικό σημείο του συστήματος, αργεί να πάρει πλήρεις στροφές. (Σημαντικό σημείο = Τροφοδοτικό, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών)

Δημοσ.

Αυξηση θερμοκρασίας από κακή ψύξη συστήματος. Κουμπωσε το καλά το ανεμηστηράκι ή αλλιώς απ'οτι φοβαμαι αντικατέστησε το. Μαλλον ελλατωματικό θα βγήκε ή παλιό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...