Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις σημερα εβαλα wiikey..ειναι οκ ομως εχω 3 αποριες

1)Κατι ακουσα για μια λειτουργια stealth που βοηθαει να μην ανιχνευετε το τσιπ οταν η κονσολα ειναι συνδεδεμενη στο internet.ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι ειναι ενεργοποιημενο απο μονο του η πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις?

2)Που μπορω να βρω το smash bros brawl( στελιτε pm αν δεν γινετε εδω) και πως μετατρεπετε σε pal?θελει καποιο προγραμμα?

3)Επειδη τα torrents δεν ειναι το φορτε μου..Προσπαθησα να κατεβασω απο torrent ομως η ταχυτητα download ηταν μολις 12 kb/s και ο αναμενομενο χρονος 3 μερες και 8 ωρες λολ:lol: οποτε θα ηταν ανωφελο να συνεχισω..ολα αυτα με 10(63) seeds..εσεις με τι ταχυτητες και με ποσα seeds minimum κατεβαζετε?(εχω 2mb και απο rapidsphare κατεβαζω με 180-200 kb/s)

ελπιζω να μπορουν να απαντηθουν οι ερωτησεις μου!ευχαριστω:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το smash brawl? βγάζει πρόβλημα στο να το διαβάσει ξεκινάει και μετά απο την αρχική οθόνη βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να το διαβάσει υπάρχει κανένα κόλπο? έχω 1.9g, 3.2 update και με το config 1.3 έχω 6χ speed of drive και region on. δοκίμασα και το freeloader.

έχω γράψει 2 ένα verbatim DL +R & philips DL +R στο philips έβαλα το layerbreak στο άλλο όχι και τα 2 παίζουν αρχικά.

αφού διάβασα αρκετά πράγματα στο afterdawn τελικά η λύση είναι: όταν βγάλει το πρόβλημα ότι δεν το διαβάζει απλά το βγάζεις το DVD και το ξαναβάζεις πάλι μέσα και δουλεύει κανονικά.

Yes

Tuesday night I will upload a video on Youtube of new wiikey firmware working on a PAL, and NTSC wii.

Απο πολύ γνωστό και αξιόπιστο scene άτομο!!

Τα παίρνουνε απο βδομάδα στα χέρια για να δούνε για bugs (ίσως μπορέσουμε να έχουμε και εμείς κάτι για όποιον ενδιαφέρεται ;p).

99% δεν θα πάρουμε ποτέ στα χέρια μια ακόμα beta αλλα κανονικό release...

Ετοιμαστείτε ;p

Και πάνω που θα έλεγα οτι το wiikey το έχουνε παρατήσει...

Nice...

Y.g: Αλλαγες και διαφορές σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις αναμένονται στις επόμενες 1-2 εβδομάδες.. :-D

Yg2: WARNING:: Κυκλοφόρησε η φήμη οτι το τελευταίο update που μας ζητάει "κλείνει" τα παράθυρα για το trucha signer.. Καλό είναι να μήν το κάνετε μέχρι νεωτέρας (δεν είναι 3.3 και δεν κλείνει το μέχρι τώρα trucha αλλα μπορεί να ενεργοποιηθεί με το επόμενο update))

το trcuha signer καλα θα κάνουνε να το σταματήσουν με ένα Update ,καθώς θα γίνει σφαγή στο online με τους νοομπαντον που θέλουν να κλέβουν.

αναγκαστηκά τα update αργά η γρήγορα πρέπει να τα βάλεις για να παίξεις τα καινούρια παιχνίδια οπότε....

πολύ καλα τα νέα για το καινούριο firmware ανυπομονώ

φίλε ρεμπέλιον έτσι είναι τα τορρεντ και πίστεψε με είναι ο πιο γρήγορος τρόπος....σου συμβουλέυω να κατεβάζεις 1-2 τόρεντς μαζί μαξ,γιατί αλλίως δεν πάει μεγάλη ταχύτητα.(ανάλογα και με τα σεεντς πάντα),όσο για το brawl espalwii είναι ο φίλος σου.και το wiikey είναι μη ανιχνέυσιμο online υποτίθετε

To trucha signer καλώς η κακώς δεν είναι μόνο για νιουφηδες αλλα μπορεί και προσφέρει πολλάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά ακόμα πράγματα στη scene... (homebrew channel είπαμε?)

Γενικά το wii έχει πάρει την οδό του psp και δεν νομίζω πως θα χρειαστεί πολύ μέχρι να δούμε custom firmwares κτλ...

Προσωπικά θα παραλείψω το update (άλλωστε έχω ακόμα 3.1) και θα περιμένω τις εξελίξεις.

Μιας και δεν χρειάζεται σε κάποιο παιχνίδι για να παίξει ακόμα..

Υ.γ: Το espal που κυκλοφορεί είναι μόνο για multi.

φίλε ρεμπέλιον έτσι είναι τα τορρεντ και πίστεψε με είναι ο πιο γρήγορος τρόπος....σου συμβουλέυω να κατεβάζεις 1-2 τόρεντς μαζί μαξ,γιατί αλλίως δεν πάει μεγάλη ταχύτητα.(ανάλογα και με τα σεεντς πάντα),όσο για το brawl espalwii είναι ο φίλος σου.και το wiikey είναι μη ανιχνέυσιμο online υποτίθετε

thanx για τις απαντησεις.Αληθεια εσυ φιλε με τι ταχυτητα συνηθως καταβαζεις ενα game απο torrent?

3)Επειδη τα torrents δεν ειναι το φορτε μου..Προσπαθησα να κατεβασω απο torrent ομως η ταχυτητα download ηταν μολις 12 kb/s και ο αναμενομενο χρονος 3 μερες και 8 ωρες λολ:lol: οποτε θα ηταν ανωφελο να συνεχισω..ολα αυτα με 10(63) seeds..εσεις με τι ταχυτητες και με ποσα seeds minimum κατεβαζετε?(εχω 2mb και απο rapidsphare κατεβαζω με 180-200 kb/s)

Εξαρτάται από πού κατεβάζεις. Αν κατεβάζεις από public trackers, δε θα παίρνεις ιδιαίτερη ταχύτητα. Από prive που κατεβάζω, πιάνω μέσο όρο 1,6mB/s. Από rapidhare με τίποτα μιας και δεν έχω premium account, οπότε είναι κόπος να πρέπει να κάθομαι από πάνω και να ανοιγοκλείνω το router για να παίρνω καινούρια ip. :P

Εξαρτάται από πού κατεβάζεις. Αν κατεβάζεις από public trackers, δε θα παίρνεις ιδιαίτερη ταχύτητα. Από prive που κατεβάζω, πιάνω μέσο όρο 1,6mB/s. Από rapidhare με τίποτα μιας και δεν έχω premium account, οπότε είναι κόπος να πρέπει να κάθομαι από πάνω και να ανοιγοκλείνω το router για να παίρνω καινούρια ip. :P

Πως θα κατεβασω απο prive trackers?Για προτεινε κατι(μεσω pm αν δε γινεται εδω)

όντως το wii έχει πάρει δρόμο psp αλλα είναι ακόμη νωρίς για custom....

ταχύτητες πιάνω περίπου μέχρι 20-30κβς(24μβπς γραμμή) από κανονικούς τράκερ ,δεν παίζει να πάω σε πριβέ τράκερ γιατί δεν μοιράζω αρχεία(έχω μικρό upload όπως όλοι οι ελλήνες)αλλα έχω και μικρό σκληρό(80giga)

κλάιν τι εννοείς multi?(τα αρχεία απο espalwii είναι φοβερά,συνήθως ποστάρουν τα παιχνίδια πριν βγούν στην αγορά 1-5μέρες,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κάποιο release τους)(αν εννοείς Multi languaged ναι έχουν μέσα όλες τις ευρωπαικές γλώσσες(5 μεγαλύτερες)όπως είναι κανονικά τα games )

εχω μια ερωτηση γιατι νομιζω εκανα μια βλακια.

λοιπον αγορασα ενα wiikey απο αυτο το site

http://www.canadamods.ca/store/index.php?act=viewProd&productId=2

αλλα μολις τωρα ειδα οτι λεει οτι δεν δουλευει με πλακετα d2c.

εβαλα το serial # στο http://wiitracker.nintendo-scene.com/search.php

και μου λεει

Your Drive Chip is most likely GC2-D2C.

Your Drive Pins are most likely not cut.

θα δουλεψει το wiikey η πρεπει να παρω το d2ckey??

Απ' ότι βλέπω μερικά ξένα σιτε συνιστούν να αποφύγουμε την νέα αναβάθμιση που κυκλοφορεί για το Γίί...

Ξέρει κανείς τίποτα και πόσο σημαντικό είναι???

κλάιν τι εννοείς multi?(τα αρχεία απο espalwii είναι φοβερά,συνήθως ποστάρουν τα παιχνίδια πριν βγούν στην αγορά 1-5μέρες,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κάποιο release τους)(αν εννοείς Multi languaged ναι έχουν μέσα όλες τις ευρωπαικές γλώσσες(5 μεγαλύτερες)όπως είναι κανονικά τα games )

to make long things short...

Το dvd5 τρέχει μια χαρά αλλα είναι μόνο για multi.. δεν μπορείς να παίξεις story mode κτλ (αυτά μέχρι πρότεινως, τώρα μπορεί να κυκλοφόρησαν και κάτι ακόμα)

Ρίχνε μια ματιά στα comment πρίν κατεβάσεις οτιδήποτε :D

Όσο για το φίλο που ρωτάει για το Update.. καλύτερα να μην το κάνει μιας κα9ι δεν του προσφέρει κάτι ακόμα....

Και ας περιμένει αντίστοιχα τις εξελίξεις.

By the way. Πμ κάποιος η απλά το filename απο ένα πλήρες dvd5? (ή έτοιμο brickblocked dvd9)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...