Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Vatos_locos, sargos: Ευχαριστώ για την απάντηση!

@Vatos_locos: Πως τα κολλάς όλα μαζί; Δεν πρέπει να προετοιμάσεις κάθε ποδαράκι του D2C chip πρώτα, βάζοντας κόλληση;

@sargos: Ευχαριστώ για το tip για το Ράδιο Κατουμάς. Θα προσπαθήσω να βρώ και ένα λεπτό κολλητήρι εκεί όπως αυτό.

Εμπειρία στην κόλληση δεν έχω, μόνο κάτι χομπίστικα κιτάκια έχω φτιάξει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω ασχοληθεί με IC και ποδαράκια-επαφές τόσο κοντά η μια στην άλλη.

Σημείωση: το chip μου είναι το D2Pro όχι το D2CKey!

δεν μπορώ να στο εξηγήσω γραπτά πρέπει να το δεις και να το δοκιμάσεις πολλές φορές μέχρι να το μάθεις αν δεν έχεις εμπειρία μην το κάνεις μόνος σου

αν μπορείς να καταλάβεις από εδώ έχει καλός :-)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2013142&postcount=1254

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από τις φώτο που πόσταρες Vatos_locos, δεν βλέπω κολλήσεις που να μπορούν να γίνουν όλες μαζί, εκτός και αν το D2-Pro πρέπει να το κολλήσεις εσύ στη πλακετίτσα του.

Όπως και να έχει, alexannic, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρείς κάποιο φίλο/γνωστό που να είναι έμπειρος ηλεκτρονικός να στο κολλήσει. Εφόσον βρίσκεις τα σημεία κόλλησης πολύ μικρά, καλύτερα δώστο να το κάνει κάποιος πιό έμπειρος. Αστεία αστεία, το 99.9% των ηλεκτρονικών που βγαίνουν από τις σχολές δεν μπορούν να κάνουν μιά απλή κόλληση της προκοπής σε through-hole εξαρτήματα, πόσο μάλλον σε SMD εξαρτήματα. Συνεπώς, μή σκάς και πολύ αν τα βρίσκεις σκούρα.

Τη τεχνική που σου λέει ο Vatos-locos, ούτε για αστείο μήν τη δοκιμάσεις στο Wii σου. Θέλει εμπειρία και αυτοπεποίθηση στο χέρι σου για να το κάνεις. Λίγο να τρέμει το χεράκι, ή η θερμοκρασία του κολλητηριού σου να μήν είναι σωστή θα τα κάνεις μαντάρα.

Αν πάρα ταύτα, θές να κάνεις τη δουλειά μόνος σου, βρές καμιά πεταμένη πλακέτα που μπορεί να έχεις και κάνε ατέλειωτη πρακτική επάνω της. Μήν κάνεις πειράματα στο Wii σου αν δεν νιώθεις έτοιμος.

Δεν πειράζει, απλώς τον alexannic τον κόβω αρχάριο, με μεγάλες πιθανότητες να φτιάξει κάνα ωραίο βραχυκυκλωματάκι, καμιά ψυχρή κόλληση ή να αποκολλήσει κανένα pad.

Έχω δεί και διαβάσει αρκετές ιστορίες τρόμου με τη τοποθέτηση των πιό απλών wiikey, wiinja, wiip κλ κλ, οπότε θεωρώ τη τοποθέτηση του d2-pro δουλειά μόνο για τους αρκετά-έως-πολύ έμπειρους στις κολλήσεις.

το one piece unlimited adventure καθώς και το smash brawl κυκλοφόρισαν σε ntsc/pal version από espalwii.δεν χρειάζεται ούτε update και είναι pal (αλλαγμένο region).ακόμα κυκλοφόρισαν και τα no more heroes(blood version)manhunt2(gore edition).το μόνο άσχημο στην υπόθεση είναι πως χρειάζεται το 1,9g για το brawl(μπορείς να το σπάσεις με το trucha signer αλλα έχει διαδικασία)και οτι κάποτε η nintendo θα κυκλοφορίσει update που δεν θα παίζουν τα παιχνίδια που έχουν αλοιωθεί με trucha signer(γιατί αλλιώς θα γίνει χαμός στα cheats στο online).

βασικά η μεγάλη nintendo είναι σαν να κάνει διαφήμηση στο freeloader βγάζοντας το brawl στην ευρώπη το Q3 2008(ιούνιος και βάλε),δεν θα κάτσω να περιμένω 6 μήνες μετά τους αμερικάνους να παίξω ένα παιχνίδι που θέλω(το freeloader κυκλοφορεί σε τορεντάδικα αλλα με τις βερσιον που δίνει το espalwii δεν χρειάζεται)

ανυπομονώ να το παίξω το brawl damn 8giga....

Αν χρησιμοποιήσω το freeloader να υποθέσω οτι δεν χρειάζεται να αλλάξω την κονσολα σε 60hz από EDTV που πρέπει να είναι μόνιμα για να παίζει ο αντάπτορας;Αν είναι έτσι βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα μου.

Μολις γυρισα απο τη δουλεια εκαψα το φρεελοαντερ και ακολουθησα τη διαδικασια...και ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ>>> καψιμο ταιμ...ο ανταπτορας κολησε ουτε τπτ..θα λιωσω το σ/κ αναγνωρισε και το γουειβμπερντ μια χαρα ...τα λεμεμεεμεεμεμεμεμεμ

Απάντηση σε κάποιον που ήθελε να μάθει αν το Freeloader δουλεύει σε αντίγραφες.

Απάντηση: ΝΑΙ.

Αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει σε wii που δεν θα έχει τσιπάκι. Εγώ το δοκίμασα στο δικό μου που έχει wiikey και δούλευε μια χαρά.

εχει δοκιμασει κανενας σας το path Super.Smash.Bros.Brawl.WII.NTSC.TO.PAL.UPDATES.REMOVED.PPF.PATCH που βγηκε για το το παιχνιδι να μας πει αν δουλευει?

Ισχυριζεται οτι αφαιρει το update του παιχνιδιου χωρις το φοβο για διπλα καναλια,επισεις αλλαζει το region του παιχνιδιου απο us σε pal.

Δειτε τι ακριβως κανει το path

Thanks a lot ARE3NA

Proudly Presents :

Super.Smash.Bros.Brawl.WII.NTSC.TO.PAL.UPDATES.REMOVED.PPF.PATCH

Files : 4.02 MB (4,223,373 bytes)

Date : 12 March 2008

Needed : Super_Smash_Bros_Brawl_USA_Wii-WiiZARD

This PPF patch will modify the WiiZARD's iso file so the game

can be played on PAL Wii systems. We removed the english updates

so it doesn't apply the updates and you won't get duplicate

channels. The region of the wii game is also patched. The modchip

doesn't have to change the region on the fly anymore. This patch

is confirmed working on the Wiikey 1.9g firmware in combination

with 3.2E. The game runs on 60Hz and without any framedrops.

It's signed with the Trucha Signer.

How to install:

1. Extract the WiiZARD release to a folder.

2. Extract the included rar file to the same folder.

3. Start "ppf-o-matic3.exe"

4. Select the ISO File, WiiZARD's iso.

5. Select the included Patch file, our ppf patch.

6. Press apply, and wait for the finished sign.

7. Leech ImageBurn, http://www.imgburn.com/

8. Select write image to disc, select the iso file (source).

9. Set write speed to 2.4x, just to be safe.

10. Burn the baby.

11. Alternatively you can add the layer break manually, this

didn't work for me, but for some others. Here is how it goes:

In ImageBurn click Tools->Settings->Write Tab

In the options section select Layer Break "User specified"

and enter the following number: 2084960. Press OK and BURN.

Have fun gaming this nice dual layer wii-game...

Δεν δοκίμασα το πάτσ γιατί το έκανα πιο μπροστά μόνος μου χειροκίνητα αλλά πιστεύω οτι είναι 99,9% οκ. Βέβαια με το φριλοαντερ δεν νομίζω οτι ολα αυτά είναι απαραίτητα πλεον αλλά ας εχω και μερικές επιφυλάξεις. Το μπροαλ πάντως που έκανα σε ντιβιντι5 το πέταξα γιατί δεν είχαν γίνει σωστά ριλινκ κάποια αρχεία και κολούσε αλλά το ντιβιντι9 είναι κορυφή και είναι κορυφαία τα βίντεο που εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...