Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη μπορω να παρω ενα wii με το argon/injectus θα εχω καποιο προβλημα? η να παρω ενα παλιο wii με καποιο παλιο mod?

games απλα burn σε δισκακι και παιζουνε χωρις προβληματα?

καντε κανα readme/faq :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκαμε και τα offset για να μετατρέπουμε όλα τα παιχνίδια σε ότι region θέλουμε.

Μέχρι αύριο θα έχω ανεβάσει ένα fix το οποίο θα μετατρεπει το No More Heroes USA σε PAL.

Το επόμενο μου project θα είναι το One Piece USA->PAL

Βρήκαμε και τα offset για να μετατρέπουμε όλα τα παιχνίδια σε ότι region θέλουμε.

Μέχρι αύριο θα έχω ανεβάσει ένα fix το οποίο θα μετατρεπει το No More Heroes USA σε PAL.

Το επόμενο μου project θα είναι το One Piece USA->PAL

Χε χε, σε πρόλαβα! Το ανέβασα παρακάτω:

http://rapidshare.com/files/97765509/nmh_patch.rar.html

Α, και μην ξεχάσετε να βάλετε 60hz στις ρυθμίσεις του Wii και όχι 50hz ή 480p.

Φίλε gherudos ένα μεγάλο respect σε σένα και στην ομάδα σου!! ;)

Αν μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για το Naruto Shippuuden EX 2 θα ήμουν πάρα πολύ ευγνώμων!!

Ευχαριστώ

Γεία σας παιδία,

Αγόρασα πριν από λίγες μέρες το D2Pro chip για να τσιπάρω το Wii μου. Μαζί με αυτό αγόρασα και ένα κολλητήρι με την πιο ψιλή μύτη που βρήκα στο εμπόριο, και το κατσαβίδι Triwing για να ανοίξω το Wii. Ακολούθησα τις οδηγίες από ένα video του Youtube για να ανοίξω το Wii(όλα καλά μέχρι εδώ)...και μετά έπαθα την πλάκα της ζωής μου! Τα pins του D2C chip είναι λιλιπούτεια! Απέχουν 0.5mm το ένα με το άλλο και δεν θα καταφέρω ποτέ να κολλήσω καλώδιο πάνω τους!

1) Ξέρετε μήπως κανένα κατάστημα με ηλεκτρονικά που μπορώ να βρώ ένα πιο λεπτό κολλητήρι(πιο λεπτή μύτη);

2) Που μπορώ να βρω ψιλό καλώδιο(τρίχα); Προς το παρόν άνοιξα το 'πλακε' τηλεφωνικό καλώδιο και πήρα τα 4 καλωδιάκια που υπάρχουν μέσα, αλλά από ότι φαίνεται είναι και αυτά πολύ μεγάλα!

Βοήθεια παιδία! Υπάρχει κανένας που έχει ήδη εγκαταστήσει το chip για να μας πει τι υλικά χρησιμοποίησε; Ευχαριστώ!

για καλώδιο πάρε Ide cable για δίσκους για τις κολλήσεις δεν θα τις κάνεις μία μία θέλει τρόπο όχι κόπο πρέπει να τα κολλήσεις όλα μαζί και μετά φτιάχνουν μόνα τους αν ξέρεις να χρησιμοποιήσεις κολλητήρι δες στις πιο πίσω σελίδες έχει photo ένα wii που έφτιαξα εγώ

παλίκαρε gherudos το fix που έδωσες είναι για το ntsc iso nomoreheroes?δεν έχει update το game?δεν χρειάζεται δλδ brickblocker και αηδίες απλά μόνο το fixaki?

αν μπορέσεις και κάνεις το one piece θα είσαι και ο πρώτος (είμαι φαν του one piece)

Βοήθεια παιδία! Υπάρχει κανένας που έχει ήδη εγκαταστήσει το chip για να μας πει τι υλικά χρησιμοποίησε; Ευχαριστώ!

Ρίξε μία ματιά στη τοποθέτηση που έκανε ένα άλλο σιτάκι, εδώ

και καλό είναι να διαλέξεις την εναλλακτική τοποθέτηση για να γλυτώσεις πολλά κολήματα

σε ποδαράκια τσιπ.

Το κατάλληλο καλώδιο είναι το Κυναρ στο Ράδιο Κατουμάς,

ή ακόμα καλύτερα πηνειόσυρμα!

Δε γίνεται άλλο να περιμένω.... η ευρωπαική κυκλοφορία του super smash bros brawl στην αγγλική γλώσσα είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο....υπενθυμίζω ο κωδικός του wii μου είναι LEH13298467[4] .κάτι μου είχατε πει για ένα chipάκι d2ckey/argon/d2pro... έψαξα για αυτά αλλά επειδή την προηγούμενη φορά δεν μου τα "είπατε" καλά μπερδεύτηκα και δεν μπορώ να βγάλω λύση... Πως θα γίνει να παίξω smash????το ζητάει ο οργανισμός μου....thanx εκ των πρωτέρων plzzzzzzz someone!!!!

Καλησπέρα παιδιά. Έχει καταφέρει κανεις να παίξει το SSBB σε Wiikey 1.9g PAL??? Εάν ναι ας μας πει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να κάτσω να διαβάσω στο gbatemp. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έλα μεγάλε gherudos πες μας την λύση. Μετά αν είναι θα κάνω topic στο pspgr sticky.

παλίκαρε gherudos το fix που έδωσες είναι για το ntsc iso nomoreheroes?δεν έχει update το game?δεν χρειάζεται δλδ brickblocker και αηδίες απλά μόνο το fixaki?

αν μπορέσεις και κάνεις το one piece θα είσαι και ο πρώτος (είμαι φαν του one piece)

Ναι για το NTSC είναι.Αν έχεις firmware 3.2 δεν χρειάζεται το brickblocker.

Άν έχεις μικρότερο καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το brickblocker.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει καταφέρει κανεις να παίξει το SSBB σε Wiikey 1.9g PAL??? Εάν ναι ας μας πει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να κάτσω να διαβάσω στο gbatemp. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έλα μεγάλε gherudos πες μας την λύση. Μετά αν είναι θα κάνω topic στο pspgr sticky.

Περιμένω τον θείο μου να μου το στείλει από αμερική,μετά θα δημιουργήσω ένα rip kit για να το χωρέσουμε σε dvd5 και να αφαιρέσουμε το 001 error.

Vatos_locos, sargos: Ευχαριστώ για την απάντηση!

@Vatos_locos: Πως τα κολλάς όλα μαζί; Δεν πρέπει να προετοιμάσεις κάθε ποδαράκι του D2C chip πρώτα, βάζοντας κόλληση;

@sargos: Ευχαριστώ για το tip για το Ράδιο Κατουμάς. Θα προσπαθήσω να βρώ και ένα λεπτό κολλητήρι εκεί όπως αυτό.

Εμπειρία στην κόλληση δεν έχω, μόνο κάτι χομπίστικα κιτάκια έχω φτιάξει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω ασχοληθεί με IC και ποδαράκια-επαφές τόσο κοντά η μια στην άλλη.

Σημείωση: το chip μου είναι το D2Pro όχι το D2CKey!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...