Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1ον τα παιχνίδια δεν πρέπει να τα γράφεις σε μεγάλες ταχύτητες(4χ είναι μια χαρά)

αν τα γράφεις ήδη σε 4χ και κάτω και έχεις disc read errors και το 1,9g....δεν νομίζω να σε σώσει το 3.1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όλες μου οι εγγραφές γίναν με το ImgBurn σε Χ2,4 και με τσεκαρισμένο το VERIFY!!!!

Επαναλαμβάνω ότι η κονσόλα μου παίζει κάποια και δεν παίζει κάποια άλλα....

Δεν διαβάζει το Call Of Duty3 NTSC, EA Playground PAL, Alvin And The Chipmunks PAL, Jenga USA WII, Endless Ocean PAL (το τελευταλιο το επαιξε μια φορά και όταν το ξαναφορτώσαμε τηνπόμενη μέρα δεν αναγνώριζε τίποτε) ενώ παίζει και διαβάζει κανονικά τα The_Golden_Compass_PAL_Wii, Spiderman Friend Or Foe ENGLiSH PAL, Shrek The Third PAL, Bee Movie The Game PAL, & το περιβόητο SMG!!!!

Παίζει και το γνήσιο Wii Sports....

Τι γίνεται με τα άλλα, όμως????

... το Endless Ocean PAL το παίξαμε περίπου 2 ώρες κάναμε save,.... και την επόμενη μέρα δεν διάβαζε το δισκάκι!!!!

Πιθανολογώ...

Αν αναβαθμίσεις σε 3.1Ε παίζει να μην έχεις πρόβλημα με αυτά που λές εκτός απο το call of duty 3.. Αυτό επειδη είναι ntsc (kai to jenga) μάλλον δεν στα βλέπει επειδή δεν έχεις region free ON...

Αυτό με το endless ocean δεν είναι ιδιαίτερα καλό κατ εμέ.. Απο ότι βλέπω κάνεις και καλές εγγραφές... Ίσως φταίνε τα δισκάκια... Δοκίμασε να γράφεις σε verbatim ή tdk..

Το 3.1Ε το έχει μέσα το super mario galaxy κανονικά..

Αλλιώς με το wi-fi usb connector που αναφέρεις μπορείς να συνδέσεις το wii/ds στο ίντερνετ για να κάνεις τις αναβαθμίσεις η και για να παίξεις κάτι online..

To wiiscrubber είναι ακόμα σε αρχικό επίπεδο..

Δεν σε αφορά τόσο για τις εγγραφές όσο για το μέγεθος των αρχείων για "κατέβασμα"

Ευχαριστω για την αμμεσότητα της απάντησης!!!

Λϊγο περισσότερη βοήθεια όσον αφορά την αναβάθμιση σε 3.1E....

Δηλαδή όταν λέμε ότι αυτή υπάρχει στο game SMG τι εννοούμε????

Εγώ έχω κάψει το game σε δισκάκι (TDK DVD-R) το βάζω στην θύρα της κονσόλας και .... μου ανοιγει για να παίξω κανονικά!!!! Δεν μου δίνει κάτι για να αναβαθμίσω....

Κάτι πρέπει να κάνω λάθος προφανώς!!!!

Αυτό θέλω να μάθω....

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις την 3.1 ??

Το SMG οταν το πρωτοεβαλες 100% σου ζητησε να κανεις update οποτε και θα το εκανες για να το παιζεις.

Αλλιως μονο με ονλινε θα μπορεσεις , γιατι δεν νομιζω οτι καποιο αλλο εκτος του SMG να εχει το 3.1 μεσα

Το brickblocker αν και το έχω σαν πρόγραμμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Ο λόγος είναι ότι δεν έχω καταλάβει πως θα λειτουργήσει, αφού μετά ξεzipάρισμα στο pc μου μου άνοιξε αρχεία code, patch (σε iso μορφή αυτό), wbb και το WiiBrickBlocker (το προγραμματάκι)???? Ήθελα πάντως να ήξερα.... για την περίπτωση παιχνιδιών NTCS!!!!

Το παιχνίδι ήταν Super Mario Galaxy PAL Wii οταν το κατέβασα.

Πρέπει να συνδέσω την κονσόλα on-line στο Internet, τελικά για να πάρω την αναβάθμιση v 3.1E???? Τι θα χρειαστώ για αυτο, αφού έχω την δυνατότητα σύνδεσης μέσω του PC μου (Conn-x).

Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο μενού της κονσόλας και πως θα την συνδεσω με τον υπολογιστή μου για να κάνω connection, άν γίνεται έτσι??? (καλωδιώσεις, σύνδεση, κλπ)

Παιδιά καλησπέρα.

Τσίπαρα το Wii μου πρόσφατα και μάλλον έκανα τη λάθος επιλογή για να το δοκιμάσω... με το ιαπωνικό super smash bros. Είχα διαβάσει πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις την τελευταία έκδοση firmware.

Για να μην πολυλογώ, το πρόβλημα: το παιχνίδι μου φόρτωσε διπλά κανάλια (ιαπωνικά), μου βγάζει την οθόνη έναρξης αλλά μόλις πάω να το παίξω πετάει μια μαύρη οθόνη με τις λέξεις "unauthorized device detected". Από κει και έπειτα μπορώ να κάνω restart, original παιχνίδια παίζει κανονικά, στα μενού μπαίνω, αλλά κατεβάζοντας το ntsc Trauma Center μου βγάζει και εκείνο μαύρη οθόνη (χωρίς ανακοίνωση). Pal κόπια δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω.

Έχει περάσει κανείς από κάτι παρόμοιο; Υπάρχει σωτηρία;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

τα διπλα καναλια δυστοιχως δεν μπορουν να φυγουν.Αν εχεις το wiikey πρεπει να περασεις το τελευταιο firmware 1.9g.Δοκιμασε και pal παιχνιδι να δεις αν παιζει η επαθε κατι το τσιπ με την αναβαθμιση που εγινε απο το παιχνιδι.

Τελικά νομίζω με την βοήθεια του nkarafo (απάντηση #1389) κάτι καταφέραμε!!!!

Και εξηγώ παρακάτω (στυλ συνταγής):

1. Έκανα recovery με το προγραμματάκι 1.9b.recover .... Το άφησα μέσα στην κονσόλα για τουλάχιστον 5 λεπτά (.... να μουλιάσει....)

2. Αφού τελείωσα και έκανα reset έβαλα και έκανα εγκατάσταση την αναβάθμιση wkupdate.1.9b.pal (αφού την πέρασα από το filechop.exe για να την μετατρέψω σε 1,35 gb)

3. Έκαψα σε ένα DVD RE-RECORDABLE (TDK) ένα παιχνίδι που δεν το διάβαζε πριν η κονσόλα μου. Συγκεκριμένα το EA Playground PAL το έβαλα και το άνοιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα εκεί που πριν .... δεν το έβλεπε καθόλου!!!!

4. Δεν έκανα τίποτε άλλο!!!!)

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ότι δεν συνέχισα την αναβάθμιση στο wiikey σε 1.9g (για να παίξω το SMG μόνο!!!) και ότι έχω ακόμα την v 3.0E στο firmware.

ΙΣΩΣ την κάν αργότερα ΕΦΟΣΟΝ και ΑΦΟΥ κάνω update το Firmware σε v3.1E .... και ενεργοποιήσω τo Connection του wii με Internet (ROUTER ή USB)

Τελικά την αναβάθμιση v3.1Ε την έχει κανένα άλλο παιχνίδι ενσωματωμένη μαζι εκτός από το SMG????

(ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠ...)

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (Χ2 και όχι παραπάνω)ΣΕ DVD-R (επανεγγράψιμα) και ΜΕ Nero 7 (ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ).... & ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ !!!!

Μόλις κυκλοφόρησε και το 3.2Ε Update.

Δουλεύει μια χαρά με το wiikey 1.9g. Προσθέτει την δυνατότητα αν ένα παιχνίδι έχει update να μπορείς να επιλέγεις αν θα γίνει ή όχι... Ακόμη νομίζω ότι πλέων δεν επιτρέπει το update άλλου region.... Μάλλον για να αποφύγουν τα brikarismata και τα διπλά κανάλια

Μόλις κυκλοφόρησε και το 3.2Ε Update.

Δουλεύει μια χαρά με το wiikey 1.9g. Προσθέτει την δυνατότητα αν ένα παιχνίδι έχει update να μπορείς να επιλέγεις αν θα γίνει ή όχι... Ακόμη νομίζω ότι πλέων δεν επιτρέπει το update άλλου region.... Μάλλον για να αποφύγουν τα brikarismata και τα διπλά κανάλια

H nintendo νοιάζεται για μάς? :confused:

Πέραν της πλάκας η επιλογή για update και για αποφυγή διπλών καναλιών είναι 90% για όσους κάνουν μλκείες με άλλες region :P (και ποιοί είναι κατα βάση αυτοί; ::X)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...