Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.----------------------------------------------------------------------------------------------.

Επειδή το θέμα με το wiikey που δεν μπορεί να παίξει αντίγραφα

έχει κουράσει πολλούς χρήστες, παρακάτω γράφω την πιθανή λύση.

Έχω κάνει upload το wiiKey recovery disc v1.9b εδώ:

hxxp://rapidshare.com/files/93772732/1.9b.recover.zip.html

(αλλάξτε to σε http)

Κατεβάστε το αρχείο, αποσυμπιέστε το iso και γράψτε το με κάποιο πρόγραμμα

που γράφει isos, όπως πχ το Imgburn, σε DVD-R 2x ή 4x.

Ανοίγουμε το Wii.

Τοποθετούμε το dvd με το recovery disc και πατάμε reset στο wii.

Πατάμε Α για να προχωρήσει.

Περιμένουμε 3 λεπτά παρόλο που δεν εμφανίζεται το δισκάκι στο μενού.

Κάνουμε reset στο wii και βγάζουμε το δισκάκι.

Τοποθετούμε το dvd με το wiikey setup config 1.3

Το έχω κάνει upload εδώ αλλά δεν ξέρω αν βγήκε σωστά το iso

hxxp://rapidshare.com/files/93777996/wiikey_setup_config_1.3.iso.html

(αλλάξτε to σε http)

Γράψτε το και αυτό με το imgburn και βάλτε το στο wii.

Αν δεν δουλεύει το GameCube controller ή δεν έχετε κανένα εξ αρχής,

πατήστε το κουμπί reset που είναι πάνω στο wii για να προχωρήσει η επιλογή

προς τα κάτω και αφήστε το πατημένο για να την ενεργοποιήσετε.

Ενεργοποιήστε τα region override για να είναι συμβατά όσα ιαπωνικά/αμερικάνικα

παιχνίδια έχουν την δυνατότητα να παιχτούν και κάντε save τις ρυθμίσεις.

Κάντε reset από το menu του και θέλω να πιστεύω πως θα λειτουργεί μια χαρά.

--

Εγώ πάντως αμέσως μετά δοκίμασα το Medal of Honor Heroes 2 το οποίο το είχα

γράψει 5 φορές για να δω τι έφταιγε και το δέχτηκε με την πρώτη.

.----------------------------------------------------------------------------------------------.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας,

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Wii μου (LEH14xxx μοντέλο). Μετά από τσιπάρισμα με d2c τσιπ (100 ευρώπουλα μου κόστισε) διαπίστωσα ότι ενώ ανοίγει κανονικά η συσκευή χωρίς πρόβλημα, δεν διαβάζει καθόλου τα DVD, ούτε καν τα αυθεντικά.

Συγκεκριμένα όταν τοποθετώ ένα αυθεντικό παιχνίδι (π.χ. Wii Sports), το μηχάνημα δεν κάνει καν τον κόπο να το διάβασει και μάλιστα ούτε αντιδρά όταν πατώ το πλήκτρο eject. Η μόνη περίπτωση για να γίνει eject είναι να μπω στο Wii Update (:confused:) και αυτό όχι πάντα. Κόπια δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, γιατί δεν έχω κάποια εύκαιρη, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό το ζήτημα.

Σίγουρα ο τύπος που το τοποθέτησε έκανε :X:X:X, αλλά είναι αναστρέψιμη; Μήπως έχει προκληθεί σοβαρή ζημιά στο Wii μου ή απλά έχει κολλήσει κανά καλώδιο λανθασμένα;

Please help!!

Δημοσ.

Επιτέλους, άρχισε ο χορός! Αντιγράφω από gbatemp:

GBAtemp Exclusive: WiiScrubber

Remove garbage files to reduce ISO size

Member Dack of GBAtemp.net has released a very useful tool. WiiScrubber v1.0 allows you to 'scrub' away the garbage data of Wii ISOs and in most cases drastically reduces the size of the ISO. However this is not just for smaller storage, the ISOs still work on the Wii AFTER being compressed. Download below!

Δημοσ.
Επιτέλους, άρχισε ο χορός! Αντιγράφω από gbatemp:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μόλις γυρίσω σπίτι αρχίζω το testing.. :-D

Ήδη τα περισσότερα αρχεία πέφτουν πολύ κάτω απο το μισό με κάποια να κυμαίνονται στα ~300-400mb... (πολύ δουλειά αυτοί οι προγραμματιστές ρε παιδί μου :P)

Trimmed isos λογικά θα αρχίσουν να κυκλοφορούν απο σήμερα...

Καλή αρχή..

Δημοσ.

όλα καλά αλλά δεν μπορώ να βρώ το αρχείο κευ.μπιν νομίζω πως κάτι παίζει πονηρό εκεί.... κάπου βρήκα μια σειρά γραμμάτων και αριθμών, την έβαλα σε ένα αρχείο τχτ και το μετονόμασα σε κευ.μπιν έτρεξα μετά το πρόγραμμα σε ένα ISO και μου το έκανε ένα RAR 90Kb . Το ξεσυμπίεσα και θα το γράψω σε DVD αλλά είναι απίθανο να παίζει...

Το πέταξα το dvd δεν διαβάζεται... αυτό το κευ.μπιν

Δημοσ.

Αν είχα ένα αρχείο .txt μέσα θα έγραφα:

Ωραία σελίδα τοhttp://rapidshare.com/

Έβλεπε κανείς τη σειρά Χ-files/?

Μετά την επιτυχία της σειράς The 4400 τώρα φτιάχνουν τη σειρά The 9400

O Δοσίθεος, πατριάρχης Ιεροσολύμων πέθανε το 1707

/

Η λέξη κλειδί στα αγγλικά είναι key

Τα αρχεία που συμπιέζει το winrar έχουν συνήθως κατάληξη .rar

Το κόκκινο χρώμα είναι το μυστικό και πρέπει να ενωθεί με όλα τα κομμάτια του για την επίλυση του πάζλ.

Δημοσ.

Το Darts που είχα στο σκληρό μου το έκανε 529Μβ και το απίστευτο είναι ότι το έγραψα μετά σε dvd (αφού το ξεσυμπίεσα από τα rar) και παίζει κανονικά!!!

Ζαλίστηκα... επανάσταση σαν εκείνη του DivX αλλά μόνο για τους χρήστες του Wii...

Δημοσ.

παλικάρια το update 1,9g δεν είναι και τοσο safe τελικά,διαβαάστε εδώ και αποφασίστε αν θα το βάλετε ....

http://wiikey19g.wordpress.com/2007/12/01/%e2%80%9ci-updated-to-firmware-19g-and-my-wiikey-stopped-reading-backups%e2%80%9d/#comments

εγω προσοπικά περιμένω καινούριο update λογικά ίσως βγάλουν με το brawl η το kart.

το πρόβλημα με το καινούριο update είναι οτι σκοτώνει το τσιπάκι(κατα 1-5%μέσα σε 1-2 μήνες).οταν λέω σκοτώνει εννοώ οτι η κονσόλα δεν θα διαβάζει τιποτα ούτε αυθεντικά αν δεν βγεί το τσιπ.αν βγεί η αντικατασταθεί η κονσόλα δεν θα έχει πρόβλημα.

τα μόνα παιχνίδια που δεν παίζουν χωρίς το πατς είναι τα:

super mario galaxy(pal)

wii chess(pal)

smash brothers brawl(jap)(και όταν βγει σε pal πάλι θα χρειάζετε το 1,9)

ανυσυχώ εξερετικά που η κεντρική σελίδα wiikey είναι πεσμένη εδώ και 3 μήνες ,ελπίζω η ομάδα να δουλεύει σε ενα πατς .τα παραπάνω με κάνουν δύσπιστο να βάλω το 1,9 ,ελπίζω να βγεί νεο πατς ,αλλιώς δεν θα αντέξω και θα το βάλω όταν βγεί το smash

και κάτι offtopic που θα κάνει πολλούς να κλάψουν εδω μέσα.η nintendo ανακοίνωσε οτι θα βγούνε παιχνίδια στο wii με πληρωμή(ακόμα θα υπάρχει downloadable content και άλλες υπηρεσίες),αλλά το άσχημο είναι οτι θα είναι με πληρωμη(τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι free όπως και τωρα).αυτό γίνετε λογικά για τα mmo και είναι μλκ γιατί πολλοί περιμένανε δωρεάν mmo για την κονσόλα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανυσηχείτε ούτε να βάλετε τα μαύρα.Το wii έσπασε και σε λίγο καιρό δεν θα χρειαζόμαστε καν ένα modchip για να παίζουμε τα αντίγραφα ασφαλείας μας(ακόμα και τα νεότερα αφού πλέον έχουμε πρόσβαση και στα 4 partitions των παιχνιδιών).

Δημοσ.
Αν είχα ένα αρχείο .txt μέσα θα έγραφα:

Ωραία σελίδα τοhttp://rapidshare.com/

Έβλεπε κανείς τη σειρά Χ-files/?

Μετά την επιτυχία της σειράς The 4400 τώρα φτιάχνουν τη σειρά The 9400

O Δοσίθεος, πατριάρχης Ιεροσολύμων πέθανε το 1707

/

Η λέξη κλειδί στα αγγλικά είναι key

Τα αρχεία που συμπιέζει το winrar έχουν συνήθως κατάληξη .rar

Το κόκκινο χρώμα είναι το μυστικό και πρέπει να ενωθεί με όλα τα κομμάτια του για την επίλυση του πάζλ.

Α ρε Gherudos...μου θύμισες το παιχνίδι mystikesselides.

Μια ερώτηση σαν καινούριος στο wii(έχω βάλει το wekii), είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; όπως αναβαθμίσεις κτλ...

Δημοσ.

Καταρχήν καλημέρα σε όλα τα μέλη και ... μη!!!

Είμαι νεοφερμενος στην κονσόλα wii από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν (δώρο στους γιούς μου αλλά και .... σε μένα)!!!!:-D:-D

Την πήρα από Θεσσαλονίκη τσιπαρισμένη - έτοιμη, προφανώς με το wiikey .... αφού έχει S/N LEH11XXXXXXX έτους 2006. Το τσιπάκι περάστηκε στις 19-12-2007 (πληροφοριακά). (συμβατή από http://psx-scene.com/forums/wiikey/62935-all-wiikey-discs-one-place.html);)

Αυτή την στιγμή είναι αναβαθμισμένη στην v3.0E.

Δεν την έχω συνδέσει στο Ιντερνετ. Στην συλλογή των παιχνιδιών (σε Αντίγραφα) που έχουμε ως τώρα (κατεβασμένα από ίντερνετ και γραμμένα σε TDK DVD-R) δεν διαβάζει το Call Of Duty3 NTSC, EA Playground PAL, Alvin And The Chipmunks PAL, Jenga USA WII, Endless Ocean PAL (το τελευταλιο το επαιξε μια φορά και όταν το ξαναφορτώσαμε τηνπόμενη μέρα δεν αναγνώριζε τίποτε) ενώ παίζει και διαβάζει κανονικά τα The_Golden_Compass_PAL_Wii, Spiderman Friend Or Foe ENGLiSH PAL, Shrek The Third PAL, Bee Movie The Game PAL, & το περιβόητο SMG!!!!

Αυτό που έχω να πώ είναι ότι είχα κατεβάσει την αναβάθμιση 1.9g Boot PAL, την έκαψα σε ένα DVD και την έκανα εγκατάσταση στην κονσόλα του wii (μου βγαλε εκείνη την οθόνη με το 666 ... κλπ) με τις οδηγίες (txt) που είχε το αρχείο!!!!

Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω την version της κονσόλας σε v3.1E???? :rolleyes:

Αν είναι έτσι εγώ που δεν έχω συνδέσει on-line το wii, από που θα την κατεβάσω και με ποιο τρόπο θα την εγκαταστήσω???? :rolleyes:

Είναι σε κάποιο game ενσωματωμένη???? :rolleyes:

Τέλος θα πρέπει πριν αναβαθμίσω το τσιπ (wiikey) πρώτα να ελέγχω και να αναβαθμίζω την version της κονσόλας???? :confused:

Σημειώνω ότι δεν έχω χεισριστήριο GameCube παρά μόνο δύο remote controlls με numtsuk!!!

Δεν ξέρω αν χρησιμοποίησα σωστά την ορολογία αλλά όποιος μπορεί να με καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνω .... τον ευχαριστω προκαταβολικά.

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι προγρμματάκι είναι αυτό Nintendo Wi-Fi USB Connector Software 1.06 που βρήκα από την σελίδα http://wii.softwareheadlines.com/modules/rmdp/????

Σε τι χρησιμεύει (εάν χρησιμεύει) και πως θα το λειτουργήσω????

Επίσης το προγραμματάκι WiiScrubberv1.0a που κυκλοφόρησε, που και πως χρησιμοποιείται???? (Μειώνει την χωρητικότητα των games??? .... για τις αντιγραφές σε DVD ή κάτι άλλο???)

Aς μας αναλύσει κάποιος τι γίνεται με αυτά.... :shifty::shifty:

Ευχαριστώ :-):-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...