Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Hacking - mod/ backup/ homebrew topic [Ενημερώθηκε Αυγ 2011]

panther_512
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ιδεα : γινετε να μου στειλει καποιος σε πμ το δικο του αρχειο update 1.9b ?? και το config 1.3 αν υπαρχει δεν θα με χαλαγε. Μπας και....

Επισης δειτε αυτο και πειτε μου αν βλεπεται κανενα λαθος!!

1. Download the 1.9b update and 1.3 config files from wiikey.cn

2. Extract into separate folders.

3. Copy filechop.exe from the 1.3 config extraction into the 1.9b update folder.

4. Go to your command prompt and navigate to the 1.9b folder.

5. run filechop.exe wkupdate.1.9b.xx.iso 1459978240 (where xx is either PAL, JAP or US.

6. do the same with the 1.3 config file - filechop.exe bootdisc.xx.iso 1459978240.

7. Burn image(s) onto DVD-R.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια δεν ξερω τι γινετε πραγματικα....το ανοιξα να ξανακοιταξω και τις κολησεις αλλα ειδα οτι εινα μια χαρα δεν νομιζω να φταiει αυτο! ΤΟ Wii μου ειναι LΕΗ 1193XXXX και απο οτι διαβασα δεχεται Wiikey. Κανονικα δεν θα επρεπε να το διαβαζει το Dvd? αν οχι το πρωτο το 10ο δεν θα επρεπε???? δεν ξερω τι γινετε και απογοητευομαι :(((((

Από τη στιγμή που σου διαβάζει το αντιγραμένο δισκάκι,

το τσιπάκι είναι εντάξη τοποθετημένο και θα χρειαστεί αναβάθμιση!

Επειδή πρόκειται για κλώνο του Wiikey ο οποίος είναι προγραμματισμένο για διαφορετικό Region,

θα χρειαστεί πρώτα να ξεκλειδώσεις την κονσόλα να παίζει Αμερικάνικα,

και αυτό γίνεται εύκολα με το Config 1.3 προγραμματάκι.

Επειδή όμως η κονσόλα σου είναι αναβαθμισμένη σε ν3.1 θα χρειαστείς μία ειδική έκδοση

του παραπάνω προγράμματος που μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Εδώ θα χρειαστείς ένα χειριστήριο του GameQube για να μπορέσεις να επιλ'έξεις "Region Overide OFF"

και να μπορέσεις να τρέξεις την αναβάθμιση του τσιπ σε 1.9g!

Τέλος μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το ξεκλείδωμα του Region,

γιατί είναι επικίνδυνο να καταστρεψεις την κονσόλα σου μελλοντικά...

εγραψα και το Config v1.3 για Wii με v3.1 και πάνω σε dvd (αυτο που 8ελει και GC χειριστηριο) αλλα τζιφος παιδια. ουτε αυτο το διαβαζει :(((((((((. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, μου φαινετε θα σταματησω να ασχολουμαι...thnx για την βοη8εια :)

ΥΓ: το chipaki μου δεν ειναι κλωνος ειναι 100% original...αμα εχεις καμια αλλη ιδεα sargos ριχτην :)

Εχεις δοκιμασει καποιο παιχνιδι??

Δοκιμασε καποιο πριν την εποχη του SMG, γιατι αν δεν φορτωνει ουτε καποιο παιχνιδι τοτε δεν θα εχει μπει σωστα το wikey.

Και επειδη το εχεις βαλει μονος σου απο οτι καταλαβα χωρις να θελω να πω οτι δεν το εβαλες σωστα.Κανε καμια δοκιμη με κανα παιχνιδι και γενικακ δοκιμασε να παρεις καμια αλλη μαρκα DVD πχ. TDK,Verbatim. γιατι παιζει και να μην δουλευει καθολου το τσιπακι

Εχεις δοκιμασει καποιο παιχνιδι??

Δοκίμασε κάποιο πριν την εποχη του SMG, γιατί αν δεν φορτώνει ούτε κάποιο παιχνίδι τοτε δεν θα εχει μπει σωστα το wikey.

Και επειδή το έχεις βαλει μονος σου απο οτι καταλαβα χωρις να θελω να πω οτι δεν το εβαλες σωστα.Κανε καμια δοκιμη με κανα παιχνιδι και γενικακ δοκιμασε να παρεις καμια αλλη μαρκα DVD πχ. TDK,Verbatim. γιατι παιζει και να μην δουλευει καθολου το τσιπακι

Συμφωνώ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει αν τα αντίγραφα σου δουλεύουν και είναι μόνο πρόβλημα του configuration disk.. Δοκίμασε καλό DVD και αργή ταχύτητα.. Εγώ έχω 1.9g και γράφω πάντα χ1 σε TAYO YUDEN. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και με καινούργια και με παλιά..δεν έχω ενεργοποιήσει το Region overdrive βεβαία,απλώς τα ΝTSC τα πατσάρω πρώτα...

οκ παω να δοκιμασω ενα game και ο θεος βοη8ος. Απορια: οποιοδηποτε game πριν το SMG δεν χρειαζεται και αυτο καπιο update περασμενο στο Wiikey?

ευχαριστω!!

Οχι δεν χρειαζονται.

Αλλα για να εισαι απολυτα σιγουρος βαλε να δοκιμασεις το zelda, η το rayman ravings rabbits 1 που ειναι απο τα πρωτα.

συγνωμη αν ειμαι ακυρος,και δε ξερω αν εχει απαντηθει,αλλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω ολες τις σελιδες του forum.Θα ηθελα να μαθω αν το one piece unlimited adventure USA και το no more heroes USA παίζουν άφοβα στο wii μου... μονο μια φορα εχω αξιωθει να κανω το update,τοτε με το super paper mario

Eυχαριστώ!!!

Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Με wiikey δεν δουλεύει το αμερικάνικο No More Heroes (USA). Αν σου έχει δουλέψει εσένα, περίεγραψε πως δούλεψε!

Μια χαρά θα μπορέσεις να παίξεις το no more heroes αν έχεις ανοιχτό το region override...

To άλλο που λες δέν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Με wiikey δεν δουλεύει το αμερικάνικο No More Heroes (USA). Αν σου έχει δουλέψει εσένα, περίεγραψε πως δούλεψε!

Δεν έχεις άδικο... Στον φίλο μου με ntsc μηχάνημα το παιξαμε... :-)

Όντως δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξει σε ευρωπαική κονσόλα...

Όπως και να έχει όπου να'ναι βγαίνει η ευρωπαική έκδοση

Δεν έχεις άδικο... Στον φίλο μου με ntsc μηχάνημα το παιξαμε... :-)

Όντως δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξει σε ευρωπαική κονσόλα...

Όπως και να έχει όπου να'ναι βγαίνει η ευρωπαική έκδοση

Που δυστυχώς δεν έχει αίμα ... :shock: :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...